Hookahsupply Bewertungen 7

2,3

2,3

Mangelhaft

verdient nog niet eens één ster

Het verdient niet eens één ster. Ik heb een specifiek product besteld, maar ik ontving iets anders. De prijs was 114 euro. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice via telefoon en berichten, maar ik kreeg slechts één reactie zonder oplossing. Mijn ervaring was teleurstellend en ik raad af om bij deze winkel te bestellen

25. November 2025

Verkeerd artikel ontvangen

Verkeerd artikel ontvangen , lijkt in niks op wat ik heb besteld . Niet te bereiken om retour te sturen . Formulier dat je in moet vullen voor een retour , werkt geeneens , geef fout aan dat je het niet eens verstuurd krijgt . Mijn zoon heb geappt , gebeld .. nergens te bereiken . Jongen zijn 85,- kwijt voor totaal niks . Fijn dat ze daarmee kunnen leven !! Hoe moeilijk is het om een net bedrijf te zijn .

22. August 2025

Totaal niet bereikbaar bij verkeerd item

Waterpijp besteld, kreeg bericht dat deze niet meer op voorraad was en kreeg een alternatief aangeboden. Voor het ongemak zou ik extra kooltjes krijgen, maar die heb ik niet ontvangen. Prima verder. Minder prima is dat het alternatief dat ik aangeboden kreeg, niet degene is die ik heb ontvangen. Stang wat in het waterreservoir gaat is te lang, het rubbertje wat eroverheen gaat aan de onderkant raakt het glas aan en gaat dubbel. Ik heb het vermoeden dat dit niet de stang is die erbij hoort, deze hebben normaliter gaten in de stang zelf. Dus naast het verkeerde product is het ook een waterpijp waar ik helemaal niks mee kan. Ondertussen ben ik al anderhalve week bezig om contact op te nemen: telefonisch op geen enkel moment van de dag bereikbaar en er wordt verwezen naar het contactformulier, waar ook niet op gereageerd wordt. Op WhatsApp wordt niet gereageerd (terwijl ik daar in eerste instantie wél bericht op kreeg). Via WhatsApp bellen kreeg ik wel iemand aan de lijn, die aangaf dat het contactformulier die dag zou worden opgepakt, maar tevergeefs. Nu is ook via WhatsApp niemand meer bereikbaar.

Retouren moet je zelf betalen (???) en op de website staat verder niks aangegeven wat te doen met een verkeerd ontvangen product.

Blijf ver weg bij deze winkel.

21. Juni 2025

Bestel hier niet!!

Slechte service en weigering retourlabel
Ik heb een bestelling geplaatst hookahsupply.nl maar zij hebben het verkeerde product geleverd. Toen ik contact opnam met de klantenservice, weigerden ze een retourlabel te verstrekken, ondanks dat de fout volledig bij hen lag. Volgens het consumentenrecht ben ik niet verplicht om retourkosten te betalen als een bedrijf zelf de verkeerde producten levert, maar ze negeren dit volledig.
Daarnaast konden ze het product dat ik oorspronkelijk had besteld niet eens leveren, waardoor ik nu met een verkeerd artikel zit en zelf voor de retourkosten moet opdraaien om mijn geld terug te krijgen. Dit is onacceptabel en absoluut geen klantvriendelijke service.
Ik raad deze webshop sterk af. Als er iets misgaat met je bestelling, kun je weinig tot geen hulp verwachten ze nemem niet eens de telefoon op. Deze oplichters hebben letterlijk schijt aan de klant en de wettelijke rechten van de klant.
Stelletje clowns!

24. Februar 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen