Hope Sthlm Bewertungen 34

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde en vara som kom till mig med stöldskyddet kvar. Jag returnerade den men har inte fått pengarna tillbaka och inte fått svar på mina mail. Jag har anmält detta till Klarna och hoppas de... Mehr ansehen

1,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt et par bukser og betalt…

Havde bestilt et par bukser og betalt gennem Klarna. Bukserne kom men skulle returneres da de ikke passede. Jeg stod selv for returneringen og hæftede selv for returen (125 kr med GLS). HOPE Sthlm oplyser så det forkerte beløb til Klarna som jeg skal have retur og jeg mangler derfor en del af det beløb som jeg betalte. Man kan ikke komme i kontakt med dem via deres kundeservice, det er under al kritik! Hold jer langt væk!

25. März 2026

Non- existent customer service

Bought a bag for my mother ( a Christmas present) in November- no confirmation from the bra, no tracking number- finally after numerous emails they just rudely refund the money last week- no explanation, no apology. My mother didn’t get the one thing she wanted. Love the brand but the shopping experience is so disappointing- at these prices , what disdain for the customer.

19. Jänner 2026

Atrocious service

5 stars for their products; minus 10 for their services/returns. I wish I'd seen the reviews before I ordered at HOPE. I lost €290,- to a trouser I cannot wear since it's too big. (also... why no proper size charts?) I sent e-mail after e-mail, but no response. I decided to return the jeans anyways, because why not?
I made a case out of it via Klarna as well. That also did not help.
It's a shame because I really love HOPE's products. I will never buy from these thiefs again.

8. August 2025

Beställde 4 plagg varav 1 hade missats

Beställde 4 plagg varav 1 hade missats. Mejlade och fick till svar att de ska skicka ut en ny och att de även ska återkomma med spårningsnummer. Fick aldrig någon ny eller spårningslänk och mina andra plagg som jag returnerat har jag inte fått återbetalt för. Jag betalade med Klarna och har anmält problemet till Klarna. Kommer aldrig beställa hos Hope igen.

24. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen respons fra deres kundeservice

Ingen respons fra deres kundeservice. Har returneret varer for over 3000,- og absolut ingen respons. på trods af talrige henvendelse. Kvitteringer fra post nord og hvad ved jeg. SÅ dårligt! Vil virkelig ikke anbefale nogen at handle med dem.

12. Mai 2025

Usel kundservice!

Jag beställde en vara som kom till mig med stöldskyddet kvar. Jag returnerade den men har inte fått pengarna tillbaka och inte fått svar på mina mail. Jag har anmält detta till Klarna och hoppas de kan hjälpa mig.
Helt usel kundservice och snudd på bedrägeri! Jag kommer aldrig mer att handla från Hope.

15. Jänner 2025

Helt useriøst!

Ser at andre har samme erfaring som meg og det bekrefter hvor useriøs denne bedriften er. Bestilte en vare som jeg returnerte innen returfrist. Via Klarna fikk jeg beskjed om at fristen ikke var holdt, noe jeg kunne bevise at var feil. Så får jeg beskjed om at returen ikke er mottatt. Forsøkt å kontakte dem utallige ganger på mail, telefon, sms og messenger i 1,5 mnd, men får ikke svar eller noen form for bekreftelse på at returen ikke er mottat (så jeg i hvert fall kunne krevd erstatning fra posten). Har brukt rundt 700,- totalt for retur og toll og nå skal jeg i tillegg betale for en dyr vare jeg har returnert. Har alltid likt HOPE sitt design, men etter denne opplevelsen kommer jeg aldri til å handle et eneste plagg fra dem igjen. Styr unna, dette er svindel!

9. November 2024

Verste jeg har opplevd

Verste kundeservice jeg har opplevd. Det startet med at jeg ikke fikk sporingsnr. ved sending, så pakken min holdt på å bli sendt i retur før jeg fikk hentet den. Når jeg først fikk sporingsnr. og valgte å returnere pakken har jeg endt opp med å betale for retur, i tillegg til at UPS nå ber meg om 400 NOK for sending (selv om det står i vilkårene til HOPE at sending er inkludert alt). Jeg har utallige ganger prøvd å kontakte HOPE på mail, Messenger, Facebook og telefon, men intet svar. Nå krever Klarna at jeg betaler deres regning fordi HOPE ikke har behandlet returen jeg har sendt. Latterlig, håpløst og en leverandør jeg aldri kommer til å bestille av igjen.

22. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I placed an order with hope 11 days ago…

I placed an order with hope 11 days ago and despite attempts to contact them, I have not received my item or any updates. Even though I had read about other customers' bad experiences, I decided to take a chance—and now deeply regret it. It's absurd that a company with so many negative reviews is not taking any action to improve their service.

If I don't hear from them soon, I will report this to the Danish Consumer Europe office, which will escalate it with Swedish authorities, and I will also report it as fraud to my bank. This kind of behavior is unacceptable and seems like a clear case of customer neglect.

19. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ren svindel og elendig kundeservice!

Jeg har haft en forfærdelig oplevelse med denne virksomhed. Jeg bestilte en vare online og modtog noget helt forkert. Jeg har forsøgt at kontakte deres kundesupport flere gange via e-mail, men har ikke fået noget svar. Deres manglende kontaktmuligheder gør det helt umuligt at få hjælp, og det virker, som om de bevidst ignorerer deres kunder.

Jeg føler mig snydt og bedraget! Dette firma er ren fup og fusk, og jeg vil stærkt fraråde alle at handle her. Spar jeres penge og undgå problemer – hold jer langt væk fra denne virksomhed!

1. September 2024

Jeg deler nedenstående oplevelser

Jeg deler nedenstående oplevelser. De trækker pengene og skriver at varen er på vej. Men der sker ikke noget. De er umulige at komme i kontakt med. Jeg har skrevet omkring 8 gange og kun modtaget et autosvar.
Det er helt håbløst
Merete

19. September 2024

Do not order online / Return is fraud

I purchased some expensive clothes from them and returned the items to the address provided, fully tracked. They had one month to collect the parcel from PostNord in Stockholm. I contacted them three times, but they never responded.

I'm considering taking legal action, as many others seem to have had similar experiences. In theory, this could be seen as a scam: if you return a parcel, they simply never pick it up. It's hard to believe they're unaware of this—it feels like a deliberate tactic.

17. September 2024

Returhantering fungerar ej

Returnerade min order men fick ingen bekräftelse på att returen hade registrerats. Mailade Hope kundtjänst flera gånger och fick till slut svar att de skulle behandla min retur snarast. Inget hände, ingen återkoppling och ingen återbetalning. Med hjälp av Postnords spårningsnummer kunde
jag se att Hope/IWA Garments hade fått min retur. Ändå återbetalade de inte. Jag vände mig då till PayPal som kontaktade Hope/IWA Garments och till slut fick jag mina pengar tillbaka.
Rekommenderar ingen att handla från Hope/ IWA Garments eftersom deras returhantering inte fungerar.

26. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

utjekket

Pengene er trukket, har ikke modtaget noget efter 10 dage. Man kan ikke kontakte Hope / de svarer ikke på mails. Hører jeg ikke fra dem snarest må jeg melde det som svindel til min bank, ligesom jeg kan se andre har været nødsaget til. Utroligt de kører deres firma på denne måde.

EDIT - efter dårlig anmelde her er ordren afsendt.

2. September 2024

HOPE-less

Virkelig dårlig oplevelse at købe tøj i Hopes webshop - HOPE-less vil jeg kalde det. Ingen stjerner fra mig og helt sikkert slut med at købe Hopes tøj i det hele taget

Jeg bestiller varer. Ingen ordrebekræftelse og de har allerede hævet pengene. Efter 3 uger uden at kunne komme i kontakt med dem sender de et trackingnummer på pakken, som viser sige at være leveret 2 uger før. Masser af bøvl for pakkerne ligger ikke så længe hos leveringssted. Og da jeg endelig finder min pakke kan jeg konstatere, at jeg ikke har fået det jeg bestilte. Jeg orker ikke at sende det tilbage. Gider ikke at bruge mere dårlig energi på HOPE-less.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice før. Den eneste mail jeg har modtaget er et gammelt trackingnummer. Man kan ikke ringe til dem. Men måske er man heldig, at få et ubrugeligt svar fra en robot på de sociale medier.

18. Juli 2024

Money lost

Tried to cancel my order, they sent it anyway. Sent the order back with my own money and it's been waiting for pickup by Hope at the post office for two weeks now. Emails remain unanswered. PayPal won't let me create a problem. Seems the company took my money and is over now.

26. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They should change their brand name to HOPELESS

This is a hopeless shop. They should change their brand name to HOPELESS. I have been contacting them several times via mail, because there were 2 addresses to which you could return your item. But they did not reply, so I sent to the address that I could find on Google Maps, before it is too late. And it seems it has arrived safely according to the tracking system of the Post Office, but of course I received no notification from them. After reading the reputations I could read here, I became very nervous, so I called them to ask if they received my returned item. I called 4 numbers I could find online but they never pick up the phone, while the line was not dead. I assume I will never get reimbursed, so I contacted my credit card company, so that they could start the investigation of what is going on. I let them work now. It was the worst experience with my online shopping, because the customer service is non-existent. I can't believe that it is in the country like Sweden. I will never buy a thing here. Ever.

24. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr