800 km afgelegd met de auto om een weekend in Bretagne te gaan paardrijden op wat een avontuurlijk weekend beloofde te worden: heerlijk galopperen tussen de kliffen en genieten van unieke uitzichten m... Mehr ansehen
Via Trailfinders hebben wij een fantastisch en onvergetelijke 3 dagen trail ervaring geboekt tussen de Loire en Cher. Van begin tot eind was het tot in de puntjes uitstekend verzorgd door Arthur (spre... Mehr ansehen
Vakantie was geweldig, maar het deel wat trailfinders had geregeld was erg matig. Ik had geen adres van het hotel gekregen, wat wel bij de douane opgegeven moet worden, ook stond er op het bordje van... Mehr ansehen
De organisatie was perfect. Zij hebben snel enkele voorstellen gedaan en advies gegeven bij elke bestemming zodat wij de juiste keuze konden maken. In de laatste week liep er "bij ons" wat mis en zi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Trailfinders is de enige reisorganisatie in Nederland en België die van paardrijvakanties haar exclusieve specialisme heeft gemaakt.
Waterstraat 25, 3770, Riemst, Belgien
- horseholiday.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Steeds snel antwoord
Steeds snel antwoord, duidelijke communicatie, goede flexibiliteit ivm corona. Toen onze vakantie wegens code rood niet kon doorgaan werd er een goed alternatief voorgesteld.
Top organistatie
Zoals we gewend zijn van trailfinders was deze trip wederom geweldig. Ook superfijn dat we wegens corona-perikelen makkelijk konden omboeken naar een andere bestemming. Dank dank dank, en tot de volgende keer!
Verzorgd op basis van onze wensen
Op basis van de aangegeven wensen, heeft Trailfinders een fantastisch weekend georganiseerd. In nationaal park de Meinweg hebben wij een verzorgd weekend doorgebracht met 8 man in twee huisjes, voorzien van eten en drinken.
Het was een top weekend!
Wij hebben een heerlijk paardrij…
Wij hebben een heerlijk paardrij weekend gehad. Vriendelijk ontvangen, leuke sfeer bij de manage, mooi huisje om in te slapen, eten was prima geregeld corona proof. Paarden waar zoet en mooie ritten met goede begeleiding gehad.
Ik ben zeer tevreden over Trailfinders…
Ik ben zeer tevreden over Trailfinders Ruitervakanties. Alles was goed geregeld en als ik een vraag had, werd er snel op geantwoord. Persoonlijk had ik wat issues met mijn vliegtickets, maar ook daar was begrip voor. Uiteindelijk is het allemaal helemaal goed gekomen en heb ik een hele leuke tijd gehad! Ik raad iedereen aan om met Trailfinders een paardrijvakantie te boeken. Indien het kan (ivm corona) ben ik zeker van plan om volgende zomer weer te gaan!
Goede specialisten!
Goede specialisten met een heel ruim aanbod. Sommige reizen erg aantrekkelijk geprijsd! Sommige ook wel prijzig.
Ik ga zeker weer met ze op pad
Goede service en advies
Goede service toen onze situatie veranderde. Ook zeer goed advies gehad welke reis het beste bij ons paste.
Trailfinders, een fijne en betrouwbare organisatie.
Trailfinders is een betrouwbare organisatie die weten waar ze het over hebben.
Nu drie keer een reis geboekt en alle keren een was alles uitstekend geregeld, boek zeker via Trailfinders een volgende reis :))
Geweldige vakantie gehad
Geweldige vakantie gehad! Ook in Corona tijden heel goed geholpen
De vakanties via Trailfinders zijn top…
De vakanties via Trailfinders zijn top verzorgd en steeds vriendelijk, correct en tijdig behandeld.
Heerlijke vakantie gehad bij Ferdi en…
Heerlijke vakantie gehad bij Ferdi en Cristina
Laat geboekt
Laat geboekt, snelle terugkoppeling en juiste informatie ontvangen over de vakantie zelf.
Snelle actie en correcte behandeling
Betrouwbaar adres voor ruitervakanties
Biedt ruitervakanties in Europa en daarbuiten. Correcte beschrijvingen. Maken beloftes waar.
Prima geholpen
Prima geholpen , er word echt met je mee gedacht....
Fijne mail wisseling gehad met…
Fijne mail wisseling gehad met betrekking tot vragen. En zo een mooie IJslander reis kunnen boeken
Wij zijn tevreden over het regel proces…
Wij zijn tevreden over het regel proces van de vakantie. Op iedere vraag wordt antwoord gegeven ook in het weekend en in de avond.
top, leuke vakanties en mooie locaties
altijd bereid om mee te kijken naar passend aanbod
leuke vakanties en mooie locaties met vriendelijke mensen
We hebben een fijne vakantie gehad
We hebben een fijne vakantie gehad. De informatie was duidelijk en de reactie op vragen via de mail helder en vlot.
Oman, een geheel nieuwe ervaring in een moslimland
Dit is een vakantie voor wie van luxe houdt. In het tentenkamp sliepen we op stretchers en hadden extra dikke dekens (tip, neem wel je eigen slaapzak mee zoals geadviseerd wordt, want het is koud in de nacht). Eten (ook in het kamp) en resorts waren van topkwaliteit. Maar het aller belangrijkste is natuurlijk het paardrijden. Sam is een super gids. Door zijn begeleiding heb ik verhitte paarden gereden, waar ik normaliter niet op zou stappen. Met een trots gevoel ben ik thuis gekomen. Maar niet alle paarden zijn zo moeilijk te rijden. Er zijn ook hele brave bij. Maar door mijn gewicht, had ik te dealen met de wat grotere pittige paarden.
In deze tocht gaat het niet alleen om paardrijden. David, de organisator, doet zijn best om je de veelzijdigheid van Oman te laten ervaren. Ik had een strenge cultuur verwacht, maar ontmoette de open en vriendelijkheid...en totale veiligheid! (Er wordt niet gestolen en als Europeaan heb ik me er totaal veilig gevoeld). Het tegenovergestelde dus van wat ik verwacht had.
Het is een prijzige tocht, maar Oman is geen goedkoop land. En als je ziet in wat voor weelde ik geleefd heb, dan begrijp ik waarom dit prijskaartje zo tot stand is gekomen.
Wat ik jammer heb gevonden is dat we alleen met een auto door de bergen zijn getrokken. We hebben hierdoor veel gezien, maar wat had ik hier graag gereden. Echter wordt er met deze paarden met name gegaloppeerd, en in de bergen kan je alleen stapvoets. Ik vind dit een gemis. Ook aan het strand had ik graag meer gestapt om met meer te verbinden met de omgeving. Nu sjeesden we overval langs in volle vaart.
Maar de enige echte kritiek die ik kan leveren is dat twee stijgbeugelriemen het begaven tijdens de tocht. In zo'n rijk land vind ik dit niet kunnen. Ze hebben ze dan ook meteen vervangen voor echt stevig materiaal.
Tot slot kan ik nog vertellen dat het team een super team is. Totaal verschillende persoonlijkheden die super op elkaar zijn ingespeeld en elkaars kwaliteiten optimaal benutten. Hierdoor staan ze sterk om alles wat zich voordoet in goede banen te leiden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.