Steeds vriendelijk en spontaan . Leuke en coole dingen dat jullie verkopen. Echt een toffe winkel.
Kijkt verder hoe ze de klant kan helpen om toch een oplossing te bieden. Elk vindt z’n eigen smaak voor elk wat wils… toffe accessoires en helemaal tof ingericht smaakvol, deze winkel is enig in z’n... Mehr ansehen
Ondertussen mijn tweede bestelling op korte termijn ontvangen en ik sta telkens versteld. Snelle levering, prachtig ingepakt zodat je jezelf echt een cadeautje doet en de klantenservice is uiterma... Mehr ansehen
To all big fashion brands; pirates ye be warned! House of Bones is coming for you! I've honestly never been so in love with an online shopping experience. The detailed sizing explanations, easy-access... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
House of Bones - the ultimate destination for all things Rock 'n Roll. At House of Bones, we live and breathe alternative fashion. Whether you're into punk, grunge, goth or emo style, we've got the edgy outfits you're looking for. Britt founded our online shop in 2021 out of frustration with the lack of alternative clothing in retail stores. Now, in 2023, we're proud to offer a brick-and-mortar store in Antwerp, where you can browse our handpicked selection of clothes with a punkrock attitude.
Ticheltij 16, 2390, Malle, Belgien
- info@houseofbones.com
- houseofbones.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Altijd een topservice daar
Altijd een topservice daar, via de online webshop of persoonlijk in de winkel in Antwerpen. Mijn gothic hart kan er altijd opleven in de kleding en accessoires. De kleding, schoenen,sokken,lederwaren ....zijn altijd uiterst goede kwaliteit en het bekwame team staat er altijd om te helpen.
Leuke winkel voor wie graag iets…
Leuke winkel voor wie graag iets alternatief heeft. Ook voor vollere dames wat het extra leuk maakt. Vriendelijk personeel en toffe sfeer.
Alleen maar positieve punten
Alleen maar positieve punten. De vibe, de social media posts, de kwaliteit van de producten, Britt als persoon achter HOB. Het is altijd moeilijk kiezen en ik ben daardoor altijd veel te veel geld kwijt, er zijn zekerheden in het leven.
Super vriendelijk meisje
Super vriendelijk meisje!
Ik ben niet van Antwerpen dus bestel ik online en het contact is altijd vriendelijk en reageert snel als je een vraag hebt over items.
Het enige ‘nadeel’ is dat items snel uitverkocht zijn, maar dat is natuurlijk ook omdat de items heel leuk zijn!
Ik raad deze winkel zéker aan.
Gewoon super!
Ik had de winkel leren kennen via sociale media en ik wou er echt eens binnenspringen, en ze zijn daar zo behulpzaam! Ik met een maatje meer voelde mij zo op men gemak, dit heb ik niet vaak bij andere winkels! Ik zou er zeker en vast nog eens langs gaan!
De mensen zijn daar vriendelijk en ze…
De mensen zijn daar vriendelijk en ze bieten ale hulp aan wa zun kunnen geven hondjes zijn er welkom en je vind daar altijt wel iets en je gaat daar ook elke keer me iets buiten dus wel gevaarlijk voor u centjes maar ja das de risko da je pakt voor in de winkel te stapen
Great service
Great service. Very quick and correct. The harness I bought is just perfect. Really recommend buying or ordering from House Of Bones. It’s clear the owner puts her heart in it.

Antwort von House of Bones
Fijn contact!
Bij het retourneren van het artikel, kreeg ik het retourlabel van de winkel zelf. Daarnaast ook persoonlijk contact gehad, waarin gevraagd werd of ik het bedrag terug wilde krijgen of de broek in een andere maat. Hierbij heb ik ook meteen advies gekregen over welke maat ik het beste kon bestellen. Heel fijn en snelle reactie!
Goed ingepakt en snel geleverd
Goed ingepakt en snel geleverd.
Super blij men men nieuwe jas
Supervriendelijk en heel behulpzaam!
Een winkel met pit!
Fijne dames, leuke ontvangst! Wel een vrij kleine maar toffe collectie. Iets meer "Rockchick"-kleding mag nog wel: leder (of -look) broeken of jurken met wat rockgimmicks lijkt me een goed idee.
Fijne winkel
Fijne winkel, vriendelijk personeel & mooie kleding. Alleen spijtig dat de mannen collectie zo basic is tegenover de vrouwen collectie.
Kijkt verder hoe ze de klant kan helpen…
Kijkt verder hoe ze de klant kan helpen om toch een oplossing te bieden.
Elk vindt z’n eigen smaak voor elk wat wils… toffe accessoires en helemaal tof ingericht smaakvol, deze winkel is enig in z’n soort en maakt het zo uniek… en de zaakvoerster dikke 12/10 perfecto. 🤘👌
Heel vriendelijke en vlotte bediening
Heel vriendelijke en vlotte bediening! Ik ben super tevreden over House of Bones!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.