Fantastisk service og produkt! Jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule skeptisk i starten, men efter at have prøvet produktet og set forskellige tests – både på deres og vores eksisterende prod... Mehr ansehen
Vi havde besøg af Alexander som viste os Ritello multimaskinen. På ca 2timer fik vi en grundig gennemgang af maskinens funktioner. Vi blev begejstret og overbevist om at sådan en må vi have, da vi h... Mehr ansehen
Jeg har haft min maskine i 2 måneder nu, og jeg er helt vild glad for den. Min dreng har husstøvmide allergi og nu har han nedjustere sin medicin pga at huset simpelthen bliver mere rent med maskinen.... Mehr ansehen
House of Living lokker med, at man kan deltage i en lodtrækning og vinde en gratis luftrenser. Hvad får man? En grænseoverskridende sælger (i dette tilfælde hed sælgeren Mette) som kommer på besøg, st... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
House of Living ApS er den danske importør af Ritello. Ledelsen har tilsammen mere end, 15 års erfaring indenfor rengørings-systemer.
Dänemark
- houseofliving.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service og produkt!
Fantastisk service og produkt!
Jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule skeptisk i starten, men efter at have prøvet produktet og set forskellige tests – både på deres og vores eksisterende produkt – blev jeg virkelig overrasket! Produktet fungerer fantastisk, og vi har samtidig oplevet en af de bedste servicer nogensinde.
Kan kun varmt anbefale House of Living!
Minder mest af alt om et pyramide spil.
Man “vinder” en lille luftrenser ved en stand på en livsstilsmesse. Derefter vinder alle de tror vil købe noget en lille luftrenser. Man skal bare sige ja til at få besøg i sit hjem, hvor de så dukker op og bruger alt mellem 1 og 3 timer på at forsøge at sælge dig en luftrenser-støvsuger-gulvvaske maskine der “kun” koster 23.000kr 😂
Man kan kun købe produktet igennem personen. Man får at vide at hjemmesiden, den skal man tænke så meget over, hvilket da også er rigtigt for den ligger et halvbagt brød.
Deres logo og grafik ligner noget fra for 35 år siden. Vi fik nok da vi blev spurgt om han måtte støvsuge vores seng.
De er tydeligvis lønnet pr. styk de solgte, eller havde de købt dem og skulle sælge dem videre. Det lugter i hvert fald af pyramidespil.
Vi blev lovet en opfølgning på…
Vi blev lovet en opfølgning på maskinen, men har aldrig fået det, hvordan faen skiller man den gulv vasker af?
Super produkt
Super produkt! Fantastisk hvis man har kohl eller astma!
5 år gik der gik e støvsuger i stykker…
5 år gik der gik e støvsuger i stykker fra jer, værdi 20000 kr. Skam jer! Men det der blev fortalt om den støvsuger. Så skufferbden felt efter 5 år.
Vi kan på det varmeste anbefale at…
Vi kan på det varmeste anbefale at booke et møde med Steffen Maul Petersen fra House of Living. 🤩
Han er simpelthen super dygtig til at formidle og informere om hans produkt. Hvis du går op i indeklimaet i dit hjem og ikke lige har råd til det helt store genvex-anlæg, så giv Steffen et kald 👍🏽
Jeg havde en fantastisk oplevelse med…
Jeg havde en fantastisk oplevelse med fremvisning af Ritello rengøringsmaskine
Som blev fremvist af Steffen Petersen
Alt blev fortalt og vist så men kunne forstår hvordan denne maskine virker
Vi har haft besøg af Keld
Vi har haft besøg af Keld, som er en fantastisk hyggelig mand og ikke mindst dygtig sælger.
Vi er så glade for vores Ritello, super fed maskine som er yderst effektiv og gøre rengøring sjovt.
Vi fik grundig undervisning og fik bevist på alle måde hvor et fedt produkt denne maskine er!!
Kan kun anbefales.
Fantastisk service og produkt.
Fantastisk service og produkt.
Må ærlig indrømme jeg var boget skeptisk forud, men efter at have prøvet produktet og set diverse test på deres produkt og vores eksisterende, kan jeg kun sige jeg var overrasket. Produktet fungere så godt og vi oplevede en af de bedste servicer vi nogensinde har prøvet.
Kan kun anbefales
Super maskine
Jeg er super glad for min Ritello.
Jeg havde besøg af Steffen, en meget kompetent sælger og fået en undervisning jeg forstår. Så nu kan jeg bruge den til rengøring overalt i hjemmet samt vaskning af gulve.
Jeg er super glad for min Ritello…
Jeg er super glad for min Ritello multimaskine. Jeg var i chok over at se hvor meget skidt og snavs den kunne samle sammen, som en almindelig støvsuger slet ikke kan formå at tage. Samtidig bliver luften renset og hertil kan jeg mærke stor forskel. Luften hos os er slet ikke så tung længere. Ved at få renset luften har jeg meget mindre støv der flyver rundt og ligger sig og dermed tørrer jeg næsten aldrig støv af.
Og så har jeg kat, som fælder helt vildt. Men intet problem når jeg har multimaskinen til at tage hår og snavs i både møbler og tæpper, grundet det gode udstyr som følger med.
Jeg fik en fremvisning af Morten, som var super dygtig og meget venlig under fremvisningen.
Det er en virkelig rart at ens hjem føles ordentligt rent.
Du har vundet en luftrenser. Vil du købe nr større?
Tja.... nu har jeg "vundet" en luftrenser fra et spørgeskema på et loppemarked og selvom det kun kræver 5 min at forklare hvad luftrenseren kan, går det hurtigt over til en model der er meget større.
Da min kone ikke var hjemme den dag, ville han gerne have lov til at komme igen hvor hun også er hjemme og så skulle vi lige skrive under på at han har været her, ellers ville det blive ham som skal betale for luftrenseren.
Vi aftalte at han skulle komme søndag omkring kl 14.00.
Min familie tog ud efter frokost så vi kunne nå en hyggelig frokost men 20 min inden maden kom hjem, havde jeg besøg af sælgeren.
Vi fik ikke lov til i ro og mag at få vores frokost fordi han ævlede løs om den multimaskine.
At komme 1 time for tidligt, ikke at lade folk få deres frokost og så når man er ved at sige nej, bliver sælgeren lidt mere ivrig for at nå at fortælle alt om maskinen. Til sidst måtte jeg banke i bordet og sige "Stop, nu går vi ud og får lidt frisk luft" og hvad er svaret? "Jeg har kun fortalt 7 % om maskinen." Jeg fik ham til sidst, til at pakke sammen selvom han nåede at ævle løs i over 1,5 time.
Han ville ikke fortælle om prisen med det samme, men det havde jeg fundet på Google og jeg vidste at 22.500kr for en støvsuger som også kan banke tæpper er en pris som er ude for min prisleje.
Nu har jeg brugt luftrenser til 1500kr i 2 uger og der er ikke rigtig noget skidt i vandet, luften i et teenager værelse er da blevet uden al for meget deodorant lugt.
Meget venlig mand, men irriterende når man ikke har fået frokost og har en kone som blev småsur over at frokosten er blevet kold.
Jeg vil da give 7 stjerner til Morten. Fordi
han alligevel har et hårdt arbejde som kræver mod, en venlig mand og så ved han hvordan en sælger skal sælge. Firmaet skal være glade for hans arbejde. Så bliver det minus 3 stjerner pga. Pris, og måden man finder købere. At sætte sælgere til at give spørgeskemaer til folk så man kan "vinde" en luftrenser men også skriver med småt at man skal have en konsultation for at "vinde" en luftrenser til 1.500kr er... Tja sælgertrick.
Efter jeg har skrevet en anmeldelse, er jeg blevet ringet op af house of living for at overtale mig til at slette anmeldelsen.
At Chefen bliver sur over at der kommer en negativ anmeldelse om firmaet, og at det skal gå ud over de ansatte om hvad folk skriver om deres oplevelser, er helt ude i hampen! En chef må acceptere at der kommer nogle dårlige kort på bordet en gang i mellem og det skal ikke gå ud over sælgere.
Fordi den øverste chef giver skideballe til folk lige under sig, som giver den videre til de hårdt arbejdende og gode folk, som ringer til køber for at få rettet op på anmeldelse gør at jeg er nød til at give så mange minus stjerner som muligt pga cheferne.
Det er kun Morten som lige akkurat holder anmeldelsen på 2 stjerner som før jeg rettede om på anmeldelsen.
Forresten... er der en som vil købe en luftrenser med en værdi af 1500kr? Du kan købe den for 500kr af mig? Uden garanti, og med rent vand. Kun brugt i et par uger.😉
For lange besøg!
Vi fik i dag besøg af en sælger fra House of Living.
Vi får af vide at det handler om en luftrenser og at det kun er et kort besøg.
Det korte besøg ender ud i 3 timers forklaring om deres store DYRE model.
Det tog ca. 20 minutter at få en forklaring på den lille model, vi har fået, men resten af tiden handler det om noget vi slet ikke vil købe eller ønskede at høre om.
Vi rundede den af, da det til sidst blev for meget og da vi ikke måtte vide prisen, men i stedet fik en masse hentydninger til lån og køb på afbetaling, havde vi lugtet lunten..
Det bliver for meget med 3 timers forklaring.
Luften er blevet renset og tæppet ligeså ;-)
Har nu haft min Ritello luftrenser i 4 uger.
Hold da op en forskel vi kan mærke her i husstanden.
Havde besøg af Christian, som skulle fremvise os Ritello luftrenser/støvsuger/gulvvasker mm.
Christian var rigtig god til at fortælle og fik Ritelloen afprøvet for os. Vildt nok, her gik man og troede at man gjorde godt rent med en almindelig støvsuger, men Ritelloen viste noget helt andet :-(
Som skrevet øverst oppe, så har det virkelig været en gamechanger her i husstanden...
Prisen ?? - Ja, den er selvfølgelig væsentlig dyrere end en almindelig støvsuger, men husk på at det ikke kun er en støvsuger, men også en luftrenser.
I min optik skal man se det som en investering i bedre rengøring, bedre indeklima og i sidste ende bedre helbred i forhold til allergier mm.
Kan kun anbefale at man overvejer at anskaffe sig en Ritello luftrenser.
Dbh. Jesper
Vi havde besøg af Christian som gav en super fremvisning af Ritello , en lækker luftrenser og service.
Kan varmt anbefale ham.
Fantastisk præsentation!
Vi havde besøg af Frederikke Packert som lavede en fantastisk god præsentation af produktet! Virkelig god gennemgang og forklaringer og klar til at svare på alverdens spørgsmål vi havde.
Supper god behandling
Super god og behagelig præsentation
Super god og behagelig præsentation . Og rigtig god gennemgang af maskinens funktioner .. vi er alle i hustanden rigtig glade for købet af den nye maskine :)
Skræmmende oplevelse
Virkelig ikke en god oplevelse med dette firma desværre.
Vi havde en utrolig pressende sælger på besøg som havde meget svært ved at jeg stillede spørgsmål under vejs i mødet som efter mange timer fik overtalt min kæreste til at købe dette produkt. Der blev lavet et lån på deres ritello som gik fint igennem banken.
Efter et par dage fortryder min kæreste købet og vælger at benytte sig af sin fortrydelsesret på produktet.
Her fra går det helt galt desværre... sælger kommer ud og henter det igen fordi han bor i nærheden. Han var utrolig uforstående for og meget nedladende i hans måde at opfører sig på men tager produktet med igen. Han lover at sørge for at annullere lånet.
Jeg beder sælgeren om at underskrive at han har fået produktet tilbage men det det vil han ikke. Han skriver bare annulleret henover faktura uden en underskrift, som selv en 8årig kunne gøre.
Da han har fået produktet tilbage kommer han med en mystisk kommentar om man ikke skal være nervøs hvis første måned bliver trukket så skal man bare ringe til dem.
Det er jeg ret uforstående overfor da det kun kræver en opringning fra deres side til banken om annullering. Efter et par dage snakker vi med banken som siger de ikke har hørt noget og at vores fortrydelsesret udløber.
Vi tager endnu en gang fat i sælger som siger han gør noget ved det. Der sker yderligere ingenting og sælger stopper med at svare. Vi ender med at tage direkte kontakt til house of living som ender med at sørge for det bliver klaret.
For mig virker det som om sælger bare forsøger at trække tiden så han får pengene fra finansieringen og så er det bare ærgerligt at man ikke kan komme ud af lånet selvom produktet er afleveret.
Efter denne oplevelse kan jeg desværre på ingen måde anbefale at handle med dette firma da deres sælgere er 100% selvstændige og bare formidler deres produkter, og derfor tyder det på at de gør hvad de kan for at få penge i lommen.
En fantastisk produkt.
I går havde jeg besøg af Nicolai fra House of living som gav mig en luftrenser til 1500 kr. helt gratis og en fantastisk præsentation af et produkt fra Ritello som er mange produkter i én stor luftrenser, støvsuger og gulvrenser. Han forklarede og viste mig alt i detaljer på en rolig måde. Jeg kan anbefale dette produkt og Nicolai,som var en venlig og kompetent person.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.