Hos Frederikke er man i de bedste hænder. God kommunikation, flotte varer, som lever op til forventningerne, hurtig levering og service i top. Jeg sender mine aller varmeste anbefalinger. På gensy... Mehr ansehen
Jeg har nu solgt flere secondhand items igennem House of meta og jeg bliver lige overrasket hver gang. Salget går super hurtigt, man får en god pris og alle spørgsmål man måtte have bliver besvaret hu... Mehr ansehen
Troværdig butik med den sødeste og dygtigste Frederikke, som er en meget kompetent person og hun har en stor viden indenfor luksus mærker. Nu har jeg både købt af hende og hun har også solgt for mig ,... Mehr ansehen
Jeg har handlet hos House of Meta flere gange, både som køber og sælger, og hver gang er det samme fantastiske service. House of Meta er klart det sted hvor jeg er mest tryg ved at købe mine prel... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Our philosophy for House of Meta is to provide luxury brands that have been lightly used before. Offering a near new experience with premium brands for affordable prices and without compromising the quality. “House of Meta” was founded 2021 as Frederikke realised that her profound love for quality and design combined with exclusive brands such as Chanel, Louis Vuitton, Prada, Dior, Hermes etc. could be made available for everyone who shares her interest We buy, sell and produce high end design products and accessories and love the fact that circular economy also can find its way into premium brands. We also recognise the need for having accessory that complement the luxury brands thus introducing our own label “Meta” in 2023 and with more to come in 2024.
Vallensbækvej 26, 2605, Brøndby, Dänemark
- 22619814
- info@houseofmeta.com
- houseofmeta.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god og professionel behandling
Jeg sender mine aller varmeste anbefalinger.
På gensyn! :-)
Professionel virksomhed med smukke vare.
House of Meta er en super proffesionel virksomhed.
Jeg følte mig tryg i hele salgs forløbet.
Kan anbefale til alle som enten vil købe eller sælge brugte luksus tasker.
Eeeelsker at handle mine luksus varer…
Eeeelsker at handle mine luksus varer hos HouseofMeta ❤️ har købt der flere gange og altid med ro i sindet, for varerne er til UG - varmeste anbefalinger herfra til alle jer som overvejer at købe secondhand luksus!
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse. God stand på tasken og meget fair pris. Meget store anbefalinger herfra :-)
Modtog i gave den smukkeste LV taske 🫶🏻…
Modtog i gave den smukkeste LV taske 🫶🏻
Og sikke en flot indpakning, sødt kort og tasken så fuldstændig ud som ny!
Kæmpe anbefaling herfra ♥️
Altid en rigtig god oplevelse at…
Altid en rigtig god oplevelse at købe/sælge igennem houseofmeta. Frederikke svarer altid hurtigt, og er meget hjælpsom. Vil helt klart anbefale andre at handle her!
Min kæreste har købt en Louis Vuitton…
Min kæreste har købt en Louis Vuitton taske, hvor canvaslæderet har revner, de mest kritiske steder. Jeg troede til at starte med, at tasken var fake, fordi jeg i forvejen ejer Louis Vuitton tasker i canvas og aldrig har set revner. Nu har jeg fundet ud af, at det kan være en ting og desværre vil ingen vil reparere på det, hverken Louis Vuitton eller en skindmager.. 🥺 Tager jeg tasken i brug, vil det blot blive værre og værre. Jeg har været forbi andre secondhand butikker, som også forhandler Louis Vuitton og de yder 2 års garanti på deres tasker og ville aldrig sælge revnet canvas til den pris, som min kæreste desværre udvidende, endte med at gi.. var tasken købt på nettet, havde jeg har haft fortrydelsesret, men fordi min kæreste har købt den i House of Metas showroom, er reglen at købet ikke kan fortrydes, selvom det var min fødselsdagsgave og jeg ikke selv så tasken inden køb. Øv.

Antwort von Houseofmeta
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Houseofmeta. De håndterede salget af mine ting professionelt, effektivt og med god kommunikation hele vejen igennem. Alt gik hurtigt og gnidningsfrit, og jeg følte mig tryg i processen.
Det er tydeligt, at de har styr på, hvad de laver – og det mærkes både i servicen og resultatet. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker at sælge deres ting uden besvær. Tak for en super god oplevelse! ❤️
Bedste anbefalinger
Jeg har handlet og solgt mærkevarer igennem Frederikke, og kan ikke sige andet end jeg har haft de bedste oplevelser. Frederikke er sød og skrive med, samt svarer hurtigt på beskeder. Kan helt klar anbefale house of meta ❤️
Mine varmeste anbefalinger🥰👌🏽
Jeg blev anbefalet House of Meta, men var en smule skeptisk i starten. Efter flere måneders overvejelse valgte jeg alligevel at tage springet – og det er jeg så glad for, at jeg gjorde! Jeg har nu både solgt og købt gennem den sødeste Frederikke ❤️ Det har været en fantastisk oplevelse – super professionel og med den bedste service hele vejen igennem.
varmeste anbefaling herfra🥰👌🏽
Bestilte et par solbriller og de var…
Bestilte et par solbriller og de var præcis som skrevet. Og hurtig levering✌🏼
Meget fin og professionel oplevelse
Meget fin og professionel oplevelse. Super service og hurtigt salg.
Fantastisk service
Fantastisk service, sødeste indehaver.
Jeg kan KUN anbefale ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trygt, sikkert og virkelig lækre luksus vare.
Kan varmt anbefale Houseofmeta
Kan varmt anbefale Houseofmeta, har efterhånden solgt en del ting der igennem og sidst blev min taske solgt på 3 min 😱😍
Good place to sell your designer bags
I handed in 3 bags to house of meta. One got sold at the same day, which is really surprised me. The second one sold in lees than two weeks. The sale goes quite fast, the commission fee is also quite reasonable. Frederikke is professional and always answers very quickly about any questions. I can only say positive and complimentary words. HUGE recommendation from here!
Virkelig super effektiv kundeservice
Virkelig super effektiv kundeservice. Var i tvivl om størrelsen på et par Chanel støvler og ringede til houseofmeta for at få hjælp. Modtog hurtigt både udvendig og indvendig mål på støvlerne og de blev leveret næste dag. De passer perfekt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos houseofmeta 🤩
Fantastisk købsoplevelse
Fantastisk oplevelse, hurtig modtagelse, og tasken var i bedre stand end jeg nogensinde havde forestillet mig.
Prisen var god sammenlignet med tilsvarende produkter.
Generelt den bedste oplevelse jeg har haft ved køb af second hand.
Verdensklasse oplevelse
Det har været en professionel, tryg og helt igennem god og rar oplevelse at sælge taske igennem houseofmeta. Vil til enhver tid anbefale både at sælge og købe herfra - så grundig viden indenfor dette felt! God service, hurtig og klar kommunikation der er bare styr på det hele!
Intet andet end perfekt
Intet andet end perfekt. Har nu solgt flere ting igennem Houseofmeta og Frederikke er bare super sød og hurtig til at vende tilbage på henvendelser. Derudover tager hun de flotteste produktbilleder 🤩
Super professionelt
Super professionelt og altid en god oplevelse hos Frederikke, både ved køb og salg 🩷 det er dejligt at handle med en der er så sød, venlig og ordentlig. Kæmpe anbefaling 🌟
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.