De worsten (pakket van 7 verschillende) zijn in goede orde aangekomen en de levering was met 3 dagen ook snel. We houden hier van een wat steviger bite, dus laat ik ze nog wat meer drogen, omdat het n... Mehr ansehen
Keurige levering op zaterdag van de bestelde worsten. Verpakt in een papieren zak en papieren tas. De smaak was erg goed. Ik had Brunswijker worst, Drentse Droge, Cowboy en de Shoarma droge worst best... Mehr ansehen
Droge worst van topkwaliteit. De prijzen zijn eerlijk en de unieke smaken als shoarma zijn goed bedacht. Ik zou ze zelf niet nog een keer halen. De Groninger en Drentse daarintegen. Meesterwerken. N... Mehr ansehen
Heerlijke droge worst! Ik bestel hier vaker droge worst en ben altijd zeer tevreden. Het enige minpunt vind ik dat de worst wordt verzonden met PostNL. Helaas had ik de bestelling geplaatst, net voor... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Droge worst online bestellen? In de webshop van Hou Worst vind je diverse varianten traditionele droge worst. Onze metworsten worden aan de lucht gedroogd en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en vulmiddelen. Wat niet nodig is zit er niet in. We bezorgen je bestelling regionaal zelf en bedienen heel Nederland met pakketpost van PostNL. Als je bestelling verstuurd wordt krijg je altijd de track en trace code per e-mail. Achteraf betalen is mogelijk met Klarna en/of creditcard zonder extra kosten. Betalingen en gegevens worden versleuteld verzonden en zijn dus niet te onderscheppen door derden. Schrijf je via onze homepagina in op de nieuwsbrief om een korting van 15% te scoren op 1 bestelling. Het wordt tijd om je droge worst online te bestellen, welkom bij Hou Worst!
Noorderdiep, 7876, Valthermond, Niederlande
- 0683051179
- mail@houworst.nl
- houworst.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Lekkere worsten gewoon thuisbezorgd!
De kwaliteit is dikke prima van de…
De kwaliteit is dikke prima van de worsten ze smakelijk voortreffelijk. Groeten DB-Gaming
Heerlijke droge worst!
Heerlijke droge worst!
Ik bestel hier vaker droge worst en ben altijd zeer tevreden. Het enige minpunt vind ik dat de worst wordt verzonden met PostNL. Helaas had ik de bestelling geplaatst, net voordat het zo ontzettend warm werd en zoals zo vaak tegenwoordig werd de bezorging een dag uitgesteld door drukte. Op vrijdag kreeg ik de worst binnen, helemaal warm. Gelukkig nog niet bedorven, maar ik vraag me af of dit niet anders kan. Misschien vacumeren, dan blijft de worst sowieso wat langer goed, of zoals eerder zelf de bestellingen bezorgen, die optie kon ik deze keer niet kiezen, terwijl ik wel in de regio woonachtig ben.
Net bedrijf met dikke worsten
Net bedrijf met dikke worsten ! En nog eens lekker ook !
Slechte verzending
Slechte verzending.
Een paar worsten in een mega doos. slecht voor het milieu en maken de verzendkosten onnodig duur en die zijn al belachelijk hoog. deze kunnen veel lager.
worsten smaken heel lekker
worsten smaken heel lekker, maar een betere beschrijving van de kleur touwtjes en de soort die bij die kleur hoort zou prettig zijn.
Top!
Snel contact via whatsapp bij vragen, lekkere producten (in het bijzonder de cowboy en peperworst), levering zoals gecommuniceerd. Top!
Verse worst en op tijd geleverd en de…
Verse worst en op tijd geleverd en de smaak is goed zoals het hoort
Prima Worst
Worsten zijn prima snel geleverd. Maar dat de website 4 maanden niet werkte is minder! want ben verslaaft aan Metworst!
Goede worst
Prima kwaliteit en super snelle en…
Prima kwaliteit en super snelle en persoonlijke bezorging!
Die worst smaakt helemaal nergens naar…
Die worst smaakt helemaal nergens naar die ziet er ook grijs uit bah hoort mooie rooie worst te zijn niet grijs
Goed bevallen!
Heerlijke worsten
Heerlijke worsten, goede service. Leuke website
Vrijdag besteld en zaterdag stond Ramon al aan de deur met de worsten. Top service!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.