Banner for Howdenrealkredit

Howdenrealkredit Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve år i forbindelse med, at vi har kigget på sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en årrække været igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgået med ro og ordentlighed og høj service.. Alt bliver fork... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At omlægge et lån lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, så vi forstod det hele. Det fjernede al usi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvor tit er det lige man rent faktisk sparer penge ved at bruge dem? ;-) Som medlem af den gode North "klub" kan man for et symbolsk månedligt beløb droppe natlige bekymringstanker om mulig lånoml... Mehr ansehen

1. Finanzmakler

Über Howdenrealkredit

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme løbende opmærksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.

Derfor overvåger vi dagligt renter, obligationskurser og lånemuligheder for vores kunder. Når markedet ændrer sig, hjælper vi med at vurdere, om det giver mening at handle – og hvis det gør, hjælper vi hele vejen gennem processen.

Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlægge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.

Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gør.

Aktiv gældspleje

Vom Unternehmen geschrieben

Låneovervågning og forbedredelse
De bedste lånemuligheder opstår ofte, når renterne ændrer sig hurtigt. Derfor nøjes vi ikke med at overvåge markedet – vi hjælper også vores kunder med at være forberedt, når det rette tidspunkt opstår. Gennem løbende dialog med kunder og samarbejdende banker sikrer vi, at relevante oplysninger er opdaterede, og at de nødvendige forberedelser er på plads. Det betyder, at vi ofte kan reagere hurtigere, når en attraktiv omlægningsmulighed viser sig. En god forberedelse kan være afgørende. Når tiden er knap, kan hurtig handling gøre forskellen mellem at nå en attraktiv kurs eller se muligheden forsvinde igen. Samtidig giver et tæt samarbejde med bankerne ofte de bedste forudsætninger for en effektiv proces og konkurrencedygtige vilkår. For os handler låneovervågning derfor om mere end blot at følge renterne. Det handler om at sikre, at vores kunder er klar til at handle, når det giver mening.

Hervorragend

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God professionel rådgivning

Har brugt Howden i et par år, og har hele tiden fået en god og professionel rådgivning. Denne gang blev der gjort opmærksom på en lånetype, som jeg ikke selv havde kigget på.
Vi har haft lidt forskellige rådgivere, men oplevelsen har altid været den samme.

7. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jesper har hele vejen igennem processen…

Jesper har hele vejen igennem processen været proaktiv, god til at kommunikere og oplyst os om mulighederne og givet anbefalinger ift låneoptagelse og omlægning.
Klar anbefaling herfra :-)

Derudover når man ringer ind til hovednummeret får man altid venlige medarbejdere i rører der hjælper hurtigt videre :-)

5. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryghed og saglig vejledning i højsæde

Vi har anvendt Howden over en længere årrække, og har aldring følt os "presset" til en løsning. Heller ikke denne gang.

Howden var proaktiv og meget tydelig i deres kommunikation. Jeg følte mig godt indsat i problemstillingen, muligheder og risici.

Det gjorde at vi føler os trygge i vort valg.

Jan og Sanne.

29. Oktober 2025

Stor professionalisme

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med Howden i forbindelse med omlægning af vores lån. En særlig tak skal lyde til Kurt Jensen, som udviste stor professionalisme og vedholdenhed gennem hele processen.
Kurt sikrede, at banken holdt tidsplanen, og at omlægningen blev gennemført på det optimale tidspunkt, så vi opnåede præcis den lånesammensætning, vi ønskede.
Vi har følt os trygge og godt rådgivet hele vejen og kan give vores bedste anbefaling til Howden – og til Kurt Jensen i særdeleshed – for et effektivt og kompetent samarbejde.

23. Oktober 2025

Meget kompetent rådgivning

Vi har i gennem årene altid fået en god og meget kompetent rådgivning hos Howden. De er hurtige til at hjælpe og forklarer altid alle forhold grundigt (og pædagogisk) inden vi tager vores beslutning om omlægning m.m.

22. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi føler os trygge og sikre

Vi føler os trygge og sikre på, at Howden på bedste vis varetager overvågning og effektuering af omlægninger af vores realkreditlån. Både når det er markedet, der er gunstigt, og når vi selv har haft ønske om at ændre ved vores økonomi.

6. Oktober 2025

Howden – vores rådgiver siden 2013

Vi har samarbejdet med Howden siden 2013 i forbindelse med rådgivning omkring vores realkreditlån, og vi har været meget tilfredse hele vejen igennem. Howden har været ekstremt proaktive, og deres rådgivning har altid været både kompetent og tilpasset vores behov.
De har løbende holdt os opdateret på relevante ændringer i markedet og har været en værdifuld sparringspartner, når vi har skullet træffe beslutninger om vores lån. Det har givet os en stor tryghed og sikret, at vi har haft de bedst mulige vilkår.
Alt i alt har det været en rigtig god investering at have Howden med ombord – både økonomisk og strategisk. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker professionel og engageret rådgivning.

23. September 2025

Kompetent, proaktiv rådgivning

Jesper fra Howden giver kompetent, proaktiv rådgivning om realkreditlån. Der bliver jævnligt checket ind på ens lån, og ved en overvejelse af omlægning bliver der fremlagt de forskellige muligheder og scenarier der findes inkl. fordele og ulemper. Og der bliver tålmodigt svaret på spørgsmål. Man kan derfor tage sine beslutninger på et informeret grundlag. Kan anbefales.

19. September 2025

Dygtige og professionelle

Har brugt dem flere gange til oprettelse og omlægning af nyt lån og synes de har været virkelig dygtige og professionelle.

15. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft fornøjelsen af at være…

Vi har haft fornøjelsen af at være kunde hos Holden . Har altid fået den bedste rådgivning og hjælp til omlægning af realkredit lån. Super behagelige og kompetente rådgivere.
Kan varmt anbefales. Jesper er guld værd. 😄

10. September 2025

Jeg benytter aktiv låneovervågning

Jeg benytter aktiv låneovervågning. Jeg er virkeligt godt tilfreds med produktet, servicen og dialogen med de dygtige medarbejdere.
Det har sparet mig for rigtig mange penge i forbindelse med mit realkreditlån. Jeg kan anbefale ubetinget.

4. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr