Anjas klinik er absolut også for mænd. Nemlig, ja! Jeg er kommet hos Anja i en del år efterhånden. Klinikken er altid super pæn, ren og indbydende. Anja er et af de rareste mennesker, jeg har mødt. A... Mehr ansehen
Jeg har kendt Anja og Hudplejeklinikken siden Nygade. Bliver altid mødt af et fantastisk smil, dejligt atmosfære, rolig og afslappet miljø, kompetent og professionel behandling samt gode råd og ve... Mehr ansehen
Jeg havde en skøn oplevelse hos hudplejeklinikken. Ansigtbehandlingen var meget grundig og jeg følte mig i trygge hænder hos Anja. Efter behandlingen kunne jeg se, at min hud havde haft brug for behan... Mehr ansehen
Generelt en helt enestående oplevelse. Anja er fagligt dygtig og formår samtidig at skabe en varm og meget imødekommende stemning. Jeg følte mig fantastisk godt tilpas efter behandlingen og kommer g... Mehr ansehen
Hos Hudplejeklinikkken får du altid profesionel behandling og vejledning - da jeg udover den verdens anerkendte uddannelse hos Cidesco har 29 års erfaring indenfor hudpleje. Mit speciale er løsnings orienteret hudpleje med afsæt i behandlinger og vejledning i Dermalogicas innovative produkter.
St. Kirkestræde 10, 4800, Nykøbing f , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hudplejeklinikken er fantastisk!
Man bliver mødt af varme, smil og ikke mindst kompetent vejledning, samt lækre produkter.
Mine varmeste anbefalinger til Hudplejeklinikken

Antwort von Hudplejeklinikken
Skønne behandlinger og fantastiske produkter kombineret med utrolig professionel, sød og imødekommende betjening og vejledning gør, at jeg kommer igen og igen nok på 20. år. De bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Hudplejeklinikken
Fantastisk service👌 Som kunde bliver jeg set og hørt. Jeg får præcis den ydelse jeg søger og mere til. Jeg er 100% tilfreds HVER gang. Kan varmt anbefale hudplejeklinikken. Søger du en unik oplevelse, eller selvforkælelse, så er hudplejeklinikken et oplagt valg🫶

Antwort von Hudplejeklinikken
En super dejlig klinik, med profesionelle og skønne behandlinger! Kan klart anbefales!

Antwort von Hudplejeklinikken
Virkelig god oplevelse, meget kompetent behandler, jeg følte mig virkelig tryg. den bedste anbefaling herfra.

Antwort von Hudplejeklinikken
Fik en god ansigtsbehandling og det var et meget behageligt og roligt miljø
10/10
Helt igennem fantastisk oplevelse med god venlig service og en meget tilfredsstillende ansigt behandling.
Meget prof. Sted