Huisselect Bewertungen 64

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar bedrijf,alleen bereikbaar via de mail,en zelfs daar wordt niet op gereageerd! Hebben onze bestelling retour gestuurd,en wachten nu al weken op terugbetaling van ons geld. Ons advies... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HUIS SELECT. NL EEN 0 WAARD !!!! - JE WORDT OPGELICHT BIJ HUN. LEVERTIJD 3-4 WEKEN. - BEZORGD VANUIT CHINA IPV NL … -SLECHTE KWALITEIT PRODUKT. TE DUUR ! JE MOET BETALEN VIA IDEAL, DUS... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

MENSEN HET ZIJN OPLICHTERS

Mensen, bestel niks bij huisselect.nl. Het zijn oplichters. Ik heb op 9 december een pan besteld voor €124,95. Ik heb meerdere mails gestuurd en ze hebben mij aan het lijntje gehouden met als antwoord: "is onderweg". Nu is het inmiddels maart. Ik heb geprobeerd weer op hun site te komen, maar de site werkt niet meer. 1 ster is nog te veel.

28. Februar 2026

lage kwaliteit service

Lamp van 110euro besteld, drie weken later nog niet binnen. Amper reactie van klantenservice, en reactie waar je niks mee kan. Krijg nu helemaal geen reactie meer. Hoop opgegeven.

15. Jänner 2026

NIKS KOPEN HIER

NIKS KOPEN HIER
Niks ontvangen
Krijg alleen standaard mail terug met exuces het is onderweg.

13. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichterij en betalen geld niet terug!

Op 24 november heb ik een lamp besteld à €554,95. Op hun site stond aangegeven dat deze op voorraad zou zijn en direct leverbaar was. De levertijd zou tussen de 4-7 werkdagen bedragen. Omdat ik de lamp na deze periode nog niet had ontvangen heb ik mijn bestelling geannuleerd. Dit was niet mogelijk volgens hen, want de lamp was al onderweg met internationaal transport. De eerste onwaarheden waren al blootgesteld want nergens op de site wordt aangegeven dat zij een dropship bedrijf zijn. Ze pretenderen alles op voorraad te hebben en snel te kunnen leveren.

Na 3 weken zou ik mijn lamp ontvangen. Vlak voor ontvangst werd deze door DHL retour afzender ‘E-Commerce Retailer’ gestuurd i.v.m. een opgemerkt defect. Ik heb direct contact opgenomen met Huis Select. Dit keer heb ik (wederom) heel duidelijk aangegeven dat ik mijn bestelling annuleer wegens het niet ontvangen van het product. Hierna begonnen de grootste problemen.

Ik heb tot datum vandaag (3,5 week later) nog geen terugstorting van mijn geld. Dit is ver buiten de wettelijke termijn van terugbetaling die 2 weken bedraagt. Continue krijg ik excuses waarom zij dit nog niet doen: Overleg met hun team, overleg met de vervoerder, dan moet het pakket bij hun eerst retour geleverd worden, dan wordt het weer doorgezet naar hun management.

Zij zijn niet rechtsgeldig bezig. Op een zeker moment kreeg ik bericht dat ik het pakket retour naar een of ander vaag adres in China moest sturen. In hun instructies werd mij verzocht een lagere douanewaarde op te geven, wat naar mijn weten niet is toegestaan. Overigens waren ze even ‘vergeten’ dat ik het pakket niet eens heb ontvangen dus terugsturen is hier helemaal niet aan de orde. Ook werd nog een 50% terugbetaling gesuggereerd, wat ik heb afgewezen. Het is te belachelijk voor woorden dat ze zulke onwettelijke praktijken voorstellen.

Ik heb bewijs van DHL dat het pakket retour afzender is gegaan en daar is ontvangen. Huis Select blijft dus maar liegen en weigert terugbetaling.

Maandag zal ik de deurwaarder de opdracht geven om mijn geld terug te vorderen. Ook heb ik inmiddels een melding gemaakt bij ACM/Consuwijzer, heb ik mijn bank ingelicht en hun pay provider (Curo Payments). Ik stel voor aan een ieder die door Huis Select is opgelicht om tenminste dezelfde meldingen te maken.

Een schofterige bende die mensen oplicht en aan het lijntje houdt met lege beloftes en excuses.

24. November 2025

Louche partij

Louche partij. 3 december een order geplaatst en wilde deze retouren en kreeg een mail over een deel retour betaling. Dit weigerde ik, vervolgens zou ik het volledige bedrag krijgen en dit is tot op heden niet gebeurd. Ze blijven wegwuiven met smoesjes over dat de bank het in orde maakt. Maar er gebeurt niks. Er wordt een melding gedaan aan radar.
En op internet.

Slechte service, niet te vertrouwen!

3. Dezember 2025

SCAMMERS! OPLICHTERS!

KOOP HIER NIETS!!!! Deze website is een SCAM!! Het lijkt op een Nederlandse website maar de producten komen uit Azië. Ze verkopen producten die je ook op temu kunt kopen maar bij huisselect vragen ze er het driedubbele voor! Eén en al dropshipping en oplichterij!!

3. Jänner 2026

Het is een scan

Het is een scan! Pas op! Je krijgt je geld nog je product niet. Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan.

2. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr