Hundeskyen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, og mine keramiske skåle var pakket så forsvarligt ind - virkelig trygt at handle hos hundeskyen 🐴🤩 Købte også rigeligt med snacks og en ny seng, og alt er godkendt af hunden. Dejl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering. Havde bestilt rigtig mange ting (+15). Desværre var der en af tingene som var forkert - og det kan ske. Jeg skrev at de ved en fejl havde sendt noget forkert ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god service, sendt samme dag jeg bestilte, fik dem dagen efter. og hold op nogle gode foder beholdere, som er fødevaregodkendt. Skal have bestilt et par mere, når næste løn går ind) :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet ved Hundeskyen, flere gange og altid er det hurtig levering og super service. Derudover har de også et godt udvalg i div. Ting til forkælelse af menneskes bedste ven 🐶. Jeg handler hel... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget tilfreds

Jeg fik hvad jeg bestilte, det er god kvalitet, så meget tilfreds

Hej Tina,

Tusinde tak for din 5-stjernet anmeldelse og ordre på Hundeskyen :-)

Nemt og let at bestille

Nemt og let at bestille - havde beholderen 2 efter efter bestelling.

Hej Malene,

Mange tak for din anmeldelse og ordre! :-)
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering

Jeg handler helt sikkert hos Hundeskyen igen, og kan klart anbefale andre og handler hos dem.

Hej Lone,

Tusinde tak for din støtte og din flotte anmeldelse!
Det glæder mig, at du er tilfreds med, at handle på min webshop :-)

22. August 2024

Hej Tina,

Mange tak for din ordre og din anmeldelse. Det er jeg meget taknemmelig for :-)
Vh. Maiken fra Hundeskyen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god information.

Hurtig levering og god information.
Jeg vil helt sikkert handle med Hundeskyen igen.

25. Juli 2024

Hej Jytte,

Mange tak for dine 5 stjerner og de pæne ord! Det sætter jeg stor pris på 🐶🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt levering bestiller torsdag…

Hurtigt levering bestiller torsdag aften modtager de lørdag opbevarings beholder til hundemad . Lever 💯%op til forventningerne

13. Juli 2024

Hej Susanne,

Tusinde tak for din ordre og anmeldelse!
Jeg er glad for, at du både er tilfreds med varen og leveringstiden :-)

Ønsker dig en god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og glad hund / ejer

Til Hundeskyen.
Tak for hurtigt levering af slikkepinde og foderspand. Begge dele er et hit.. min hund er vild med slikkepindene og jeg er vild med foderspanden😉
Mvh Pia

3. April 2024

Hej Pia,

Mange tak for din anmeldelse 😉
Fortsat god dag.

Vh. Hundeskyen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig produkt og påståelig…

Dårlig produkt og påståelig kundeservice.
Nedladende svar og masser af selvmodsigelser fra Hundeskyen.

De fortæller at det næsten ikke kan svare sig at sende produktet retur for det kommer stort set altid retur ødelagt. Men samtidig fejler det ingenting og ingen har før returneret det...
Alt dette lugter langt væk af at de ikke gider behandle en reklamation uden at de selv optrapper konflikten...og faktisk fortæller os at vælger vi at returnere varen så får vi ikke pengene tilbage. Selv inden for reklamationsfristen og fortrydelsesfrist.
Reklamationen nægter de også at tage imod for ingen har før klaget over produktet og så kan vores heller ikke have fejl ( ?!!! )

Det havde været klædeligt at læse det kunden skriver som bekymring i stedet for at dreje og overdrive det vi har skrevet.
Vi har selv en udmærket kopi af det vi reelt skrev og ikke de ord I drejede det til.

Men de behøver heldigvis ikke at bekymre sig om at skulle forholde sig til vores familie igen.

FLOT og Held og lykke med Gdpr og jeres kundedatabase 😉
Og selvfølgelig drejer I alting igen.

Du padler bare videre. Det er ok.❤

27. März 2024

Hej TNR,

Hvor er det ærgelig, at se sådan en anmeldelse, som slet ikke stemmer overens med den faktiske korrespondence vi har haft på mail.

Jeg vil på det kraftigste afvise, at du har modtaget en mail fra os, hvor der oplyses at du ikke får pengene tilbageført ved returnering af produktet. Jeg har lige præcis op til flere gange informeret dig om, at du skal sende varen retur og du derefter vil få tilbageført dit køb.

Vi refunder stort set alle retur pakker samme dag vi modtager pakken, hvilket sagtens kan være op til 14 dage ved andre virksomheder. Så her yder vi virkelig en god service!

Du henvender dig 10 dage efter du har hentet pakken i pakkeshop og giver udtryk for, at produktet ikke er lufttæt, når du trykker på siderne af produktet.

Herefter får du et svar tilbage allerede den første hverdag efter din henvendelse kl. 8.45.
Jeg informerer dig om, at det ikke er meningen, at du skal presse på plastikken og dermed vride i gummipakningen. Dette er ikke et korrekt brug af produktet (Ligeledes har jeg fået samme svar fra producenten)

Jeg behandler ikke dette som en reklamation, da du ikke bruger produktet korrekt.
Dertil vil jeg gerne tilføje, at hvis man presser på siden af produktet, så er alle de 5000 produkter vi har solgt utætte. Sådan er alle varianterne af produktet og ikke kun den du har modtaget.

Derfor oplyser jeg, at du skal sende den retur til vores lager og du derefter vil få tilbagebetalt dit køb.

Jeg informerer dig om, at vi har solgt min. 5000 af dette produkt, hvor kun 2 har sendt den retur, som ikke har været tilfreds med produktet. Tværtimod hører vi det modsatte, at produktet er lufttæt.

Som afslutning på mailen, giver jeg en meget venlig opfordring, til at pakke produktet forsvarligt ind under transport. Jeg giver dig udelukkende denne information, for at være venlig og forsøge at forhindre en træls situation med et smadret produkt. (Altså et knækket produkt)
Det er overhovedet ikke min pligt, at oplyse dette, men det gjorde jeg af venlighed og som en god service til dig.

Jeg informerer dig om, at vi før har modtaget dette produkt til OMBYTNING, altså hvis en kunde bytter fra en str. medium til en størrelse large.
Her har jeg ofte set, at kunder ikke pakker produktet ordentligt ind og vi derfor har modtaget et ødelagt produkt. Dette er en rigtig træls situation for kunden, da man som kunde har ansvaret for sin forsendelse, når den sendes retur til virksomheden.

Hvis en kunde ombytter produktet til en anden størrelse, så modtager vi en pakke med en returvare og kunden køber så derefter produktet i den rigtige størrelse. Dermed har en kunde sendt den retur, men bestilt en ny. Dette har jeg også forsøgt at forklare dig på mail, men ud fra din anmeldelse føler jeg du har misforstået det.

Dertil er du meget hurtigt til, at konstatere at mange sender produktet retur og det må der jo være en årsag til. Dette konkludere du ud fra den information som jeg har skrevet her vedr. ombytning. Hvordan du konkludere dette, ved jeg ikke.

Jeg synes bestemt ikke, at din anmeldelse er fair. At skrive du har fået nedladende svar er mig meget uforstående og dette har slet ikke været min hensigt. Tværtimod opfatter jeg din anmeldelse, som værende meget grov.

Jeg skriver her igen, at du kan returnere produktet og så snart den lander på vores lager, så bliver beløbet du har betalt for produktet refunderet til din konto. (Den skal selvfølgelig leveres i samme stand som ved modtagelse). Dette er ikke kun betingelser der er gældende for dig, men for alle vores kunder og hos alle andre virksomheder.

Fortsat god dag 😊

*Der er nu rettet navn til TNR. Beklager vi har nævnt dit fornavn.
Vi har ikke haft andre henvendelser på dette produkt, så derfor kan det kun dreje sig om denne mail korrespondence.

Vh. Maiken fra Hundeskyen.

Stor ros for god service

Stor ros for god service
Jeg havde købt en foderspand der desværre var gået i stykker under transport. Jeg ringede til hundeskyen og det var de kede af 3 dage efter havde jeg en ny foderspand så stor ros fra mig

4. März 2024

Hej Gitte,

Mange tak for dit køb, din anmeldelse og ikke mindst din forståelse for at dette kan ske :-)
Det betyder rigtig meget, tak!

Hundeskyen.dk

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse og handle hos dem. De har nogle fine ting, til fine priser.

27. Februar 2024

Hej Sara,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det sætter jeg stor pris på! :-)
Rigtig god dag.

Vh. Maiken fra Hundeskyen

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr