Det hele i top 👌Købte messinghundetegn som blev meget smukt indgraveret . Købte smukt halsbånd som var for stort. Ombytning gik “ som en leg” med super nem retur hvor vi bestilte ombytning til et and... Mehr ansehen
Jeg vil virkelig gerne give ros til Hunni for en fantastisk oplevelse. Pakken kom hurtigt, og det hele var pakket så fint. Det, der virkelig gjorde indtryk på mig, var den personlige note fra Nana med... Mehr ansehen
Jeg og min lille gravhund er utrolig glad for det nye halsbånd/snor vi har købt hos Hunni 🩵 Det har udelukkende været en god oplevelse - lige fra at de sendte pakken hurtigt, gode kvalitets produkter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig en god oplevelse at handle hos Hunni Bestilte et halsbånd og snor online og opdagede at butikken jo lå på Christianshavn hvilket var dejligt tæt på. Bestilte det fredag morgen og kunne al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
I Hunni er vi et lille team, der gør os umage for at finde hundeudstyr af højeste kvalitet til din hund. Uanset om du shopper på webshoppen eller i vores butik på Christianshavn, i København vil vi gerne hjælpe dig og din firbenede ven med at finde det helt rigtige uanset om I er på udkig efter nye (lækre) godbidder, en ny sele eller en hundejakke. I Hunni har vi udvælger vi de bedste brands og håndplukker de bedste produkter. Vi går ikke efter at have det største udvalg, men i stedet det bedste udvalg. I vores butik er du velkommen til at tage din hund med så du kan prøve seler, halsbånd og hundetøj. Vi har stor erfaring med at finde de rette produkter til alle hunde uanset race og figur. Shopper du online kan vi derfor også rådgive dig over telefon, mail eller Instagram. Vi har vores lager og butik samme sted så du ikke går forgæves. Det betyder også, at vi hurtigt kan sende din ordre afsted så du kan forkæle din hund
Christianshavns Voldgade 15, 1424 København K, 1424, København K, Dänemark
- hej@hunnishop.dk
- hunnishop.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Den bedste og lækreste hundebutik
Den bedste hundebutik ever
Super kundeservice de er så søde og hjælpsomme.
Lækre lækre kvalitets varer også til de brede hunde 🌺
Vi besøgte butikken torsdag 16
Vi besøgte butikken torsdag 16. feb. 2023 og fik den bedste betjening. Jeg havde 1000 spørgsmål om ALT muligt til vores kommende familiemedlem og fik den bedste betjening. Alt imens butikshunden Ellen var i hopla og underholdte hele familien. Vi har haft hund i mange år, men Hunnishop skiller sig, ud og er en super hyggelig butik med sødeste betjening.
Rigtig øv at komme til en butik med…
Rigtig øv at komme til en butik med vrede og umodne ekspedienter, der kun har salg i hovedet og dermed kun taler pænt til dig og smiler når du udviser tanke om at købe et dyrt produkt. Har oplevet det med 4 af de unge kvindelige ekspedienter nu og det kan godt være af webshoppen er ok, men butikken kan i hvert fald ikke anbefales.
Modtog et flot halsbånd med gratis…
Modtog et flot halsbånd med gratis godbidder og en personlig hilsen. Tusind tak <3
God oplevelse!
Sikken service - hurtig levering dag til dag - lækker kvalitets sele - og en lille pose godbidder i pakken! Endda en håndskrevet besked også.
Wow! 5 stjerner herfra! 😃
Lækker webshop og god service!
Leveringen var hurtig, webshoppen har nogle lækre produkter og fik et sødt håndskrevet brev med i pakken og en lille godbid. Her handler jeg gerne igen!
Total iorden service!
Total iorden service!
Vi havde en snak om et prudukt, og oplevede en super dialog og professionel betjening, hele vejen igennem.
I øvrigt, så fede vare de har i shoppen!!
Der handler vores hund gerne igen😃
Good quality & experience
Super fast delivery, high quality item, a little handwritten note and a dog snack that was included made my day :)
Har lige været nede og handle i butikken på Christianshavn.
Fed butik og serviceminded personale.
I ser mig snart igen :-)
Stor tilfredshed og hurtig levering
Kun tilfredshed. Hurtig levering. Fine produkter der helt lever op til beskrivelse og mine forventninger. Og med en lille godbid i kassen til vovse, ja så er der dømt lykke hos både 2 og 4 benet.
Vil til hver en tid anbefale Hunnishop
Kan kun anbefale!
Kan kun anbefale andre at shoppe på hunnishop. Brugte siden for første gang, og lavede en større ordre.
De er de eneste i DK der havde det jeg skulle have og udvalget er rigtig stort!
Tingene kom hurtigt og er rigtig lækre, nøjagtigt som på siden, pakken er så flot pakket - ikke noget med tingene bare er kastet i en kasse - og fik et personligt kort med i. Det er virkelig de små detaljer der bare gør det fedt at modtage sådan en pakke!
En lille ting som få sikkert bemærker - men de pakkedede ordren i en så lille kasse som muligt i en miljø venlig kasse - dejligt for mig og vores miljø!
Kæmpe anbefaling!
Fejl info og dårlige kundeservice
Jeg bestilte et halsbånd ud fra målene på hjemmesiden, da det kommer er halsbåndet 4 cm mindre end de mål der står på hjemmesiden. Jeg kontakter kundeservice for at få den sendt retur på deres regning da det er fejl information fra deres side. De vil gerne sende et nyt halsbånd men de har det ikke på lager. Herefter stopper de med at svare på mails og har ikke hørt fra dem siden nu.
De har heller ikke ændret deres mål på hjemmesiden, så det er stadig de forkerte mål som kunderne kan gå efter.
Super service blev kontaktet af dem da…
Super service blev kontaktet af dem da det ene halsbånd ikke var på lager. Straks fandt de et andet og sendte samme dag. 👍🏻
Fantastisk service
Fantastisk service - hurtig levering. Jeg fik skrevet forkert bynavn på min ordre, og selvom orden var pakket så fik Hunni shop rettet min fejl uden problemer og min pakke er stadig rettidig på vej.
Så fin en hjemmeside - det bliver ikke sidste gang jeg handler der, servicen er bestemt værd at opleve både i den fysiske butik og online. Mine varmeste anbefalinger.
Fantastiske butik
Fantastiske medarbejdere, som virkelig tager sig tid til den enkelte hund og kunde. De er opmærksomme og løsningsorienterede. Udvalget i butikken er det bedste, du finder i Danmark - der er virkelig alt du behøver i en fantastisk kvalitet og et smagfuldt design.
Vi kommer bestemt igen!
Unik lille hundebutik ❤️
Dejlig butik, med skønne særudvalget kvalitetsting, til fornuftige priser. Fantastisk betjening. Vi glæder os meget til at komme igen når vi har fået vores lille Irma og shoppe endnu mere ❤️
Til UG 😊
Ekstrem hurtig levering. Et kort med en sød besked. Det varmer 😊 Tusind tak for jer 😊
Super god service
Super god service! Og så lækre ting, kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk service og hurtig levering
Jeg købte en regnjakke til min Golden Retriever og noget legetøj. Alt har været perfekt - hurtig levering og hurtig respons fra butikken, der hjalp med at finde den helt rigtige størrelse til min hund. Alt i alt en rigtig god oplevelse - bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. Tak.
Kæmpe anbefaling
Bestilte 2 bandaner i M til min cocker og en hårelastik. Rigtig fin kvalitet og de passede fint i størrelsen. Bestilte med GLS og jeg fik varen dagen efter.
Virkelig god service, derfor 5 stjerner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.