Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har i dag købt jeres tilbud, det vil sige I har trukket pengene, men intet sendt. Kan se andre har held med at kontakte jer denne vej, da I ikke reagerer på mails. Ser frem til at høre fra jer. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topkarakterer til hurtigslank-konceptet. "Slank på 3 uger" er veldokumenteret, grundigt, og det virker! Er halvvejs igennem, og har tabt 5 kilo, men følger også programmet til punkt og prikke. Det er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede for 3 uger siden på Hurtigslank og har tabt mig 5 kg. Det har været helt fantastisk at se resultatet så hurtigt. Det havde jeg ikke forventet på forhånd. Det har været lettere at skulle... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi tror på at det er vigtigt at du trives i din krop. En del af det handler om have den rigtige vægt. Vi hjælper med at finde det rigtige slankeprogram til din personlig og kropstype.

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ingen virkning her desværre

Jeg prøvede slank på 3 uger og købte endda også kogebogen i håbet om at dette også ville virke for mig som for så mange andre. Tænkte der var intet at miste når der stod pengene ville komme retur uden spørgsmål hvis det virkelig ikke havde virket. Jeg er så en af de uheldige dette ikke virkede for. Super øv. Havde sådan fået håbet op. Jeg har skrevet og pengene for selve programmet er refunderet som lovet (ikke kogebogen). Det er nem læsning alle kan forstå og giver en forståelse af hvorfor det på denne måde ikke er farligt at tabe sig så hurtigt, hvis du er så heldig.

22. Juni 2022

Hej Michelle

Det hører til sjældenheder, at vi hører, at kuren slet ikke har virket, så vi er naturligvis meget kede af, at du ikke har haft held med den, som vores andre kunder har :-(

Jeg har tjekket vores beskedsystem, men jeg kan dog se, at vi ikke har modtaget nogle e-mails fra dig. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så du bedes sende en mail til os på: support@hurtigtslank.dk. Vi har også anmodet om dine kontaktoplysninger her via Trustpilot.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

FUP FUP FUP FUP

FUP FUP FUP FUP

Har betalt for den essentielle kogebog som ebog. Jeg har intet modtaget heller ikke i spamfilter.

Hej Jette

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med HurtigtSlank. Vi vil meget gerne i kontakt med dig for at høre, om dit problem er blevet løst, så du må meget gerne skrive til os på support@hurtigtslank.dk, så vi kan se nærmere på det. Jeg kan forsikre dig om, at HurtigtSlank ikke er fup 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare en så god kur

Det er bare en så god kur, den har så mange elementer. Vi klarede det “vegansk”, og har nu her efter 3 mdr stadig vedligeholdt vores vægttab.

Hej A.M.

Tusind tak for de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at høre, at I har haft stor glæde af programmet 😍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venter spændt..

Nu er det en god time siden at jeg købte e-bogen Slank på 3 uger, samt Keto kogebogen, betalt via Mobilepay, og jeg har ikke så meget som modtaget en bekræftelse? Og ja, jeg har tjekket spam, mange gange - har også skrevet mail til support@hurtigslank kl 10.58 den 29.maj 2022. Håber meget der snart kommer svar, enten på mail eller her på Trustpilot, så jeg kan ændre min sølle ene stjerne?

Opdatering: modtog mail med forklaring om, at der er bøvl i mailsystemet, der skulle have sendt automatisk mail afsted til mig, begge ehbøger er modtaget 29.maj omkring kl 21.30 - mange tak for hurtig hjælp og opklaring, vi glædet os til at komme i gang med det herhjemme.

Hej Helena

Dejligt at høre, at problemet blev løst. Jeg håber, I har haft stor glæde af programmet 😊

God feedback

Jeg er SÅ glad for, at der lige pludselig kom en mail fra jer. Jeg har længe ville igang, og da jeg læste om kuren, var det lige det der fik mig til at få lyst til at komme igang.
Jeg synes I forklarer kuren godtog hvad der sker, så glæder mig bare til at prøve det.
Og så vil jeg rose for deres hurtige feedback hvis man har spørgsmål til kuren.

11. Mai 2022

Tusind tak for den fine anmeldelse, Anja 😍

FUP??

Nu synes jeg det her er lidt suspekt. Jeg har bestilt e bogen men den er aldrig dukket op. Når jeg skriver til support får jeg min mail tilbage at den ikke kan finde adressen.
Jeg ser fine anmeldelser fra under en uge side. Jeg håber der er en forklaring på der her

Alt er ok:
Der er efterfølgende sket det, at jeg er blevet kontaktet og har fået bogen, som jeg er spændt på at komme i gang med. Jeg er glad og tilfreds, men synes det er et problem hvis mail ryger i spamboxen, som jeg læser sker jævnligt. Så bør firmaet sørge for at tjekke den også.

Jeg må dog stadig sige at kundeservice er svær at få fat i. I svarer stadig ikke på forespørgsler og det er ærligt talt ret irriterende. Havde nogle spørgsmål til konceptet men det er håbløst at få fat i jer.

18. April 2022

Hej Line

Jeg er meget ked af at høre, at du ikke har fået den bog, du har bestilt. Det hænder desværre ofte, at e-mailen med linket havner i spammappen.

Jeg er også ked af at høre, at du ikke har kunne komme i kontakt med os. Jeg har netop testet vores e-mailadresse for at sikre mig, at den virker, som den skal, og det kan jeg se, at den gør. Du kan kontakte os direkte via denne e-mail: support@hurtigtslank.dk

Jeg har ligeledes anmodet om dine kontaktoplysninger her på Trustpilot, så vi kan komme i kontakt med dig og få løst problemet hurtigst muligt 😊🌺

Zascha fra Hurtigtslank

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super simpelt og lige til

Super simpelt og lige til - med planlægning kommer man langt - tror på det - tak

26. März 2022

Antwort von Hurtigtslank

Tusind tak for din fine anmeldelse 😍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt en keto bog til 179 kr pengene…

Har købt en keto bog til 179 kr pengene er trukket og jeg har aldrig modtaget bogen. Den 14 feb betalte jeg og nu har vi den 14 marts 2022

Inga olsen

14. März 2022

Hej Inga

Jeg er meget ked af at høre, at du ikke har modtaget det materiale, du har betalt for. Det hænder desværre sommetider, at mails fra os havner i spam-mappen, og det er selvfølgelig enormt beklageligt, hvis det er det, der er sket her. Jeg kan dog se i vores mailsystem, at du ikke har forsøgt at komme i kontakt med i løbet af den måned, der er gået. Det er jeg rigtig ked af, for hvis vi var blevet gjort opmærksomme på problemet, så kunne vi have løst det med det samme, og vi kunne ligeledes have undgået denne meget kedelige anmeldelse - så det er jeg rigtig ærgerlig over, at vi ikke har fået muligheden for.

Jeg har selvfølgelig straks kontaktet dig via mail efter at have læst denne anmeldelse, og jeg håber, at du snarest muligt vil vende tilbage til os, så vi kan sikre os, at du er tilfreds med os - vi ønsker kun glade kunder :-)

Jeg ser frem til at høre tilbage fra dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har kommet til at bestille en e-bog men…

Har kommet til at bestille en e-bog men skrev straks efter at jeg ikke ville have en e- bog men en rigtig bog. Har ikke hørt fra firmaet endnu 5 dage efter man pengene er blevet trukket.tror det er et fupfirmaerne

6. März 2022

Hej Bente

Jeg kan garantere dig for, at vi bestemt ikke er noget fupfirma - bare rolig! Jeg kan dog se, at der må være opstået en misforståelse, for jeg kan se, at vi besvarede din mail d. 6. marts kl. 9:07, hvor vi fandt en løsning på dit problem :-) Du må derfor gerne dobbelttjekke din indbakke (evt. spam-mappe) - vi har også skrevet til dig igen i dag.

Du ønskes en rigtig god aften.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig effektiv måde at få gang i…

Virkelig effektiv måde at få gang i vægttabet

19. Februar 2022

Hej Fru Brandt

Hvor er det bare dejligt at læse, at du har fået stor glæde af vores program! Vi ønsker dig al mulig held og lykke fremadrettet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste kur jeg har prøvet

Den bedste kur jeg har prøvet. Og den eneste kur, som giver hurtige resultater for mig. Kan varmt anbefales

6. Februar 2022

Hej med dig

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at kuren har givet dig gode resultater! :-)

Pas på. En pengemaskine

Ordre nr. 2139. Har lige købt Ebogen Den essentielle Keto kogebog har kun lige bladret den igennem og syntes den ser spændende ud. Nu her 4 dage efter har jeg hver dag modtaget en mail fra hurtigslank hvor der hver dag skrives om fejl i et slankepogram, og for at gøre mig interesseret er det nødvendigt at jeg læser mailen som vil blive sendt næste dag, dette foregår i 3 dage hvor hemligheden først bliver afsløret 4. dagen og den går så ud på at jeg kan købe et samlet 3 ugers pogram til hurtigslank pris kr 3500,00 som jeg kan købe som et ebogspogram til kr. 279,00. Det jeg er sikker på, med den målrettet reklame som hurtigslank benytter, at hvis jeg mister overblikket og følger reklame maile`s fra hurtigslank, så bliver min tegnebog katestrofal slank.

18. Jänner 2022

Hej Kurt

Tak for din besked.

Jeg er rigtig glad for, at du synes, vores e-kogebog ser spændende ud. Den er også fyldt med mange lækre opskrifter! :-)

Jeg er dog ked af at høre, at du er utilfreds med de e-mails, du modtager. Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, at du til hver en tid kan afmelde disse e-mails, hvis du ikke længere ønsker at modtage dem. Det kan du gøre ved at rulle ned i bunden af mailen og klikke "Afmeld".

Skriv endelig til os via support@hurtigtslank.dk hvis du oplever problemer med at afmelde :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min svigermor har købt et produkt…

Min svigermor har købt et produkt herfra. Produktet er betalt, pengene er taget - men siden da har hun intet set eller hørt. Hun har kontaktet kundeservice uden svar. Yderst beklageligt. Vi overvejer yderligere skirdt ift. Politi / Forbrugerombudsmanden - jo mindre hun modtager sit produkt som er købt og betalt.

Update: En gensidig fejl skabte forvirring. Produktet er modtaget. Og alle er glade.

13. Jänner 2022

OPDATERING D. 20.01.2022:

Hej Lasse

Så er problemet løst. Det skyldes simpelthen, at beskederne fra din svigermor er havnet i vores spam-mappe hver gang, og derfor har vi ikke set dem. Det beklager vi! Derudover kan jeg bekræfte, at årsagen til, at din svigermor ikke har modtaget det materiale, hun har betalt for, skyldes, at hun desværre har oplyst en forkert e-mailadresse, så derfor er materialet aldrig nået frem.

Det er dog hermed sendt til den korrekte e-mailadresse, og vi håber, at hun får glæde af materialet :-)

Hej Lasse

Jeg er meget ked af at høre, at din svigermor ikke har fået det produkt, hun har betalt for, og jeg er ked af at høre, hvis det er tilfældet, at hun ikke har fået svar på sine henvendelser. Vi bestræber os på at svare vores kunder indenfor 48 timer, så jeg vil derfor meget gerne undersøge nærmere, hvad der er gået galt her og forhindre, at sådan en situation opstår igen.

Du eller din svigermor bedes derfor skrive til os på support@hurtigtslank.dk, og så vil vi svare jer tilbage så hurtigst som muligt.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

fejl i kilderne

Flere af deres artikler bygger på gamle og modbeviste teorier

29. November 2021

Hej Conrad

Tak for din besked.

Jeg er ked af at høre, at du mener, der er fejl i vores materiale. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@hurtigtslank.dk, hvis du har bekymringer omkring materialet, eller hvis du har spørgsmål :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er en 20årig piger der igennem hele…

Jeg er en 20årig piger der igennem hele min barndom har døjet med overvægt. Det har været mega svært at finde modet til at smide kiloerne men efter de 21 dage har jeg tabt mig 7 kg! jeg er så glad for resultatet og jeg føler endeligt en forskel både kropsligt men vigtigst af alt- mentalt. Det har været en livsændrende rejse for mig og jeg ville ønske at jeg havde fundet kuren noget før!

27. Oktober 2021

Hej Milla

Tak for din skønne anmeldelse! Vi ønsker dig al mulig held og lykke på din rejse - vi håber på dig og synes, dit resultat er SÅ flot!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God læsning

Lidt meget at læse, men til gengæld er det meget lærerigt, og jeg er top motiveret for at komme igang … NU :)

11. Oktober 2021

Tabt 5,8 kg

Det er simpelthed så dejligt at jeg har kunnet tabe mig 5,8 kg på 3 uger - "Slank på 3 uger" virker rigtig godt for mig, jeg har ikke haft nogle bivirkninger med nydt hver dag og glædet mig over al det grønne jeg bare har kunne spise løs af. Jeg fortsætter med denne måde at spise mine måltider på. Første måltid er kl 12-13 og sidste måltid er kl 19-20.

30. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr