Har i dag købt jeres tilbud, det vil sige I har trukket pengene, men intet sendt. Kan se andre har held med at kontakte jer denne vej, da I ikke reagerer på mails. Ser frem til at høre fra jer. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Topkarakterer til hurtigslank-konceptet. "Slank på 3 uger" er veldokumenteret, grundigt, og det virker! Er halvvejs igennem, og har tabt 5 kilo, men følger også programmet til punkt og prikke. Det er... Mehr ansehen
Min svigermor har købt et produkt herfra. Produktet er betalt, pengene er taget - men siden da har hun intet set eller hørt. Hun har kontaktet kundeservice uden svar. Yderst beklageligt. Vi overveje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg startede for 3 uger siden på Hurtigslank og har tabt mig 5 kg. Det har været helt fantastisk at se resultatet så hurtigt. Det havde jeg ikke forventet på forhånd. Det har været lettere at skulle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi tror på at det er vigtigt at du trives i din krop. En del af det handler om have den rigtige vægt. Vi hjælper med at finde det rigtige slankeprogram til din personlig og kropstype.
Teglholmsgade 70, 2450, København, Dänemark
Modtog straks materialet. Har læst det igennem og er startet op. Mangler dog nogle opskrifter.
Efter at jeg har læst det hele. Er jeg helt klar til at gå i gang. Dejligt med udførlige beskrivelser. Grundigheden i materialet går det fuldt ud troværdigt. Jeg lever i forvejen efter nogle af principperne. Men er ikke konsekvent nok. Jeg glæder mig til at gå i gang. Dog er kaffen de første 7 dage svære at undvære men det må være muligt. Tak for super god info
jeg må sige, at jeg er helt vild med det her. jeg synes det er enormt fedt, at få en forståelse for hvad der sker i kroppen når man gør det ene eller det andet.! jeg er stadig i fase 1, og jeg er vild med hvor nemt det er at forholde sig til.
det kan varmt anbefales herfra..:-)
- og så er det bare lige til og det er virkelig gennemtænkt og godt formuleret!
;)
Jeg er godt igen og må sige tommel op. Det virker. Jeg skal til fase 3 og er fortrøstningsfuld. 21 dage er ingen ting, og på nuværende tidspunkt er det gået nemt.
Ser ud til at være effektivt, jeg glæder mig til at fuldføre de 21 dage :)
Jeg er positiv overrasket over resultatet. Har tabt 3 kg på den første uge. Skal i gang med fase 3 😀. Har ikke fuldt programmet 100%. Alligevel er der sket mere på 8 dage end de sidste 30 år 😀.
Har fået et godt indblik i div. processer i en slankefase.
Et godt råd læs hele bogen før start. Det fik jeg ikke gjort, var for ivrig med at komme i gang
Tak
Susanne
Det jeg har fået prøvet, har været godt. :-) :-)
Er desværre gået lidt i stå på grund af sygdom, men vender tilbage igen.
Er positiv på konceptet som sådan. Udsagn er jo i orden og retningslinjer fine og formidlet let forståeligt og ligefremt :-) Dog må jeg sige, at jeg er overrasket over fremgangsmåden i forhold til salg af bogen/programmet. Jeg bryder mig ikke så meget om udsagn som "køb nu eller stiger prisen" og "bestil inden i morgen aften hvis du vil være garanteret prisen og garanteret, at kunne købe produktet, ellers løber vi måske tør - det er sket før". Hvorfor markedsføre et ellers godt produkt på den måde? Det afholder mig faktisk fra at trykke på "bestil" knappen. Det synes jeg er synd når nu konceptet ellers virker så godt.
Selve programmet har jeg jo så ikke mulighed for at vurdere, men kan da se på udsagn herinde, at folk virker begejstrede :-) Min lille kritik går udelukkende på salgsmetoderne/promovering af produktet.
Jeg er total overrasket og dybt taknemmelig for denne kur. Siden jeg fik mine børn for 22år siden har jeg slæbt på 13 kg overvægt som også har belastet mine led.
Mange Kure og træning har jeg gået igennem uden sønderligt resultat .
Denne kur var vi to som startede på for 4 uger siden og jeg har allerede tabt 11 kg og er nu på vej igennem en tur mere.
Det fantastiske ved denne kur er lynhurtigt vægttab, meget mere energi i hverdagen, en søvn som et barn og den har været superlet at overholde.
Et mirakel er selvfølgelig store ord men alligevel har det gjort en verden til forskel for mig på sen skønne måde.
Så tusind tak for et nyt “let” liv på alle måder.
Venlig hilsen Ayoe Raun Kemner
Jeg har nu været i gang med programmet 'Slank på 3 uger' i 4 dage, og det går overraskende nemt indtil videre. Vægten er gået nedad fra start, hvilket motiverer helt vildt til at forsætte, og 3 uger virker meget overskueligt. Jeg er spændt på at se, hvad vægten viser efter de 3 uger og hvilke ting jeg kan tage med videre efterfølgende.
Supergod bog, jeg glæder mig meget til at komme i gang og se resultater! Jeg har nu været i gang i 6 dage. Det er gået hele fantastisk nemt, men min vægt står stille for 3. dag i træk. Følger planen 100%. Hvad skal jeg gøre?
Jeg kan kun varmt anbefale denne kur.
Jeg startede slut oktober 2017 og på den intensive start, tabte jeg 6 kilo, men har nu tabt mig 12 kilo i det hele.
De 3 uger denne kur starter med, er bare den bedste kickstart jeg har prøvet, og jeg holder stadig ved mange af de vaner, man tillægger sig disse 3 uger.
Godt og velskrevet program som er let at gå til og som giver en helt anden forståelse af sit madindtag og motionsliv, som kan skaber nye vaner for en. Jeg har været i gang i 6 dage nu og har tabt 2,5 kilo, på trods af, at jeg ikke har kunne nå motionsdelen til fulde, samt jeg har været nød til at slække lidt på kosten, grundet arbejdsmæssige forpligtigelser i form af kundeture med arrangeret spise og drikke. Så jeg er meget tilfreds.
Super effektivt program ‘slank på 3 uger’, der bare virker!
Købt programmet inden jul og læste bogen. Er gået igang den 3 januar . Jeg er så tilfreds. Det har været professionel hele vejen igennem og det holder hvad de lover. Hurtigt svar ved spørgsmål også når man messenger. Tusind tak
Jeg har tabt mig 5,9 kg ved at følge din bog; slank på 3 uger; Det er en gennemarbejdet, kort og præcis information, der er til at forstå for alle!! Endelig en slankekur der virker!!! Bum … den er ganske enkelt ikke længere!!! Det er hårdt de første 8 dage, men hvem kan ikke klare 8 dage, derefter er det en smal sag at komme igennem, helt sikkert en overskuelig slankekur. Jeg må lige tilføje, at jeg i min travle hverdag ikke har dyrket motion, så jeg kan ikke lade være med at tænke på, om jeg yderligere kunne lægge to – tre kilo til det samlede vægttab. Jeg kan varmt anbefale at købe bogen, hvis du ønsker en slankekur, der rent faktisk virker, og ikke mindst, en der hjælper dig med at holde vægten fremover!!
Jeg vil gerne slutte af med at sige tak til Maria for alle de mange spændende, detaljerede blogposter. Jeg har stor glæde af alt du sender, og venter gerne spændt på den næste.
6 stjerner her fra verdens bedste køkken Mona
Jeg har købte bogen sidste uge , jeg er snart 60 år og min forbrænding er ikke højt , læste bogen grundig og startet med det samme , holdt kuren som står i bogen og og er på face 2 og har tabt ca 3 kilo , kuren er effektiv , jeg kunne ikke lave de anbefalet øvelser men køre til fitnesscenter og træner , kuren er slet ikke slemt , man kan drikke kaffe og the bare uden sukker og riglig vand , de er utrolig sød og hjælpsom hvis man har brug for vejledning , jeg har skrivet flere gang og fik hurtigt svare via e-mail , jeg kan bare anbefale bogen for dem som vil gerne tabe på rigtigt måde . Farideh j
kan varmt anbefale hurtig slank ,jeg har prøvet meget forskelligt men det er aldrig lykkes. jeg har tabt 4,3kg og ca 5,5cm om maven .vil forsætte stille og roligt og stadig modtage mails fra maria.
Jeg har gennemført de 3 uger og må sige at det virker sgu
Jeg er lidt imponeret af mig selv og mit lille resultat.
Jeg brugte en uge til at forberede mig til kuren og fik tjekket morgengåturen til ca. 30 min og jeg har måttet indrømme at der ikke har været dårligt vejr så jeg ikke kunne gå
Jeg ville også prøve om jeg kunne lave en 24 timers faste og det lykkedes også egentlig forbavsende nemt og det med at lave en halv faste læner sig meget op af hvad jeg gjorde i forvejen.
jeg må indrømme det med at drikke SÅ meget vand kunne jeg heller ikke, men gjorde hvad jeg kunne. Kan måske også ses på mit resultat, men jeg fortsætter bare til jeg er nået mit mål.
jeg har forsøgt at gøre det samme motion som jeg ellers har gjort med løb og zumba.
De 3 uger blev startet og jeg har indrømmet, at der var lige min fødselsdag og en juleafslutning, der kom med og med julemad og en kage og nogen enkelte fristelser.
Men trods det jeg startede på 70,5 kg og efter de 3 uger sagde vægten 64,4 kg. Jeg er SÅ glad og det er bare lækkert at kunne gå en str. ned.
Jeg er ikke helt nået mit mål, men jeg fortsætter bare og har tabt næsten 1 kg. mere. og det er bare nemt og så motiverende synes jeg.
Jeg vil helt klart anbefale den kur, for jeg har ikke på noget tidspunkt vejet maden eller talt kalorier og måske nok været lidt sulten, men noget ekstremt.
Det er nemt og oven ikøbet rimeligt billigt at købe ind til. Æg, grønsager- gulerødder, broccoli hvidkål spidskål og noget kød ost –minus ris pasta og brød, det er nok sværest at undvære rugbrødet og knækbrød, men det giver jo god mening, at det er bare ikke godt med for meget af det.
Jeg har i hvert fald lavet en livsstils ændring som hedder minus ris- pasta og brød i dagligdagen og så kan det nydes med måde i weekend eller til særlige lejligheder.
Tusind tak fordi jeg fik opskriften på et vægttab, eller rettere forklaringen bag det med det genstridige fedt, har virkelig brændt sig ind i min hoved.
Du får 6 stjerner ud af 5 og med pil op :-)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.