Huuray.no Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg slettet ved en feil mailen med gavekortene og gjennom kundeservice fikk jeg svar raskt og tilsendt gavekortene på nytt innen en time😃 Helt suverent 👌

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Storfornøyd med Huuray.no. Jeg har fått noen gavekort via dem på grunn av deltakelse på spørreundersøkelser og det har fungert bra. Sist jeg bestilte gjorde jeg en feil og innløste gavekort til feil... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har benyttet Huuray til både utgivelse av gavekort og til å selv innløse gavekort jeg har mottatt. Er meget fornøyd med løsningen som gir full åpenhet om hvem som benytter gavekortene vi deler ut, sam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice. jeg hadde kjøpt et gavekort som ikke lot seg bruke som jeg ville, og ønsker å bruke angreretten. Det var en fin prosess der jeg fikk god informasjon underveis. Det ble aldri stilt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ren svindel!

Ren svindel!
Ved innløsning av et såkalt "Luksusgavekort" pålydende kr 500,- skulle dette innløses i et gavekort fra Zalando. Huuray "innløste" "luksusgavekortet", men fortsatt har jeg etter flere dager ennå ikke mottatt gavekortet fra Zalando, som Huuray hevder ble utsendt til min epostadresse samtidig ved innløsningen. Etter 3 timer skrev jeg en epost til "support"... og mer enn 2 dager senere har det ennå ikke kommet hverken svar derfra, eller gavekort. For meg fremstår dette som ren svindel.

9. März 2022
Huuray.no-Logo

Antwort von Huuray.no

Hei Kjell,

Vanligtvis sender vi ut gavekortet umiddelbart efter ordren er lagt, hvis ikke utsendelsen aktivt er valgt at finne sted senere.
Utsendelsen kan i noen tilfelle bli forsinket, eller så kan gavekortet legge sig blant søppelposten. Vi har også merkt at når det gjelder utsendelse til en gmail-adresse så kan gavekortet gemme sig i samme mailtråd som ordrebekreftelsen.

Huuray jobber på at altid svare innenfor 24 timer fra enhver henvendelse, men dette kan glippe ved spissbelastninger og liknende.

Jeg håper at gavekortet har nått frem til dig tross alt styr!

For en dårlig opplevelse

For en dårlig opplevelse. Fikk et gavekort på 200 nok som ble brukt av noen andre, og de kan ikke kompensere på noen måte. Takk for ingenting. Anbefales absolutt ikke til noen. Dårlig service. Da jeg snakket med dem på tlf hørte jeg mange stemmer i bakgrunnen, blant annet noen som lo. Veldig vanskelig å kommunisere med dem. Styr unna

25. Februar 2022
Huuray.no-Logo

Antwort von Huuray.no

Takk for din tilbakemelding, noe vi setter pris på.

Vi leverer alle våre gavekort digital til e-post adresser som er oppgitt av dem som innløser LuksusGavekortet.
I denne tilfellen har vårt system sendt det gavekortet som du valgte til e-post du oppgav. Vi kan dokumentere at dette er levert på en bestemt dato og tidspunkt. Derfor anser vi mottakerens ansvar å passe på gavekort etter dette er levert.

Samtidig beklager vi for støyen i bakgrunnen, noe som vi jobber kontinuerlig med å minske.

Ønsker deg en flott uke

Fungerer ikke

Fungerer ikke. Kjøpte et gavekort og dette ble sent til min e-post selv om det hadde vært MYE bedre med et fysisk kort. Disse folka her klarte selvsagt ikke å lage noe som kunne printes ut. Gavekortet jeg må gi ser ut som en vanlig e-post.
Her er det åpenbart amatører som driver sjappa. Bare det å sende en kvittering med overskiften "Din bestilling er landet" sier sitt.

Styr unna!

9. Dezember 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Storfornøyd kunde

Brukte huuray.no da jeg skulle kjøpe bursdagsgave til broren min tidligere i år. Veldig brukervennlig bestillings-prosess, oversiktlig og helt sikkert noe jeg vil anbefale til venner og familie.

23. Februar 2015

Nemt med Huuray Gavekortet

Jeg kunne nemt og hurtigt sende et gavekort til min ven i Oslo.. Han modtog et Huuray Gavekort på få sekunder på sin mobil, og kunne selv vælge hvilket gavekort han kunne tænke sig efterfølgende..

Fedt koncept!

12. November 2013

Smart

Jeg har en god ven som er flyttet til norge, og i den forbindelse ville jeg købe en lille gave til ham. han modtog et gavekort til coolstuff uden problemer og kunne nemt indløse det fra norge.

8. November 2013

Bra!

Jeg fikk et gavekort til CDON.com på mobiltelefonen og det var lett og hurtig å innløse. Jeg vil helt klart selv anvende Huuray fremover ved gaver og overraskelser til venner og veninner.

5. November 2013

Kjempebra

5. November 2013

Kjempebra!

4. November 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr