Top geregeld. Bestelling kwam zelfs eerder dan gepland. Extra laserguns voor als er eentje het onverwachts niet zou doen, vond ik echt een top service. Duidelijke uitleg en super simpel retourneren
Set was perfect hadden 12 guns en vestjes gehuurt werkte allemaal perfect zaten zelfs nog extra guns bij en extra vestje en lading extra batterijen deze niet nodig gehad. de jongens heerlijk middag... Mehr ansehen
We rented 10 laser guns for a birthday party, we got 2 extra guns and extra batteries for free. It also came with instructions and some game examples. We played 4 hours with around half an hour break... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!
A de Graaflaan 5, 2481KL, Woubrugge, Niederlande
- 085-5055123
- info@huurnu.nl
- huurnu.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel goede ervaring, aanrader
Persoonlijk contact, heel snelle levering, stevige box met volledige inhoud en duidelijke uitleg. Retouretiket en clips voor het terugsturen. Direct reactie dat het weer bij hen is aangekomen. Kortom, een prima ervaring. Precies zoals het hoort en wat je verwacht/hoopt. Maar juist daarom bijna bijzonder.
Aanrader! Super service en uitleg
Super service
Leuke Abraham pop kunnen huren voor een mooie prijs. Super flexibele service en hulp v.w.b. ophalen en terugsturen en heel vriendelijk personeel.
Goed systeem van verzenden en…
Goed systeem van verzenden en retourneren. Goede spullen met extra reserve en extra batterijen.
Supergoede Service!
Netjes en verzorgd
Alles zat helemaal netjes en georganiseerd in een krat. We hebben een leuke activiteit gehad. Alles deed het.
Silentdisco koptelefoons helemaal top!
De silent disco koptelefoons is zo leuk!!! Ze werken erg gemakkelijk en super leuk om in een grote groep te doen! Ik zal ze zeker huren!
Wij hebben de lasergames gehuurd en dit…
Wij hebben de lasergames gehuurd en dit werkte top! Als afsluiting van het jaar hebben we in onze showroom met het personeel gelasergamed en dat was ontzettend leuk. We hebben het hele pakket bij een post.nl punt opgehaald en daar konden we het ook weer inleveren. De instructie was heel duidelijk en het werkte heel goed. Top service!
Super geregeld op kort termijn
Super geregeld op kort termijn. Communicatie was goed ivm het ontbreken van een (extra) item. Zeker voor herhaling vatbaar.
Met een oudere doelgroep (bridgers dus…
Met een oudere doelgroep (bridgers dus 65+) heerlijk karaoke (mee) gezongen en gedanst!
Makkelijk aan te sluiten en in gebruik.
Goed geregeld
Goed geregeld. Alles mooi in een krat en alles mooi verzorgd.
Lasergame set
Lasergame set (30 geweren, 30 hesjes, 3 doelen, 3 oplaadpunten, schroevendraaiers, reservebatterijen)
Verhuurder denkt goed vooruit en zorgt dat de producten ook tijdens de drukke decemberperiode ruim op tijd verzonden en ontvangen is. Verhuurder is makkelijk en tot laat in de avond telefonisch bereikbaar.
De set is overcompleet, wat het wisselen tussen lege geweren makkelijk en soepel maak.
Retour sturen is goed geregeld in de compacte boxen met voorgedrukte retoursticker.
Van 4 tot 60 heeft zich prima vermaakt. Zeker in het donker zijn de teams goed zichtbaar door de verlichting.
Lasergame was fantastisch
Snelle levering in een stevige doos. Duidelijke uitleg van nette spullen waardoor je leuk je game kunt spelen. Wij hebben er van genoten
Super service!
Super service!! Geweldig geregeld, netjes op de hoogte gehouden en keurig geleverd. Echt top! Zeker een aanrader.
Retourneren ook super simpel en een mail van ontvangst door hen.
Snelle service en makkelijke levering
Snelle service en makkelijke levering. Apparatuur makkelijk aangesloten en fijne uitleg. Wij hebben er heel veel plezier van gehad. Retourneren ook zo gedaan met retourlabels.
Aanrader!
Prima service. Verzending goed verzorgd en de lichtletters zijn van prima kwaliteit. Aanrader!
Geweldige service
Geweldige service! Het pakket met de spullen werd erg snel geleverd en zag er netjes uit. Er zat een uitgebreide, heldere speluitleg bij en reserve laserguns en batterijen. De kinderen hebben zich er een hele middag goed mee vermaakt. Aanrader!
Lasergamen huren voor eigen locatie…
Lasergamen huren voor eigen locatie top. Snelle levering, goede uitleg en makkelijke retourneren.
Kleine opmerking betere vesten want soms schiet je maar raak je nie
Fijne service en duidelijke uitleg!
Netjes geholpen en duidelijke uitleg.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.