Hvidevareland Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse hos Vejle Hvidevareland. Venlig og kompetent rådgivning, god service og en behagelig handel fra start til slut. Jeg følte mig godt vejledt af Natalie, og der blev taget sig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købte et Smeg induktionskomfur som viste sig at være et rigtig dårligt køb. Komfuret brændte sammen, men blev hurtigt repareret. Komfuret larmede og alle plader "stødkogte". Ak ja et elendigt komf... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  2. auch in
  3. Beleuchtungsgeschäft
  4. Fachhandel für Kaminöfen
  5. Haushaltsgeräte-Kundendienst
  6. Staubsaugergeschäft
  7. Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!

Hervorragend

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kastebold ved reklamation

Jeg har købt et smeg komfur i juni, som 'brænder sammen' (montørens bemærkning) i starten af august - og nu er jeg så kastebold mellem, hvem der skal levere et nyt komfur.
Absolut ingen beroligende bemærkning om, at det skal 'vi' nok finde ud af og intentioner om at løse problemet asap!

9. September 2026

Hej Annette

Tak for din anmeldelse og at du vil dele din oplevelse.

Jeg kan se vi er i dialog og arbejder på at finde den god løsning.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

rigtig god service

rigtig god service, maskinen var dog ikke hjemme men fik mange andre gode tilbud på maskiner der lignede til god pris.

4. September 2026

Hej Kenneth

Mange tak for anmeldelsen.

Louise

Hvidevareland

Hvidevareland - super god oplevelse ifm. bestillingen af kølefryseskab med afklaring af udsat leveringstidspunkt med godt 1 md.

26. August 2026

Hej Finn

Dejligt det fungerede.

Hurtig levering.

God pris på produktet jeg købte . Hurtig levering. Stort udvalg.

17. August 2026

Hej Leif

Tak for de 5 stjerner på Trustpilot.

Gode priser

Gode priser, og hurtig levering. Det eneste der kan undre er, at man få en faktura på mail efterfølgende, selv om man har betalt online. Der står ganske fint, at hvis man har betalt online, så kan man se bort fra den faktura, men man undres over at systemet ikke selv kan lave den skelnen....

11. August 2026

Hej Jakob

Tak for den gode anmeldelse på Trustpilot.

Vi vil se på det med faktura for en mere tydelig løsning.

Tak for handlen og tak for opfordringen.

TEAM Hvidevareland

100% tilfreds

100% tilfreds.
Super pris, super hurtig levering, og super valg af fragtmand, som hjalp mig indenfor med ovnen, på trods af han bare skulle stille den ved vejen.

Køber helt sikkert herfra igen!

7. August 2026

Hejsa

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Det er vi meget glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris for en Smeg mikroovn

God pris for en Smeg mikroovn. Meget billigere end Elgiganten, hvor jeg kun kunne få en brugt version af modellen til en dyrere pris. Sammen med en hurtig levering, var det en god oplevelse. Tak.

27. Juli 2026

Hejsa

Tak for den fine anmeldelse.

Hurtigt og nemt

Jeg bestilte en vare, som desværre var udgået. Straks fik jeg tilbudt en anden, som blev leveret dagen efter. Alt sammen hurtigt og nemt. 😊

13. Juli 2026

Hej Ole

Vi er glade for at kunne finde en god løsning til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total service fik køleskab leveret

Total service fik køleskab leveret . Fin stål køleskab fra Gram og så næsten til halv pris og 0 kr i levering til Sjælland

6. Juli 2026

Hej Marianne

Vi er glade for at du handlede hos os og du er glad for dit nye køleskab.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse hos Vejle…

Rigtig god oplevelse hos Vejle Hvidevareland.
Jeg følte mig godt vejledt af Natalie, og der blev taget sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål.
Sammen fandt vi frem til nogle virkelig fine produkter til en fair pris.
Kan klart anbefales til andre, der skal købe hvidevarer.

6. Mai 2026

Hej Søren

Mange tak for de 5 stjerner på Trustpilot.

Mange hilsner
Natalie

Udgået vare

Bestilte en vare, der viste sig at være udgået. Firmaet sendte i stedet nyeste model til samme pris. Hurtig og tilregnelig levering. De kørte endda fryseren helt til skur til trods for levering til kantsten. Tak.

2. Juni 2026

Hej Lotte

Tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.

TEAM

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

forkert leveringsdag, møgfald fra chefen i telefonen, besværlig reparation

Kort fortalt: fragtfirma leverede den forkerte dag, Claus skældte min mor ubehageligt ud i telefonen, reparation skulle jeg selv sørge for ift. kontakt, reparation var ikke fyldestgørende pga. manglende kontakt, måtte selv frem med værktøj og fikse køleskab til stort besvær

Jeg bestilte et køleskab til min mor fra Hvidevareland i slutningen af april, der skulle leveres den 6. maj. Min mor havde ringet og snakket med Claus inden bestilling for at sikre, at vi kunne få leveret til vores adresse og på en specifik dag. Alt var godt sagde Claus og vi lavede bestillingen præcis som han sagde.

Den 6. maj sker der ikke noget hele dagen og vi bliver forvirrede. Men så ringer Claus til min mor og giver hende en voldsomt ubehagelig, slet slet ikke okay, omgang skældud, fordi vi "ikke havde været hjemme til at tage imod køleskabet". Alle naboer havde fået at vide, at de skulle holde øje med leveringen. Vi havde mange vidner på at havde ingen eller intet været hele dagen. Det viser sig så, at fragtfirmaet havde prøvet at levere det om aftenen dagen inden. Den 5. maj. Suk. Dette ringer Claus og siger, hvorefter han lover at køleskabet bliver båret hele vejen ind i huset (der var kun betalt for kantsten).

Da køleskabet endelig ankommer, så har den nye fragtmand svært ved at finde adressen, selvom den oprindelige bestilling havde nøjagtige direktioner, og han havde ikke hørt noget fra Claus om, at køleskabet skulle leveres helt ind i huset som plaster på såret. Dette havde Claus ikke fortalt videre. Så nu var der også slagsmål med fragtmanden (der gudskelov endte lykkeligt).

Køleskabet står nu endelig i køkkenet og min mor og jeg fortryder tungt valget af butik, men tænker at nu må pinslerne være overstået.

Da jeg så går i gang med at gøre køleskabet klar ift. at skifte den side, hvor døren åbner, så er skruerne strammet så voldsomt, at skruerne går i stykker ved ethvert ordentligt forsøg (almindelig philips med håndkraft, philips på skruemaskine, topnøgle med håndkraft, topnøgle på skruemaskine - no go). Der stod i manualen, at det kunne ordnes nemt med almindelig stjerneskruetrækker. Næ du.

Jeg sender Claus en udførlig mail med alt dette og han svarer tilbage, at jeg skal sende en mail til Scandomestic. Kort for hovedet og intet undskyld (det er jeg ked af at høre får man kun). Mailen til service får jeg ikke udleveret, så jeg må selv i gang med at finde den rigtige på deres hjemmeside. Jeg videresender den mailkorrespondance, jeg har haft med Claus til en mail, der virker rigtig, og tænker alt er godt. Scandomestic er søde nok, tænker jeg, og sætter en sag i gang hos Din Hvidevareservice. Men der bliver slet ikke overført noget information fra Scandomestic (eller Hvidevareland) til servicefirmaet, så da håndværkeren dukker op (virkelig sød og god mand skal det siges), så ved han intet om sagen og gør derfor ikke andet end at hive skruerne ud. Da jeg spørger om han vil ordne det hele, så siger han, at det kan han ikke, fordi der så bliver sendt en regning til mig for at have lavet uaftalt arbejde.

"Fair nok" tænker jeg og beroliger mig selv ved, at det jo (ifølge manualen) kun tager et par minutter at fikse resten.

Men skruen i bunden er også uhøfligt stram ligesom de tidligere, så nu må jeg i gang med borehammeren og få den pokkers skrue ud, så vi kan have et fungerende køleskab og køkken. Det lykkedes, men det krævede blod, sved og tårer som jeg ikke havde budgetteret i mit nervesystem.

Jeg skal aldrig nogensinde have noget med Hvidevareland at gøre igen, hvis jeg kan undgå det. Der er tydeligt gået for meget dagligdag og for lidt kundeservice i biksen.

Denne anmeldelse er også sendt til Claus.

6. Mai 2026

Hej Emil

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi skal gøre det ganske kort.
Vi vil gerne støtte op og således gøre hvad alt hvad vi kan, for i fremtiden at forhindre og undgå, en hver form for handel, samtale eller anden form for dialog.
Det gør vi i en klar erkendelse af at hverken vores produkter, fragtfirma, leverandører, servicetekniker eller andet personale, simpelthen ikke er dygtige nok til at imødekomme dine krav ud over en hver normal frustration.

God dag

Fantastisk kundeservice!

Jeg bestilte i går aftes et hvidevaresæt med vaskemaskine og tørretumbler, med et ønske om levering i dag, hvilket jeg troede var et lidt for naivt ønske. Men til min store overraskelse så fandt Anders fra Hvidevareland en løsning, på trods af at den ene maskine ikke var på lager her i Vejle. Han præsenterede flere løsninger, og vi kom frem til en løsning som var perfekt for mig. 1 time efter første opkald var maskinerne leveret. Anders kom personligt ud og leverede, da de andre ansatte havde travlt med flytning af hele butikken.

Jeg må bare give mine varmeste anbefalinger til teamet hos Hvidevareland. Her fik jeg en service jeg aldrig har oplevet før. Tusind tak for hjælpen!

4. Juni 2026

Hej Anna-Charlott

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levering af hvidevarer

Vi har købt flere hvidevarer i en samlet handel, der er ikke en finger at sætte på varerene.
Men Hvidevarelande bruger en eller flere transport firmaer som trækker oplevelsen stærkt ned.
Aftalen var der skulle ringes på forhånd, dette blev ikke gjort, det resulterer i at deres chauffør påkører flere af vores træer. Der er gjort nogle halvhjertede forsøg på, at få vognmanden til at tage ansvar. Men han modarbejder bevist.

Ud fra helhedsindtrykket er den lille besparelse ikke oplevelsen værd

14. Jänner 2026

Hej Lars

Tak for sin anmeldelse på Trustpilot.

Vi tager din anmeldelse seriøst og alvorligt!
Vi har efterfølgende været i dialog med vores transportør og deres underleverandører for at se på forbedringer.

God kommunikation

Virkelig god kommunikation. Komfuret var ikke på lager så jeg blev ringet op med forventet ankomst dato (som holdt)
Tak for køber

21. April 2026

Hej Helle

Tak for de 5 Stjerner på Trustpilot.

TEAM

Meget venlig

Meget venlig, god tilbud og hurtig. Tak

27. Mai 2026

Hej Jutta

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Ikke sidste gang....

Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lavede.
Alt i alt en rigtig købs- og leveringsproces, samt en vaskemaskine der levet helt op til vores ønsker.

5. Mai 2026

Hej Lars

Tak for anmeldelsen.

Vi giver en del af rosen videre til montøren.
Tak for stjernerne.

Claus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr