Svenska Hypopressiva Institutet Bewertungen 10

Unternehmensdetails

1. Wellness-Programm
  2. Fitnessprogramm

Vom Unternehmen geschrieben

Vi jobbar för en värld med mindre smärta och större frihet genom Hypopressiv träning. 14 utbildade lärare i Sverige. 7000 personer har gått vår online kurs. Svenska delen av International Hypopressives Council (IHC)

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Övningar som ger resultat

Övningar som ger resultat. Jag har upplevt snabba förändringar även om de är subtila efter varje övning men det fungerar. Tydligheten i instruktionerna och djupet av kunskap uppskattar jag verkligen.

15. Juni 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack snälla Jeanette för din fina recension 💛 Så värdefullt att höra att du upplever förändringar i kroppen och att övningarna gör skillnad, även när det känns subtilt från gång till gång. Vi blir också väldigt glada över att du uppskattar tydligheten i instruktionerna och djupet i kunskapen bakom träningen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

SHI och hypopressiv träning ger mig nya…

SHI och hypopressiv träning ger mig nya upplevelser och ökad medvetenhet om min kropp, hållning och andning. Känns spännande och värdefullt att fortsätta avsätta 10-15 minuter om dagen till hydropressiv träning!

7. Juni 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack Ninni för dina fina ord! 💛 Det gör oss så glada att höra att den hypopressiva träningen gett dig nya upplevelser och en ökad medvetenhet om din kropp, hållning och andning — det är precis därför vi gör det här. Fortsätt med dina 10–15 minuter om dagen, du är på rätt väg! Hör gärna av dig till oss när som helst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket bra upplägg

Mycket bra upplägg, korta videos med tydliga instruktioner, som faktiskt blir av!
Rekommenderas varmt :)

2. Juni 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack så mycket! 💛 Att övningarna är korta, tydliga och faktiskt blir av — det är precis så vi vill att de ska kännas. Det är ofta just det som gör skillnad: att det blir av, varje dag. Tack för din varma rekommendation, den betyder mycket för oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra videor som är tydliga och…

Väldigt bra videor som är tydliga och lagom långa för att man ska hinna göra dem varje dag. Jag fick också jättebra hjälp när min mobil försvann och mina sparade videor försvann med den. Väldigt bra chattfunktion som kan hjälpa en direkt när man har frågor under övningen. Jättebra återkoppling från den!

Jag upplever detta som ett väldigt skönt och bra verktyg, trots att jag inte har några besvär. Jag lyfter tungt och tränar mycket och vill därför arbeta aktivt och förebyggande för en välfungerande bäckenbotten.

Hypopressiv andning har hjälpt mig att förstå andningen bättre och hur den hänger ihop med bukstöd och bäckenbotten. Det känns väldigt skönt och avlastande!

Som barnmorskestudent som skriver om prolaps hoppades jag också kunna öka mina kunskaper inom området, vilket jag verkligen har gjort!

29. Mai 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack så mycket för dina fina ord! 💛 Så glada att Hypopressiv fungerar så bra för dig — både förebyggande i din träning och som stöd i ditt examensarbete. Riktigt häftigt att se!

Pedagogiskt och professionellt

Har hållit på med träningen i drygt 3 veckor. (tidigare bara sporadiskt med prova på och något webbinarium). Tydliga videos med bra förklaringar. Känner definitivt att detta gör gott för kroppen och framför allt bäckenbotten. Bra att kunna ställa frågor och få i stort sett omedelbar feedback.

27. Mai 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack Christina! 💛 Så kul att höra att du känner skillnad redan efter tre veckor — det är ofta då det börjar lossna på riktigt. Kör på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

14 dagar med hypopressives gav mig…

14 dagar med hypopressives gav mig bättre hållning, ett större andetag och en mera avslappnad men samtidigt spänstig bäckenbotten. Jag rekommenderar verkligen denna träning för alla kvinnor!

25. Mai 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack Disa! 💛 14 dagar och redan bättre hållning, större andetag och en spänstigare bäckenbotten — det är precis den där kombinationen som gör metoden så speciell. Så glada att du känner skillnaden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Linjeringen och de laterala andetagen…

Linjeringen och de laterala andetagen känns sköna i kroppen och det händer definitivt något i bäckenbotten.

12. Mai 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack Julianna! 💛 Linjeringen och de laterala andetagen är precis grunden som låter resten av metoden ge effekt — så fint att du känner det redan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har bara gjort dessa övningar i 14…

Jag har bara gjort dessa övningar i 14 dagar men jag uppskattar verkligen hur dessa videos är gjorda och uppbyggda. De är så pass korta att det går att genomföra dagligen, kör det ihop sig går det utmärkt att ta 2 på en och samma dag. Det är tydligt och pedagogiskt vilket gör att man snabbt känner själv om positionen inte är helt 100. Lärorika dagar och det känns behagligt i bäckenbotten.

10. Mai 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack för dina fina ord, Lotta! 💛 Att du själv börjar känna när positionen inte stämmer är ett riktigt starkt tecken — det är då övningarna börjar jobba för dig istället för tvärtom. Riktigt fint!

Pedagogiskt med låg start-tröskel

Har upplevt allt väldigt tillgängligt och enkelt att förstå, tydligt och strukturerat, även längden gör att det känns överkomligt att få till träningen varje dag, trots mycket som händer med småbarn och livet i stort. Uppskattar verkligen Filippas progressiva utveckling i instruktionerna och hur all träning bygger på den tidigare. Man får även små nödvändiga påminnelser under träningens gång för att aktivera eller slappna av i olika delar av kroppen. Hittills har jag inte använt mig av träningen i mer än 2 veckor, men jag upplever trots det att kroppen känns mer lugn och därmed är på väg mot en starkare kropp som är i samspel med det mentala.

6. Mai 2026

Antwort von Svenska Hypopressiva Institutet

Tack Tanja! 💛 Just det där att få in träningen mitt i småbarnslivet — utan att det blir ännu en sak som ska klämmas in — är precis det Filippa byggt metoden för. Så fint att kroppen redan börjar landa i lugn efter två veckor!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr