Totalt scam bolag
Betalat för prövotid + 2 månader till.
1 månad mot min vilja. Kundtjänst hjälper inte alls, kan inte få retur på pengar, alla annonser är falska.
Totalt scam bolag. Betala ALDRIG NÅGOT TILL DENNA SKITSIDA.
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Betalat för prövotid + 2 månader till.
Totalt scam bolag. Betala ALDRIG NÅGOT TILL DENNA SKITSIDA.
Tog testperioden varav jag fick inga svar av någon hyresvärd inte heller en månad efter varav jag hade betalat 400sek för.
Rekomenderar verkligen inte denna sidan för lägenheter kommer troligen inte heller få några pengar tillbaka så 800sek rakt i soporna.
Inget svar än från kundservice heller.
Uppdatering:
Totalt fusk bolag, absolut ingen hjälp med kundservicen och helt sjukt att måsta betala 400kr för något som inte hjälper alls att hitta lägenhet.
Fick tillgång till manga annonser men vissa kändes inte uppdaterade. Det finns potential för förbättring i sökfunktionen.
Jag tror denna sidan är total bluff. Under mina gratisdagar skrev jag på en mängd annonser utan att få något svar. Skrev även mail till kundtjänst med lite frågor men fick aldrig svar. Alla lägenheter verkar verkligen för bra för att vara sanna, och om något verkar för bra för att vara sant är det oftas det.
Var orolig att detta skulle va en scamsida som lurar en på pengar, att man inte kommer få något svar. Jag har skrivit till hur många hyresvärdar som helst men får inget svar. Det står att dem har varit aktiva idag osv. Tycker det är jä***gt fult.
Jag hade problem med att logga in första gången. Efter kontakt med support löste det sig men det tog tid.
Skulle försöka hyra en bostad. Ingen av hyresvärdarna på denna sida svarar. Dom får dig att betala, men alla annonser är fake

Antwort von Hyrabostads
Jag hyrde ut en bostad till en lugn student i Borås – precis den typ av hyresgäst jag hoppades på. Tack för det!

Antwort von Hyrabostads
This is a scam side, stay away and don't sign up for anything and don't give your card information!!!!

Antwort von Hyrabostads
Hyrabostads har varit den mest pålitliga bostadssidan jag har använt. Jag hittade snabbt ett nytt ställe i Karlstad och hela processen var stressfri.

Antwort von Hyrabostads
Det tog mig bara 4 dagar att hitta en central 2-rumslägenhet i Lund. Allt fungerade bara, och jag kommer definitivt att använda Hyrabostads igen

Antwort von Hyrabostads
Äntligen en portal som fungerar! Jag har tidigare haft problem med oseriösa hyresgäster, men här gick allt smidigt. Rekommenderas.

Antwort von Hyrabostads
Min partner och jag hittade en fantastisk lägenhet med utsikt i Helsingborg. Super snabb respons och bra översikt över möjligheterna.

Antwort von Hyrabostads
Tack till Hyrabostads för att göra det möjligt att hitta en hyresbostad i Malmö mitt i bostadskrisen. Jag hittade en lägenhet på tredje våningen med balkong – helt perfekt för mina behov.

Antwort von Hyrabostads
Vi letade efter en 3-rumslägenhet i Uppsala nära universitetet – och vi hittade en på mindre än en vecka. Vi hade inte förväntat oss att det skulle gå så snabbt, men det gjorde det!

Antwort von Hyrabostads
Jag har provat flera portaler tidigare, men Hyrabostads var utan tvekan den mest effektiva. Redan efter två dagar blev jag kontaktad av en trevlig familj, och nu är min bostad uthyrd!

Antwort von Hyrabostads
Jag hittade snabbt en fin 2-rumslägenhet med balkong i Göteborg – precis vad jag letade efter. Superanvändarvänlig plattform och bra kommunikation hela vägen. Tack för hjälpen!

Antwort von Hyrabostads
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.