Betrouwbaar
Dit is nu de tweede keer dat ik bij hun boeken ga bestellen. Ik ben helemaal tevreden. En ze zijn ook echt snel met leveren. Raad ze zeker aan!
Ibn Baaz Bookstore is een online boekhandel en uitgeverij gevestigd in Nederland. We streven ernaar om de verspreiding van authentieke kennis te doen herleven. Met boeken in het Nederlands en Engels vult ons assortiment zich met inspirerende en profijtvolle titels. Hiermee dragen we bij aan het vervullen van de sterke behoefte aan correcte islamitische kennis. We focussen daarvoor op hoge kwaliteit en 100% betrouwbaarheid van de boeken die we aanbieden. Bovendien doen we ons best om ons assortiment zo breed mogelijk te houden en tal van onderwerpen aan te bieden. Uiteraard doorloopt elk boek eerst onze nauwkeurige selectieprocedure. Als het voldoet aan onze hoge eisen zul je het pas bij ons terugvinden in het assortiment. Onze eigen uitgeverij vervult de behoefte van onze Nederlandstalige lezers in Nederland en België. Wij bieden geweldige islamitische literatuur en authentieke vertalingen. Momenteel hebben we meer dan 27 titels gepubliceerd en blijven we groeien. Enkel uitstekende en unieke producten is wat je zult zien. Wij dragen zorg voor het snel en goed verwerken van jouw aankoop. Maar de beste service bestaat bij ons niet alleen uit het soepele en fijne verloop van jouw bestelling. Je kunt ook bij ons terecht voor vragen over welk boek het beste bij jouw leesbehoefte past. Wij adviseren je graag. Tevens informeren we onze lezers over belangrijke en interessante weetjes omtrent boeken. Achter de schermen werken we met ons team hard aan jouw ultieme boekbeleving. Dag in dag uit streven we naar het beste en blijven we onszelf ontwikkelen. Wij hopen zo een grote meerwaarde te kunnen zijn voor het verspreiden van kennis over onze prachtige religie.
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen