Nemt at bestille, hurtig levering og sød hilsen når du modtager din pakke. Så er produkter tilmed lækre og meget svarende til det du ser på billederne på hjemmesiden.
Tag et smut forbi IDcreAtions på Vesterbrogade og oplev flotte håndlavet designs. Vi er blevet mødt med stor imødekommenhed i butikken af IDcreAtions egen Ida, som altid er klar med gode råd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er så glad for mine to sofapuder, Dagnæs karry og lyselilla. Derfor har jeg købt to mere; Dagnæs popcorn til mig og Højer grøn til min mand. Flotteste og tophyggelig stue!
Vom Unternehmen geschrieben
IDcreAtions is a Danish interior design brand specialising in high-quality decorative cushions for your home.
Vesterbrogade 127, 1620, København V, Dänemark
- info@idcreations.dk
- idcreations.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan anbefales
Dagnæs og Høyer
Flotteste og tophyggelig stue!
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering! Og så er det bare nogle virkelig lækre puder, som er top kvalitet.
Super lækre puder med meget flot design
Den sødeste lille butik
Den sødeste lille butik, som er fyldt med Idas skønne håndværk. Sidste køb var de små fine juletræer til at hænge op. Et besøg i butikken, kan virkelig anbefales.
Annette Hvidemose
Kvalitet der holder
Meget fine puder der her på 5. år stadig skaber glæde. De holder både form og farve og går ikke af mode.
Sans for design, elegance og kvalitet
Jeg er vild med Idas kreative univers og hendes skarpe sans for design, elegance og kvalitet. Ønsker mig en popcorn-pude 🤩
Den flotteste og mest velsyede pude jeg…
Den flotteste og mest velsyede pude jeg længe har set, grønt fløjl rund og lækker.
Tak for dig og dine skønne kreationer

De skønneste materialer
De skønneste materialer! Ida har sans for at sammensætte teksturer og farver på skønneste vis. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Idcreations
Rigtig god og professionel service

Besøg Ida’s biks på Vesterbro
Besøg Ida’s biks på Vesterbro. Der bliver du mødt med åbne arme. Hjemme hos os har vi dekoreret sofa, børnesenge og vores egen seng med Ida’s håndlavede puder. Vi får altid en flot kommentar med på vejen når vi har gæster.
Alle pengene værd.

Kvalitet og autenticitet
Idcreations er autentisk i en verden, hvor meget ikke er. Man føler sig velkommen i butikken, så snart man træder ind ad døren. Puder og de andre fine varer er af høj kvalitet, og man fornemmer og mærker, at der er lagt kærlighed og umage bag.

Super sød og kundeorienteret
Altid super sød og kundeorienteret oplevelse, når man køber de lækre produkter

Antwort von Idcreations
Super god og hurtig service og altid…
Super god og hurtig service og altid hurtigt svar hvis man spørger om noget. Derudover virkelig fine produkter. Jeg modtog de sødste juletræer til ophæng. Så kommer helt sikkert forbi igen

Antwort von Idcreations
Smukkeste varer i virkelig god kvalitet.
Smukkeste håndlavede varer i virkelig god kvalitet.

Antwort von Idcreations
Really nice design shop on one of the…
Really nice design shop on one of the central streets of Copenhagen. Great quality of handmade items + nice service. If you are nearby, drop by for some hygge :)

Antwort von Idcreations
Fine, håndlavede kreationer. Og så er Ida bare vildt sød!

Kun roser herfra
Super hyggelig butik med produkter af høj kvalitet. Klart en anbefaling værd!

Smukt håndlavet unikadesign
Lækkert og smukt håndlavet unikadesign fra lokal kunstner på Vesterbro. Elsker det kreative univers og udtryk, det er moderne og nemt at indrette med. Er især vild med puderne. Kunstneren selv er tit at finde i butikken og virker altid frisk på en snak. Klart et besøg værd 😊

Fineste lille butik
Fantastisk, hyggelig og ikke mindst inspirerende butik at træde ind i. Det er tydelig at mærke, at Ida har lagt sin sjæl i udviklingen af hvert enkelt produkt, som emmer af kvalitet, komfort samt et unikt design. Gør dig selv en tjeneste og besøg denne fine lille butik - du bliver ikke skuffet.

Antwort von Idcreations
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.