Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ieder jaar bestel ik een nieuwe IKKI bril voor de zomer. Kwaliteit is super goed met mooie glazen. Ook wordt de bril mooi verpakt in een hoesje en is de levering snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en super mooie bril van goede kwaliteit! Echt een aanrader!

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

De laatste trends op het gebied van modeassecoires

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bestaat de site ikki fashion nog wel

Bestaat de site ikki fashion nog wel
Probeer al enkele weken een zonnebril te bestellen
Ik krijg telkens een melding
Selecteer eerst een Product -optie??
Wat ze daar mee bedoelen dat is niet duidelijk.
Bestellen is daardoor ook niet mogelijk
Klanten service is ook niet te bereiken dan komt er een fout melding van de site ,
bedankt voor reactie ,
evt aangegeven op de site dat de site op het moment niet in werking is,
bol .com Heeft helaas niet alle kleuren en of modellen

9. August 2024

Antwort von IKKI Fashion

Beste Marga, De websop ligt er inderdaad uit... Je kan onze producten op dit moment bestellen bij bol.com Onze excuses! dat kan kloppen dat betekent dat deze kleuren/modellen al zijn uitverkocht... dit kunnen wij helaas ook niet aanpassen op dit moment. Je kan anders ook mailen naar fleur@ikkifashion.com dan kan zij kijken of ze je toch nog kan helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestaat ikki fashion wel echt?

Ik probeer al een week een zonnebril te bestellen, maar de website doet het niet, de pagina’s van klantenservice en contact geven een foutmelding en op een mail aan de service-afdeling krijg ik geen reactie. Ik begon al te twijfelen of het bedrijf wel echt bestond, maar zie dat er ook tevreden klanten zijn! Nu ik nog…

8. Mai 2024

Antwort von IKKI Fashion

Beste Ria, wat vervelend om te horen dat het niet lukt om een bril bij ons te bestellen. Dit komt op dit moment omdat er wat fouten in de webshop zit en die proberen wij te verhelpen, helaas zijn sommige problemen bijna niet op te lossen waardoor we nu bezig zijn met een nieuwe webshop te bouwen dit duurt wat langer dan verwacht omdat alle content info etc. moet worden omgezet... onze excuses! onze brillen zijn ook te koop op bol.com op dit moment.

Hele mooie horloge!!

Hele mooie horloge!!
Moet de horloge nog wel kleiner laten maken.
Ik had niet goed gekeken.
Zit een boekje en klein schroeven draaiertje bij, om de horloge zelf kleiner te maken.

5. Dezember 2023

Super service!

Ik heb deze zomer een zonnebril van Ikki fashion gekocht. Met veel plezier gedragen maar er kwamen vlekjes op het montuur. Ik heb foto’s gemaakt en opgestuurd. Ik kreeg binnen een week een nieuwe bril opgestuurd. Fijne communicatie via de Whatsapp en super dat ik zo snel een hele nieuwe bril heb gekregen. Echt een top service!

21. Oktober 2023

Top!

Super mooie bril, helemaal blij mee! Bestelling werd ook in één dag bezorgd!

15. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben al jaren fan van Ikki zonnebrillen

Ben al jaren fan van Ikki zonnebrillen.
Nu mijn bril online gekocht. Wat ik jammer vond is dat er een actie was mer gratis brillenkoord en deze er niet bij geleverd was.

7. August 2023

Antwort von IKKI Fashion

Hii, fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze brillen! Het spijt ons dat het koordje niet is meegeleverd; er is mogelijk een fout opgetreden in het magazijn. We zullen het koordje vandaag nog naar je opsturen, zodat je het mooi kunt combineren met je nieuwe bril. 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht ik bestel een zonnebril en er…

Slecht ik bestel een zonnebril en er stond bij gepolariseerd en bij aankomst was hij totaal niet gepolariseerd en om terug te sturen moest je ik weet niet wat doen dat ik er niets van snapte een gewone retour was niet mogelijk👎🏽heb hem dan maar gehouden en nog nooit opgezet😖

21. Juni 2023

Antwort von IKKI Fashion

Wat vervelend om te horen dat de bril niet aan de verwachtingen voldoet. Als het goed is, is er inmiddels contact met je opgenomen en kun je de bril alsnog retourneren. Onze excuses voor het ongemak!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr