Binnen een uur nadat mijn fietsen in ‘verkoop’ zijn genomen al een niet af te wijzen bod op de fietsen, afwikkeling daarna vlekkeloos!
Goed bod gekregen voor mijn urban arrow. Snelle reacties en de verkoop vlot kunnen afronden. De bakfiets werd netjes opgehaald en voorzichtig vervoerd. Blij dat ik hiervoor heb gekozen. Marktplaats wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De fietsverkoop is uitstekend begeleid. Er is snel gehandeld. De afspraken met de fietshandelaar liepen vlot. Er werd op tijd betaald en het ophalen van de fiets verliep volgens afspraak. Ikwilvanmi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ikwilvanmijnfietsaf.nl is meer dan een database waar je snel je fiets verkoopt. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor meer informatie over je fiets en de laatste ontwikkelingen. Maar bovenal is ikwilvanmijnfietsaf.nl een onmisbare verkooppartner en een vriend die het beste en snelste verkooptraject aanbiedt. Als je je fiets ten verkoop aan wilt bieden
josink maatweg 43, 7545 PS, enschede, Niederlande
- 053-2084444
- klantenservice@ikwilvanmijnfietsaf.nl
- ikwilvanmijnfietsaf.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Happy met snelle en correcte verkoop
Zowel door jullie als de koper alles prima en snel geregeld.

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Alles volgens afspraak prima geregeld.
Alles volgens afspraak prima geregeld.
Doen ook navraag of alles naar wens is verlopen

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Goede service, snelle transactie en erg klantvriendelijk. Aanrader voor iedereen die van zijn fiets af wilt.

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Niet wat ik er van verwacht had ...........
"Ik wil van mij fiets af" zegt een onafhankelijk te zijn, maar ze zijn gewoon een doorgeefluik van de fietshandel en doen in mijn ogen (dus niet waarneembaar) geen enkele moeite om beter bod voor jou uit t vuur te slepen.
Ik snap dat de vakhandel een boterham wil verdienen, maar als je een fiets inruilt krijg je een beter bod.
Ook mijn opmerking over een niet werkende link in hun mail wordt niets gedaan

Korte lijnen duidelijke procedure

Fiets verkocht
Fiets verkocht
Ben zeer tevreden met het verloop van de verkoop, correct, vriendelijk, stipte navolging van de afspraken, directe betaling, dus zeer tevreden.
Jean-Pierre uit Kinrooi

great company !
great company !
There were some problems with my buyer, it took in total about 2,5 months for him to pick up my bike. And ikwilvanmijnfietsaf.nl actively phoned me many times to hear how it was going & helped me in every way they could. Thrustworthy company wich i highly recommend !

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Snel geholpen en fijne communicatie
Snel geholpen en fijne communicatie. Alles binnen No-time geregeld!

Perfect geregeld
Perfect geregeld, goede communicatie, duidelijk, helder. Telefonische ook goed bereikbaar.

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Binnen 2 dagen 2 elektrische fietsen…
Binnen 2 dagen 2 elektrische fietsen verkocht tegen een redelijke prijs. Zeer alert en vriendelijk begeleiding.

Heel tevreden
Heel tevreden
Prima vakmensen
Kennis en behulpzaam

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Een goede prijs en afhandeling
Een goede prijs voor mijn ingeleverde fiets gekregen, een correcte afhandeling derhalve beveel ik "ik wil van mijn fiets af"van harte aan.

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Prettig onderhoud en snel handelen

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Uitstekende ervaring met dit bedrijf
Uitstekende ervaring met dit bedrijf, ik had een 9 jaar oude Gazelle E-bike waar ik vanaf wilde. Deze fiets werd dezelfde dag verkocht en opgehaald. Voor het geld wat ik ervoor wilde hebben. Ik wilde ook een nieuwe fiets, de medewerker bemiddelde daar ook in en ik kon mijn nieuwe E-bike met een fikse korting aanschaffen. Deze werd ook nog eens thuis gebracht! Klasse!

Antwort von Ikwilvanmijnfietsaf
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.