Var på besøg lørdag med børnebørn 2 piger 5 og 7 år, med det samme vi kom ind så vi dem faktisk ikke den næste time, de hyggede sig helt vildt, en rigtig god oplevelse og meget søde og hjælpsomme vært... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sikken oplevelse. Med tre drenge på 4, 7 og 10 skal der noget til at underholde i mere end 2 timer. Masser af spændende og lærerige spil og installationer med alt fra laserlys til skøre instrumenter.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Świetne miejsce dla całej rodziny na spędzenie czasu zarówno aktywnie fizycznie (laserowy labirynt to wyzwanie gimnastyczne!) jak i umysłowo. Spędziliśmy tu półtorej godziny poznając prawa fizyki... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als gezin zijn we al in verschillende wetenschap en techniekmusea geweest. Het Illuscience is echter uniek in zijn soort. Het begint al met een enthousiaste en gepassioneerde medewerker, die ons graa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
IlluScience er et unikt og interaktivt museum, hvor videnskab, illusioner og læring mødes på en spændende og sjov måde. Beliggende i Thyborøn tilbyder vi et rum på 500 m² fyldt med 50 udstillinger, der spænder fra omvendte rum og AR-sandbox til VR-oplevelser og vores populære Laser Maze, der udfordrer både sind og krop. Vores mission er at skabe et inspirerende og lærende miljø for alle – uanset alder. Vi ønsker, at hver besøgende tager noget nyt med sig, enten det er gennem vores interaktive udstillinger, teambuilding-aktiviteter, workshops eller fødselsdagsarrangementer. Vi samarbejder også med lokale virksomheder og andre museer for at skabe endnu større oplevelser. Hos IlluScience er læring og leg forenet, og vi er stolte af at kunne tilbyde både sjove og udviklende oplevelser for familier, skoler og virksomheder. Kom og udforsk, lær og hav det sjovt!
Dänemark
Illuscience Museum i Thyborøn er en virkelig spændende oplevelse. Udstillingerne er sjove, lærerige og perfekte for både børn og voksne.
Personalet er venligt og hjælpsomt, og atmosfæren gør besøget endnu bedre. Hvis du er i området, er det helt klart værd at kigge forbi.

Antwort von Illuscience museum
Fin opplevelse. Anbefaler det til store og små.

Antwort von Illuscience museum
Jeg kom fra Norge for å besøke museumet og det var vell verdt det. Anbefaler det på det høyeste!!

Antwort von Illuscience museum
En rigtig god oplevelse. Man kan nemt bruge rigtig lang tid. Personalet er meget hjælpsomme, og gode til at forklare de diverse udstillinger. Kan klart anbefales

Antwort von Illuscience museum
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos IlluScience Museum!
Jeg besøgte IlluScience Museum i Thyborøn, og det var en fantastisk oplevelse! Det er det perfekte sted at udforske illusionernes og videnskabens verden på en interaktiv og spændende måde. Udstillingerne er gennemtænkte, lærerige og samtidig utroligt underholdende. Både børn og voksne vil elske de visuelle overraskelser og eksperimenter.
Personalet er venligt og hjælpsomt, og atmosfæren er både sjov og inspirerende. Jeg kan varmt anbefale dette museum til alle, der ønsker en unik og mindeværdig oplevelse!

Antwort von Illuscience museum
Virkelig fed oplevelse og ikke mindst fordi ejeren er så meget på - han elsker at præsentere de forskellige oplevelser, som meget er at både praktisk og videnskabelig karakter. Hvis I vil prøve noget andet end Legoland, så prøv Illuscience. Det er til hele familien.

Antwort von Illuscience museum
Vi har haft en virkelig god oplevelse. Vi brugt Ca. 4 timer på stedet.

Kan varmt anbefale Illuscience 😊
Der er mange spændende og sjove ting at lave , det er for både børn og voksende,personalet er meget venlig
En meget positivt oplevelse 😊

Antwort von Illuscience museum
Virkelig et besøg værd for hele familien. Mange spændende udstillinger som er meget lærerigt

Antwort von Illuscience museum
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.