Illustrerad Vetenskap Bewertungen 302

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket i tidningen är intressant. Men en del av artiklarna intresserar mig inte så mycket. T ex artiklarna om rymden. Ibland beskrivs forskningsresultat som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det finns så många intressanta artiklar. Mycket intressant artikel i nr 19 gällande lampor. Elen blir dyrare igen och olika lampor drar olik mycket el. En vardaglig sak för oss alla fast inte den d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra tidning, lätt att hitta artiklar som är relaterade till varandra inom områden man är intresserad av. Svårt att få kontot att fungera, fick krångla mkt med förlaget och behövde specialhjälp efter f... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Medien & Verlag

Vom Unternehmen geschrieben

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt populärvetenskapligt magasin, som ger läsaren inblick i världens ledande forskning inom alla grenar av vetenskapen.

Kontaktinformationen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Telefonförsäljning

Ständiga telefonsamtal som är omöjliga att komma ifrån. man säger nej till deras erbjudanden och sen ringer de med samma erbjudanden igen efter endast ett par dagar. har flera gånger sagt till dem att sluta ringa, och de lovar att sluta, men de fortsätter. Har nu sagt upp mina prenumerationer.

11. Juni 2026

Antwort von Illustrerad Vetenskap

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.
Med vänliga hälsningar
Marainne

Bonnier/Illustrerad Vetenskap suger!

Bonnier och deras tidskrifter bl.a Illustrerad Vetenskap är i särklass det sämsta som finns. Trots NIX så tar dom sig förbi den spärren. Dom ringer flera gånger i veckan från olika telefonnummer trots att jag bett dom att sluta ringa. Hittills har jag blockerat 62 telefonnummer hos dem.

27. März 2026

Med vänliga hälsningar
Marianne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vägrar radera mina uppgifter, fortsätter ringa i åratal

Prenumererade en gång för åtskilliga år sedan och har sedan dess ringts upp många ggr för att de vill att jag ska prenumerera igen. Har varje gång bett dem radera mina uppgifter då jag inte viöl bli uppringd igen (är även med i NIX). De lovar varje gång att radera mina uppgifter, men gör det inte. Oseriöst och fruktansvärt irriterande. Bli INTE kund, för du blir inte av med dem i åratal därefter.

22. Dezember 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Illustrerad Vetenskap använder sig av…

Illustrerad Vetenskap använder sig av oseriösa försäljare och livnär sig på att du ska bli försenad med din betalning. Har signat upp på erbjudanden lite då och då men detta har blivit värre och jag kommer aldrig röra den här tidningen igen.

Blev lovad att prenumerationen inte skulle fortsätta. Likförbannat fick jag en faktura på 5(!!) gånger beloppet som hade utlovats då jag tydligen inte betalat min tidning. Problemet var att de aldrig skickade en faktura!

När jag ringer kundtjänst så säger de att jag signat upp på detta via ett sms (där står allt i minimal font), men att säljaren muntligen sa nåt annat det skiter dom i.

Aldrig att jag signar upp för denna skittidningen igen. Dom använder ändå bara lättast tillgängliga nyheter som skrivs om till sensationsrubriker. Skaffa nåt seriöst istället.

1. Juli 2025

Telefontrakasserier

Hade en prenumeration på typ 3 månader som avslutades automatiskt, detta var ungefär 5 år sedan. Deras telefonförsäljare har sen dess ringt konstant om erbjudanden och deals och jag blir inte av med dem hur mycket jag än säger till dem att sluta och ta bort mitt nummer. UNDVIK!

17. Juni 2025

Antwort von Illustrerad Vetenskap

Vi vill gärna hjälpa dig. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt. Med vänliga hälsningar, Amanda, Bonniers Kundtjänst.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Från början fick vi ett…

Från början fick vi ett studenterbjudande med ett gratis nr.
Vi har fått fakturor från Bonniers som inte gått att säga upp. Illustrerad vetenskap vägrar säga upp prenumerationen.
Har betalat över 2000kr
Håll er undan från dessa utsugare

27. März 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Går inte att säga upp prenumerationen…

Går inte att säga upp prenumerationen utan måste betala för fyra nummer till.

3. März 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Akta er för Bonniers prenumerations försäljare

Själva tidskriften är bra men Bonniers sätt att värva prenumeranter är helt omoralisk och under all kritik

25. November 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig varit med om något liknande

Har aldrig varit med om något liknande! Blev uppringd av Illustrerad vetenskap/ bonnier som nu använder sig av barn/tonåringar som säljer tidningen och har "ett erbjudande" för att få ihop till klassresan. När man tackar nej så får man slängt i ansiktet "jaha då får väll inte jag åka på nån klassresa då" Hur lågt kommer illustrerad vetenskap sjunka egentligen??? Ska man använda barn för att ge dåligt samvete så fler känner sig tvingade att köper tidningen! Helt sjukt!

25. August 2024

Antwort von Illustrerad Vetenskap

Vi vill gärna hjälpa dig. Du kan skriva till oss via vår mail: customer.relations.se@bonnier.dk. så kollar vi upp detta närmare.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Desperata

Konstigt när jag ringde för att säga upp en prenumeration och blev erbjuden att förlänga istället..

28. Februar 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tidningen har blivit allt sämre och nu…

Tidningen har blivit allt sämre och nu innehåller den bara reklam och gamla nyheter.

Dessutom svårt/dyrt att avsluta prenumerationen

12. Juni 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag lär mig en massa nya spännande…

Jag lär mig en massa nya spännande saker, även om det kan bli lite väl överväldigande ibland. Väldigt fina bilder.
Men att läsa om Trustpilot och villkor är för mycket text att tröska igenom.

31. März 2024

Hej Anita. Tack så mycket för ett fint omdöme och 5 stjärnor!😊

Bra tidning

Bra tidning, intressanta artiklar

29. März 2024

Hej Andrea. Tack så mycket för ett fint omdöme och 5 stjärnor!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk läsning och härligt med en…

Fantastisk läsning och härligt med en papperstidning plus tillgång till digital tidning. Jättefint erbjudande!

29. März 2024

Stort tack för de vänliga orden och 5 stjärnor! 😊

Bra läsning

Många bra och intressanta artiklar

25. März 2024

Tack för den fina recensionen, Michael! 😊

Thomas, Bonnier kundtjänst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt handlar om Allt "jag älskar denna…

Allt handlar om Allt "jag älskar denna upptäcktsfärd den är ett "måste" för mig har köpt den sen första numret och har nu börjat prenumerera något som alla andra borde tänka på !!!. That's life. John the curious Explorer 🤔.

24. März 2024

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna 😊

Thomas, Bonnier kundtjänst.

Att lära är att leva.

Att lära är att leva och att leva är att lära. IV ger en nyheter om det vetenskapliga som sker i lättläst och lättsmält form. Perfekt för alla.

23. März 2024

Hej Andreas.
Tusen tack för den fina recensionen 😊

Mvh
Thomas, Bonnier kundtjänst.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Betyget går ner för att man ger nya…

Betyget går ner för att man ger nya prenumeranter skräp från Kina som man bara blir ledsen av. Fick en stjärnkikare (värde 900kr) som jag tog fram när mina barnbarn kom hit. MEN, det visade sig att den överhuvudtaget inte går att rikta uppåt!
Kinesiskt plastskräp - inte en stjärnkikare☹️

17. März 2024

Felicia, Bonniers Kundtjänst.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr