Jag har fått jätte stor hjälp från första start och är så himla nöjd. Då det hade gått ett tag sedan min akne började så har min ärr bleknat en del, men InCertify gav sig inte och var på försäkrings... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Om oss
Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.
Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.
Hem Tips & Råd Vanliga FrågorKontrabasgatan 5D, 421 50, Göteborg , Schweden
Bra hjälp och mycket trevlig kundservice!

Antwort von InCertify
hade tålamod med mig och gav inte upp för att jag skulle få ersättning.

Antwort von InCertify
Lätt och smidigt. Rekomenderar till människor som jag, som aldrig tar tag på det som tillhör en. De tar 30% men det förtjänar de för deras fina arbete.

Antwort von InCertify
Trodde inte jag skulle få någon ersättning alls för mina ärr, men det blev den totala motsatsen. Trevlig kundservice och allt gick jätte smidigt.

Antwort von InCertify
Gick väldigt fort och behövde inte gör mycket

Antwort von InCertify
Dem fick igenom min ansökan och jag fick ersättning för mina ärr och dem var väldigt duktiga med att meddela och berätta vad som händer och vad som behövs!

Antwort von InCertify
Mycket nöjd! Enkel process som resulterade i en god utdelning för mina akneärr på axlarna.

Antwort von InCertify
Dem tog verkligen tag i att hjälpa mig och nu har dem gjort färdigt all bedömning! Verkligen bra service & kommunikation!

Antwort von InCertify
Känner mig total lurad. Var noga med att ni kollar upp alternativa vägar till att få ersättning! Går lika bra att ansöka om ersättning själv. De tar 30% vilket i mitt fall blev 50.000kr!!!! Vilket är pengar jag hade fått i vilket fall, utan Incertifys hjälp. Ingen information under ärendets gång, ingen återkoppling när jag ville avsluta mitt ärende. Det jag ansökte för och det jag fick pengar för var inte samma sak, men enligt incertify gick allt under samma tak. Usch.

Antwort von InCertify
Hade glömt bort ärendet men fick en underbar överraskning att inCertify lyckats få ut ett härligt belopp inför sommaren pga mina ärr, tacksam att man ”får lite tillbaka” efter alla år med dålig självkänsla och alla pengar som lagts ut på diverse produkter. Tack inCertify!

Antwort von InCertify
Nöjd , de gjorde vad de sa de skulle gick fort och de svarade bra på mejlet vid frågor

Antwort von InCertify
Väldigt enkelt, kontaktade via telefon och var tydlig och trevlig. Kunde även svara på sms personligt när jag var upptagen, blev väldigt smidigt också.

Antwort von InCertify
Så tacksam för all hjälp och kommer få ut en betydligt högre summa än jag nånsin kunde anat! Mitt ärende tog underfär 5 månader men så värt väntetiden! Ett proffesionellt företag jag kan rekommendera till alla!

Antwort von InCertify
Jättetacksam för all hjälp! Hade skickat in för över ett år sen och helt glömt bort men dom fortsatte ändå mitt ärende och lyckades få ut en stor summa tack vare Incertify. Jättetrevlig och hjälpsam kille som ringde upp från kundservice också. Rekommenderar till alla som haft liknande besvär.

Antwort von InCertify
Bästa bolaget någonsin, rekommenderas starkt till den som alltid har gått o undrat om ersättning för ärr, detta e stället du ska vända dig till isåfall!

Antwort von InCertify
Fick tillbaka 18000 för min acne! Toppen service!

Antwort von InCertify
Sjukt bra assistans, hårt jobbande och bra uppgradering. Rekommenderar starkt!

Antwort von InCertify
Otroligt smidigt, hade inte fått ut samma summa själv! Bra handledning genom hela ärendet, kan starkt rekommendera!!

Antwort von InCertify
Sjukt bra företag och tjänst, precis fått en utbetalning för acneärr på 119 000kr. Jonathan hjälpt mig med detta ärende under 2 års tid då jag i början hade pågående acne. Sjukt proffsigt och förstaklassig service. Rekommenderar alla att använda sig av InCertify.

Antwort von InCertify
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.