Indian Kitchen by Prem didi Bewertungen 62

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækker indisk mad. Altid god oplevelse og alle retter bliver tilberedt helt fra bunden. Høflig personale, rene borde og smagfulde retter. Kom og kig forbi!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik buffet fra Indian Kitchen til vores bryllup - og alt var megalækkert! Før det rigtig gode og fleksible snakke om sammensætning af menu mv. Og så hyrede vi personale derfra til at hjælpe i et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vejles suverænt bedste indiske restaurant med det sødeste personale. Favorit retten er : Chicken Spinach med garlic Naan. Fantastiske smagsnuancer, det er en vinder hver gang. Hvis man ikke har prø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En lille perle med lækker autentisk indisk mad lavet fra bunden og så er det den eneste indiske restaurant i Vejle, der laver naanbrød på den rigtige måde i tandooriovn. Prem og hendes søde og servi... Mehr ansehen

1. Indisches Restaurant
  2. Indisches Curry-Restaurant
  3. Indischer Schnellimbiss
  4. Restaurant mit Speisen zum Mitnehmen
  5. Nepalesisches Restaurant
  6. Restaurant mit kleinen Gerichten zum Teilen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Indian Kitchen kæler vi for detaljerne. Vort menukort er bygget op omkring de lækreste og bedste råvarer, der sikrer, at vi kan servere indiske specialiteter af bedste kvalitet. Alle vore retter er tilberedt fra bunden og med stor kærlighed for det nordindiske køkken. Du finder noget for enhver smag, hvad end du er til lette forretter som Samosa og Pakora, et hjemmelavet Naan-brød i ægte Tandoori-ovn, hjemmelavede Momos eller foretrækker de varme indiske gryderetter som Butter Chicken eller en mere krydret Chicken Tikka Masala. Vi har også et stort udvalg af vegetariske retter, som Chana Masala, veg. Momo og Aloo Palak. Alle retter lavet fra bunden, med friske råvarer. du finder os i Paladspassagen Social Dining Vejle. Følg os på Facebook og Instagram Namaste fra Indian Kitchen.

4,7

1 Stern

Lækker mad

1. April 2026

Hej Filip
Tak for anmeldelsen og opfordringen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I enjoyed the chicken Korma and lamb…

I enjoyed the chicken Korma and lamb Tikka Masala. Some of the best Indian food I have had—surprisingly. As my wife said “Real Indian food.

12. November 2025

Hi David R,
Thank you for the review.
I am very happy to hear that you liked the food.
And thank you for sharing your wife's comment.

Prem Didi

Very good food

Very good food! And fresh cozy.

29. Oktober 2025

Hi Linette Olander
Thanks for the review

Skøn mad

Skøn mad, god venlig betjening, smil på medarbejderne.🤩🤩

23. September 2025

Hej Søren

Mange tak for anmeldelsen :-)

Lækket frokost

Det var virkeligt og lækket .
Dejligt krydret. Mør kød

1. August 2025

Hej Rikke

Tak for di anmeldelse

Nydelig mat

Nydelig mat og rask service. God hjemmelaget mat.
Eneste minus er drikkemenyen. Litt annen cola enn den vanlige og det samme med mango-drikken. Vi bestilte samosa chaat, lamb curry og kylling korma. Maten smakte nydelig!

25. Juli 2025

Hej Soufia

Tak for anmeldelsen. :-)
køkkenerne i Social Dining har kun lokale drikkevare. Derfor har vi, som de eneste i Danmark, den Indiske Cola Thums Up, indiske Juice og hjemmelavet Lassi.
Ønsker man "normal" øl, vand eller vin, må man købe i den fælles bar - som man selvfølgelig gerne må tage med ind i køkkenet.

En meget fin

En meget fin, autentisk oplevelse. Rigtig god mad og imødekommende og venlig betjening. Et besøg værd.

17. Juni 2025

Hej Velida
tak for anmeldelsen og anbefalingen :-)

God autentisk mad

Lille hyggeligt spisested i Vejle. God og autentisk indisk mad og høflig betjening

17. Juni 2025

Hej Kent
Mange tak for anmeldelsen

Lækker mad

Lækker mad, perfekt 🤩 og venlig betjening og hjælpsomhed omkring hvad der var i maden, da vi havde en vegetar med i selskabet, og masse af muligheder for både vegetar og veganer.

8. Juni 2025

Hej rebecca
tak for anmeldelsen og de fine ord

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Autentisk indisk mad i hjertet af Vejle

Autentisk indisk mad. Bestilte en ekstra stærk tikka lamb curry med hvidløgsnaan til og nøj hvor var det lækkert. Klart noget af det bedste indiske mad jeg har smagt i Danmark. Der var ikke sparet på krydderiene, og naan brødet var let, lidt sprødt med stadig blødt når man dyppede det i den aromatiske karry. Kan kun anbefales, specielt til priser som giver alle mulighed for at få en smag på hvad det indiske køkken har at byde på. 5 stjerner herfra

8. Mai 2025

Hej Sultne

mange tak for den flotte anmeldelse og alle stjernerne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker mad i passende portioner

Lækker mad i passende portioner. Vi kommer helt sikkert igen.
Personalet var venligt og imødekommende.
Rene borde og gulve samt et åbent køkken er noget vi sætter pris på.

13. Mai 2025

Hej Sania
tak for anmeldelsen.
Namaste Prem didi

Perfect food

Perfect food. The momos are really good aswell as the mango lassi. This is one of the best indian restaurant we have have been to in Denmark

16. April 2025

Hej Abhal
Tusinde tak for anmeldelsen
Namaste Prem didi

Dejlige mad

Dejlige mad. Og søde mennesker.
Man kunne duft maden da man kom ind ad døren.

28. März 2025

Hej Paul
Tusinde tak for anmeldelsen.

Lækkert mad

Lækkert mad - god service 🫶🏼

27. März 2025

Hej Mandy
Tak for anmeldelsen

Prem didi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr