Jeg bestilte et dyrt Dyson filter igennem Marketplace Elgiganten DK, som var annonceret som værende på et realistisk tilbud, og som Inf Company skulle levere. Først var leveringstiden over 1 må... Mehr ansehen
Inf er tilsyneladende en discount udgave af Temu, jeg troede at Temu solgte det værste kineser bras, men Inf er endnu værre
Lad mig bare sige, at jeg burde have læst disse anmeldelser, før jeg købte varen via El Giganten. Jeg kontakter el giganten, og spørger hvordan de kan samarbejde med disse svindler, og vil opfordre... Mehr ansehen
Jeg købte en ur beskytter igennem elgiganten og der var både gode og dårlige ting lad os starte med at den stod som leveret men den var ikke leveret og da jeg skrev sagde de at det er fordi den har væ... Mehr ansehen
Virker meget uproffesionelt
Virker meget uproffesionelt
Aner ikke hvornår min pakke kommer og om den kommer.
Virkelig dårlig oplevelse at Elgiganten benytter dem.
!!Hold jer væk!!
!!Hold jer væk!!
Min ordre kom aldrig frem.
Jeg bestilte en pakke “ Kabelbindere med velcro 10-pak Sort” som jeg har gjort to gange i forvejen men den tredje pakke er aldrig kommet frem og jeg kan ikke få fat i leverandøren og Elgiganten siger at de ikke kan gøre noget.
Glasses are bogus
The item I ordered was nothing like the advertisement said. The glasses were simple reading glasses that could be purchased at any drug store. The sun darkening lens do not darken in the sun.
The company agreed to reimburse me for the purchase price but I have to pay return shipping to China which costs more than the initial price of the item.
SVINDEL,hold jer langt væk
SVINDEL,hold jer langt væk, elgiganten samarbejder med dem, varer kan ikke retuneres, det kommer fra kina, de blokerer din mail når du beder om returlabel,
ADVARSEL!!
ADVARSEL!!
Brug IKKE denne leverandør!
Elgiganten burde skamme sig over at samarbejde med så tvivlsom en partner. Varerne er af ren TEMU-kvalitet, men dette fremgår ikke af produktbeskrivelserne. De responderer i øvrigt ikke på beskeder, hvis man prøver at annullere en ordre.
Kan på ingen måde anbefales!
Kan på ingen måde anbefales!
Købte varen gennem ELGIGANTEN.
Lover leveringstider, der langt fra overholdes, og varen kunne ikke spores, så jeg endte med at måtte bestille samme vare hos en konkurrent, da jeg ikke kunne vente længere og ikke vidste om den nogensinde vil komme.
Ros til ELGIGANTEN, der forsøgte at hjælpe med at kontakte INF.DK, men de burde ikke samarbejde med leverandør, der trækker oplevelsen af et køb så meget i negativ retning.
Føler mig virkelig snydt!
Bestilte silikone næsebeskyttelsespuder hos Elgigantens samarbejdspartner på Marketplace via Elgigantens hjemmeside. Der står levering 2-5 hverdage. Det holder så slet ikke! Da de endelig kommer skriger kvaliteten TEMU. Og ja, nøjagtig de samme fås på de kinesiske handelsplatforme for en tiendedel af prisen! Samme vare, samme producent og samme leveringstid - men ikke samme pris! Føler mig godt nok snydt, når man tror man køber noget af bedre kvalitet end Kina varer og ovenikøbet møgdyrt!
Sender ikke varen og gider ikke svare
Sender ikke varen og gider ikke svare på ens mails. Har ventet 10 dage på min levering !! Dårlig service .
På trods af at det er Elgiganten der…
På trods af at det er Elgiganten der hæver pengene, så tager de ikke ansvar for alle de produkter som deres kunder ikke får leveret. Budget forbandet svineri! Jeg handler ikke i Elgiganten længere!
Dårligt med så lang leveringstid uden…
Dårligt med så lang leveringstid uden at de oplyser en om det. Har bestilt en vare på Elgiganten og nu en uge efter er den stadig ikke kommet og de har ikke givet status i 6 dage. Virkelig dårlig stil
Lynhurtig levering.
Jeg var lidt bange for at handle her grundet de negative anmeldelser. Men det var ikke det store beløb, og jeg ville gerne have produktet. Der var ingen problemer. Pakken kom lynhurtigt. Udendørshanen er super god.
Køb ikke deres ørepuder!
Jeg købte deres ørepuder til Bose QC35 via Elgiganten Marketplace. Der er simpelthen ikke skum nok i, så hovedtelefonerne slutter ikke tæt, når man har dem på. Skumtykkelsen er 50% af de originale ørepuder.
ingen vare modtaget.
Jeg bestilte den 19. marts, 2015 en 5-slots kabelhåndtering.
Den 24. marts fik jeg en besked om, at "Partneren INF DK fra Elgiganten Marketplace har netop sendt din ordre".
Den 2. april, stadig intet modtaget - og de svarer ikke på henvendelser.
Elgiganten har jeg også talt med i dag og gjort opmærksom på, at det nok ikke er den bedste partner for dem at benytte.
INF BRANDS MEGA FUEL These people lie and take your mo ey…
These people lie and take your mo ey even charge you for express mail and don't get it
Jeg bestilte et etui til min Garmin…
Jeg bestilte et etui til min Garmin Etrex solar igennem Elgiganten. Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, der står den er blevet leveret til en pakkeboks der står ikke hvilken, jeg har ingen information fået, udover inde på (min profil) på Elgiganten hvor der står “leveret” det er umuligt at få fat på kunde service. I SKAL ALDRIG, købe igennem det her net svindel og jeg ved ikke hvad Elgigantens uintelligente handelspartner havde forestillet sig. Det var de 90,- jeg aldrig ser igen. Kæft et serie 10 holds amatører herinde. Svindler og bedrager folk.
Lovede levering den 25 januar 2025 men…
Lovede levering den 25 januar 2025 men har stadig ikke modtaget noget fra dem heller ikke oplysninger om hvornår jeg kan forvente at modtage min order
Blev leveret en uge for sent
Bestilte en lørdag, og lovet levering den efterfølgende onsdag. Det varede så en uge ekstra...
HOLD JER LANGT VÆK
Jeg har ikke lavet mange bedømmelser herinde, men her er jeg simpelthen nødt til at gøre det. For hold da op det ringe. Jeg bestilte en par støjreducerende ørepropper med forskellige størrelser osv.
Produktet der blev leveret var slet ikke det produkt jeg havde bestilt og efter en lang mailkorrespondance med INF, mener de simpelthen hen det er det rigtige produkt, de har sendt. Det er så langt fra det rigtige produkt at det er helt ondsvagt. Her kommer en anbefaling fra mig. HOLD JER LANGT væk fra det her scamfirma, jeg køber aldrig herfra igen og at ELGIGANTEN vil ligge navn til det, trækker godt nok ned i min bog..
Manglende levering
Lever ikke til tiden.
Burde ikke være på elgigantens hjemmeside.
Fik min odre efter 2 dage
Fik min odre efter 2 dage! De lovede det ville tage 3 dage!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.