INGO Bewertungen 300

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste firma ever. Køre ind for tanke, kort afvist pga en fejl så får ingen benzin. Alligevel opdager jeg de har reserveret 1250 kr på mit kort. Ringer til kundeservice som mener det er bankens sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

👎👎👎👎👎👎👎👎 Riktigt okunniga kundservice som har svårt att förstå mig eller de vill inte hjälpa. Jag har haft kontakt med två omgångar med 3 minuter mellan samtalen och båda samtalen vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu brugt Ingo i 10 år uden nogensinde at opleve nogle problemer. Dette gælder også for deres vaskehaller, har altid været meget tilfreds . Har også fået mange gratis litter hen ad vejen, også ude... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man ikke modtager kvittering efter køb pga automatfejl, skal man "ansøge" INGO om, at få en kvittering til regnskabet på hjemmesiden - EN KRIG af tidsforbrug - HVIS man ikke tog foto af automaten,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tankstelle
  2. Autowerkstatt
  3. Fahrzeugzubehörgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nu ændrer vi navn til INGO, men det meste bliver ved med at være, som det plejer. Fremfor alt de lave priser. Det lyder måske som en stor forandring, men faktum er, at den eneste forskel mellem JET og INGO er navnet og udseendet. Alt andet bliver ved med at være, som det plejer – samme flinke mennesker, der sidder klar i kundeservice, og samme flinke mennesker som sørger for tankstationerne og sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder så lave priser som muligt. Velkommen til INGO!

Kontaktinformationen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Træt

Træt - træt - træt
Jeg hader at spille spil på telefon/computer eller spil iøvrigt. Ingo-club kræver at man spiller, og når jeg endelig tager mig sammen til at spille alle de 'vundne' omgange (grundet tankning og vask) så virker spillet ikke. Det har det aldrig gjort og det vælter forsat ind med 'gratis' spillerunder og point.
Ingo spilder min tid! - sæt dog prisen ned i stedet for!!

13. Dezember 2020

Hvem skal betale?

Hvem skal betale?
Jeg tankede for 100 kr benzin 98 og min tank var tomt, og tænkede at den renser og kører mere end den normale benzin 95.som siger det..siden den dag gik helt galt med min bil og bruger 4 gange mere end normale.har været hos 2 forskellig værksted og begge sagde den har ødelagt et sted( nu ikke huske navn) hvor kommer benzin derfor bruger 4 × så meget

4. November 2020

Min tank

Jeg tanker altid clio'en hos jer, jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor, men jeg kan bare godt lide jeres stationer. Jeg er mest ude på den ved Føtex eller ved Lidl, og det er bare altid i orden med kortbetaling, der er altid papir og handsker, det er bestemt ikke tilfældet alle steder. I er også konsekvent billigere end f.eks. Shell

20. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har søgt Shell Benzin kort og blev…

Har søgt Shell Benzin kort og blev godkendt trods jeg står i RKI , og var glad .
Men så dagen efter så annullere de det. Da de sørme har set jeg ikke er kreditværdig. Men jeg tjener 28000 kr og de kunne stille krav om PBS. Men det er så dårlig kundeservice og alle os som desværre er havnet i RKI bliver straffet alle steder.

14. Oktober 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Samlet set har jeg god erfaring med…

Samlet set har jeg god erfaring med INGO. Jeg sætter stor pris på deres app, hvor man kan vinde gratis liter.
Grunden til de kun får 3 stjerner af mig er: Det er tydeligt, at INGO ikke gør noget for at bekæmpe hackere i deres spil på INGO-appen.

HVER UGE gennem flere uger, måneder og snart år har COROLLA-2,0-180HK, HURTIG123 og NICKI HALKIDIKI været blandt top 10 af 1000 vindere. Det er tydeligt at disse og sikkert også flere bruger snyd til deres spilscore/tid.

24. September 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Til trods for de mange meget dårlige…

Til trods for de mange meget dårlige anmeldelser har jeg aldrig oplevet problemer hos Ingo-stationer og kundeservice har jeg ikke haft behov for at kontakte. Jeg tanker mest i Århus, men har også tanket en del andre steder i landet.
Eneste anke er, at deres spil flere gange er "nede" i weekenden, så man ikke kan få brugt sine point.

20. September 2020

Ja ,fik så afslag på Ingo kort

Ja ,fik så afslag på Ingo kort, tjener godt, skylder intet ,har alle andre benzinkort,, sååå??men efter at have læst alle anmeldelser her er jeg glad for ikke at ha fået ,hvis der problemer 9 ud af 10 gange....... uprofessionelt

11. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her en lille bitte historie

Her en lille bitte historie. Den kommer her.
AAAAAARRRRRGGGGHHH
HVAD SKER DER FOR INGO?
JEG SPØRG OM DET ER SLUT MED AT BETALE MINE REGNINGER?
SOM JEG BETALTE FOR EN MÅNED SIDEN' I SIGER JA MEN HVAD SKER DER SÅ...
BINGO DER KOM 2 RYKKER GEBYR!
FY FOR POKKER FØJ FØJ SIGER JEG BAR.
ALDRIG OPRET ET BENZIN/INGO KORT HOS INGO..
HAR ALDRIG KENDT MAGEN TIL DÅRLIG KUNDESERVICE, HVIS MAN IKKE FORSTÅR HVAD DE SIGER, BEGYNDER DE NÆRMEST AT RÅBE I TELEFONEN, HOLD JER LANGT VÆK! BETAL HELLERE 1KR MERE LITEREN

31. August 2020

Ingen kundeservice overhovedet

Ingen kundeservice overhovedet. Betalingsautomaten “slugte” mit Dankort på en søndag. Al kundeservice lukket ned i weekenden. Kunne jeg få dem til at åbne mandag morgen, da kundeservice åbnede - NEJ. 8 dages ventetid på nyt kort fra banken og arbejde med at ændre kreditkort på mobilpay, BroBizz, TV2 PLAY, Rejsekortet m.fl. Aldrig, aldrig mere INGO.

31. August 2020

Har tanket for 350 kr

Har tanket for 350 kr. Ingo Industriparken Ballerup og har opdaget at ud over benzin har de taget 1150 kr. Efter at har kontaktet kundeservice blev jeg oplyst at det er midlertidigt gebyr....Hvad er det for noget Ingo. Min bank har lukket kortet af den grund...😡😡 Er ikke helt sikker det er lovligt...Ellers er det en mærkelig svensk opfindelse 😝😝😝
Aldrig mere Ingo...helt sikkert 🤪🤪😡😡😡😠😠😬😬

10. August 2020

Skandaløst

Tankede for 385 kr da jeg kom hjem opdagede jeg, at der var trukket 1100 Kr. plus de 385 Kr. på mit Visa-kort, må nok sige, at jeg blev nervøs, overvejede at lukke mit kort. Jeg skrev en mail til Ingo, som de ikke svaret på. Dagen efter lykkedes det mig og få fat på kundeservice, som oplyste, at det var et reservation gebyr, som jeg ville få tilbage efter et par dage. Det er bare ikke i orden, jeg kommer aldrig til at tanke mere på Ingo.

7. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal åbenbart bruge flere mail på…

Man skal åbenbart bruge flere mail på at overbevise Ingo om at det sandt det man skriver til dem " dyr pris på benzin hvor man havde glemt at sætte prisen ned" når man så har overbevist dem kommer de med at man kan få en vask gratis... Jamen tak for det nu skal jeg så køre 35 km for at indløse vasken, jeg ønskede faktisk bare at få differencen på den billige benzin og det jeg havde betalt, man kunne her have overført 2 liter benzin til mit Ingo kort 😉

6. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse efter uheldig tankning

Jeg tanker altid på Ingo og blev derfor uheldigvis også ramt i “ethanolsagen”. Jeg tog kontakt til Ingo, som har håndteret det super godt! Hurtige svar på både telefon og mail. Det krævede heldigvis kun en kort tur på værksted, som Ingo har dækket + kompensation for besværet.
Tanker også fremover hos Ingo 👍🏼

31. Juli 2020

Anbefaler

Jeg var en af dem, som fik tanket den uheldige tankning i Aarhus, hvor der var bøvl med ethanol mængden i benzinen (Hvilket jeg tænker skyldes en menneskelig fejl).

Det krævede dog en tur på værksted, hvor tanken skulle tømmes og noget bøvlet med frem og tilbage, lånebil osv.

MEN

Jeg har kun oplevet god og forstående kundeservice hos Ingo både telefonisk og på mail, hvor de lægger sig fladt ned, påtager skylden og forsikrer mig om at de får det fikset. Jeg har fået betalt hele værkstedsregningen og fået kompensation. Så jeg har intet mistet ved denne kedelige fejl, udover et par ture til mekanikeren, som alligevel ligger på vejen.

Jeg tanker fortsat tilfreds hos Ingo i Randers og Aarhus.

31. Juli 2020

Hvor frækt

Hvor frækt
valgte en standard vask til 79 kr(tog et billede af display hvor der stod at at den vaskede en sådan) Men på mit kort blev der trukket 149 kr.
pas på find et andet sted

25. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

INGO er et forfærdeligt firma af værste…

INGO er et forfærdeligt firma af værste skuffe.

Jeg vaskede vores flotte Ford Cmax i deres vaske automat. Først rensede jeg selvfælgelig alufælge, nummerplader og lidt af fronten med sæbevand der var tilstede. Valgte den dyreste vask til 149,00 der skulle være sæsonegnet.
Dårligt vaskeresultat. Fælgene så ud som før, små partikler fra insekter og andet var det samme. Bilen var fyldt med vanddråber, dvs. den ikke var tørret ordentligt. Den påståede voks Shine m.m., kunne ikke ses. Altså spild af 149,00 kr.
jeg klagede, og skulle så sende nogle billeder, det gjorde jeg på den kvitteringsmail de selv anbefalede man brugte. Efter nogle dage kommer der en mail fra "Camilla", at min sag lukkes efter 3 dage hvis ikke jeg svarer!!
Jeg skriver så at jeg HAR svaret specifik dato - på den mail de selv har anbefalet, dvs. de har ikke styr på deres mail gang.
Samtidig anfører jeg, at jeg mener det er ulovligt i forhold til forbruger rettigheder, at de kan anføre en frist på 3 dage for at videre behandle en anmeldt sag.

De har pr. "kulance" skrevet jeg kan få en ny vask - jeg har forlangt at få mine penge tilbage.

Svindler firma - lad være med at handle med dem!

8. Juli 2020

Ingo app virker elendig

Ingo app virker elendig. Kan hverken se saldo, faktureringer eller noget andet. Hvis jeg gerne vil spille og trykker spil, så sendes jeg til siden spørgsmål og svar. Hvor er spillene?
Nå, men det er også lige meget, for det er altid de samme, der vinder. I burde forny jeres spil ved fx at have forskellige. Vil ønsker jeg kunne give jer mindre end 1 stjerne for jeres app og spil.

3. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr