Båda gångerna vi handlat i butik har personalen varit trevliga och hjälpsamma. De hjälpte både med att byta linda och blad i butik vilket uppskattas för en novis. Rekommenderar.
Das sagen Bewerter
Grattis om du lyckas få tag på dom i telefon! Deras telefontid är 2h varav dom aldrig svarar. Dom svarar på Mail ibland och då är det korta svar. Jag råkade göra en fel leverans så allt vart krångligt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb leverans och bra utbud. Tyvärr hade de missat att leverera en beställd produkt. Återstår att se hur detta hanteras, har mailat direkt efter öppning av försändelsen. Lite snålt tilltagen telefon... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Innebandy24 erbjuder dig som spelar innebandy ett noga utvalt sortiment från världens ledande varumärken. Ända sedan 2010 har vi sålt den senaste utrustningen inom innebandy till riktigt bra priser och med snabb och säker leverans. Välkommen till vår butik på Ranhammarsvägen 20 i Bromma eller handla online på innebandy24.se.
Kontaktinformationen
Ranhammarsvägen 20, 16867, Bromma, Schweden
- 08-7110130
- info@innebandy24.se
- innebandy24.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Båda gångerna vi handlat i butik har…
Order never delivered
Put in an order, their website claim 3-5 business days delivery to Norway. It's now been a month, and I still don't have my order. I've sent them two emails, but I haven't gotten any reply. I've now sent a new email and requested a refund, but who knows if they'll reply to that.
Update: I got a reply and I will get a refund. They're blaming DHL, saying that they got the same order delivered back twice. They didn't inform me before I emailed them, so not sure how much I trust that. And when I got the refund email the shipping fee is not refunded. I would avoid this company, they do not seem serious.

Antwort von Innebandy24
Sa att dem skulle montera bladet när både skaft och blad köps
Allt var smidigt och bra förutom att jag fick montera/borra bladet till skaftet själv. Det stod att när man köper både skaft och blad så monteras det innan paketet skickas. Om det finns undantag får ni gärna skriva det

Nöjd och återkommande kund
Grymt snabba leveranser och väldigt bra kundservice. Stort sortiment och jag är en väldigt nöjd och återkommande kund.

En mindre katastrof!
En mindre katastrof!
Beställde en Samlingklubba left-vinkel. Fick en Right-vinklad klubba. Skickade tillbaka klubban för att få en ny, de försäkrade mig om att det inte skulle bli fel igen då de kollat upp detta med Salming.
De skickade en igen som naturligtvis va Right den med, fast det stod left på lappen som satt på.
De skyller på Salming, men det har ju inget med saken att göra som kund. Jag struntar ju i vems fel det är.
Till råga på allt så skickar de återbetalning på 644 kr istället för 644,40 öre så jag blir tvingad att betala 40 öre 2 ggr. Sjukt irriterande och dåligt skött.
Man orkar ju inte klaga på 80 öre, men det kanske jag borde ha gjort. Jag betalade i alla fall 80 öre för ingenting och nästan tre veckors frustration.
Ska mycket till om jag ska handla härifrån igen tyvärr.
Ska väl säga att killen som skötte ärendet ska ha lite beröm som skötte konversationen helt OK, men han missade att återbetala rätt summa 2 ggr...

Antwort von Innebandy24
Bra utbud, bra betalningsalternativ och snabb leverans
Mitt klubblad gick sönder måndag kväll, beställde nytt på tisdagen och bladet var framme torsdag - hann byta blad till träningen på torsdagskvällen!
Servicen var jätte bra
Servicen var jätte bra, fick även hjälp med allt, snabb leverans.
Vilken service 🤩 jag beställde fel
Vilken service 🤩 jag beställde fel , gjorde ny beställning . Då skickar de meddelande och tom ringer mig och undrar om det blev rätt .
Köpte Reyrr Zero handskar A++++
Köpte Reyrr Zero handskar. Helt fantastiska!
Allt funkade bra
Snabb leverans!
Snabb leverans och enkelt att beställa
Snabb leverans!
Snabb leverans o bra billiga bollar😁
Enkel och snabb leverans!
Snabbt och smidigt!
Sjukt dåligt att ni inte kan skicka…
Sjukt dåligt att ni inte kan skicka paketet till den ort man bad om. Nu har vi åka 3 mil extra för att hämta ut paketet!!!! Kommer aldrig handla från er mer!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.