Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du finder bare ikke et bedre sted end Innercise.. Jeg kom der første gang i 2022, har prøvet 10-15 andre steder i mellemtiden og jeg vender bare altid tilbage hertil. Saunaen er bygget fra bunden og d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil du have varme, nærvær, fantastiske dufte , så skal du booke saunagus med Thomas Ernst Johnsen i Sydhavnen hver anden torsdag kl 16.15. Jeg har haft fornøjelsen af kende Thomas fra han selv sad p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste oplevelse jeg til dato har prøvet i mit liv! Vildt, grænseoverskridende men også komfortabelt at overkomme. Jeg kan kun anbefale andre at prøve Saunagus og åndedræt hos Innercise!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en magisk oplevelse i går med Martin som gusmester. Har prøvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nærværende og til stede. Han første os igennem 3 runder... Mehr ansehen

1. Kommunales Gesundheitszentrum
  2. Meditationszentrum
  3. Psychologe
  4. Sauna
  5. Garten-Spa
  6. Wellness-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab. Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil. Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unægteligt hænger sammen. Vi tror på at følelser er drivkraften i livet med åndedrættet som anker. Med bevidst og fokuseret åndedrætskontrol, gradvis eksponering til kulde og læren om et ubegrænset mindset, hæver vi niveauet af menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for øget risiko for stress og sygdom.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Åndedrætskursus & Isbad.

Min mand og jeg var inde til et Åndedrætskursus & isbad - fokus på det bevidste åndedræt.
Det var f…… fedt, hyggeligt og sjovt. Jeg var total høj på dopamin efterfølgende og vores instruktør var total dedikeret og dygtig - fedt! Stemningen derinde var lutter imødekommende og rar.

22. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig dejlig oplevelse med saunagus…

Virkelig dejlig oplevelse med saunagus og isbad - 3 runder med hver, isbad er frivilligt. Under saunagus er der dejlig stille musik og æteriske olier, og man bliver guidet til et roligt åndedræt. Helt fantastisk, kommer igen meget snart 🌟

11. Februar 2024

Tryg og givende oplevelse

Nemt at booke mødes altid med venlighed og smil, en nem og forståelig guidning i bevidst åndedræt hvilket giver en fantastisk oplevelse
God guidning til isbad og derefter er der hygge og te i køkkenet, hvilket giver en tryg og god oplevelse
De varmeste anbefalinger fra en oldemor
Af ❤️ tak

2. Februar 2024

Stor oplevelse

Virkelig god oplevelse med åndedrætstræning og mærke forskellen på, hvad det betyder.
Isbadet var mega lækkert 😊😊
Kraftig anbefaling herfra 2 fynske piger
Tak til Chila 🙏

25. Jänner 2024

Skøn åndedrætssession og gus

Skøn lørdag med åndedrætssession efterfulgt af isbad og saunagus.

Kompetente mennesker med hjertet på det rette sted, imødekommende omgivelser og en dejlig sammenhæng mellem åndedrætssession og saunagusen. Den røde tråd er åndedrættet og det kan mærkes hele vejen.

20. Jänner 2024

Københavns bedste

Lækkert sted! Skønne varme gus, iskolde kar fyldt med isterninger, dygtige gus mestre, flot udsigt over københavn fra tagterrassen. Jeg er kæmpe fan og er blevet afhængig af innersice gus 🥶🔥🥵

8. Jänner 2024

Åndedrætstræning + isbad

Åndedrætstræning efterfulgt af isbad. En perfekt kombination - roligt og effektivt guidet af dygtige David Owe. Det er intenst, befriende og helt fantastisk, at lære hvordan man bør trække vejret. Hold da fest, hvor var det en fed oplevelse at besøge Innercise 👊🏽🏆

1. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sauna gus med de lækreste olier

Vi var 9 kollegaer der var hos jer og det var en fantastisk oplevelse for os alle. Vejr trækningerne har vi helt klart taget med os i en stresset hverdag.
Is badet prøvede vi alle mere eller mindre der var nogen der var sejere end andre.
Helt klart en oplevelse der er alle pengene værd.
Meget søde og servicerende personaler.

8. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den lækreste sauna med udsigt over…

Den lækreste sauna med udsigt over byen, det sødeste og hjælpsommeste personale. Hvis man skal gøre godt for krop og sjæl er det stedet! Jeg kan kun anbefale og kommer igen meget snart
Tak for en fantastisk sauna tur og åndedræts træning bh Sebastian

3. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Doesn't get any better than this!

Har haft fornøjelsen af Innercise-holdet en del gange efterhånden og kastede mig også ud i grundforløbet, hvilket var intet mindre end fantastisk. Super fede omgivelser, fantastiske instruktører og bare en mega fed stemning.
Tak for de oplevelser I giver, det er top klasse!

31. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr