Kære Inspec, Tak for udarbejdelsen af tilstandsrapport, energimærke og elrapport i forbindelse med salget af vores hus. Inspec har ydet kompetent og professionel vejledning, og vi har gennem h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har fra første opringning ved privat køb af tilstandsrapport kun oplevet fantastisk service og rådgivning. Inspec ApS hjalp yderligere med jeg fik både el og tilstandsrapport lavet samlet. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Yderst behagelig gennemgang af vores hus. Forklarede meget godt hvad han kiggede efter. Vi følte os absolut i trygge hænder. Modtog det hele dagen efter. Kan kun varmt anbefale Inspec.
Unternehmen hat geantwortet
Vi tilbyder udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærkninger - store som små, el-rapporter, trykprøvning og rådgivning indenfor al bygningsarbejde. Vores kerneværdier er fleksibilitet med hurtig levering og lave omkostninger samt god service, hvor vi møder kunden i øjenhøjde. Vi kan lide vores arbejde og det vi laver og hos os vil kunden altid være i centrum. Vi tager altid telefonen med et smil og hjælper kunden videre med opgaven. Formålet med Inspec ApS er at levere den personlige rådgivning vedr. ejendomme, samt rådgive om tilstand, bæredygtighed og energiforbrug i ejendomme.
Fælledvej 28, 7000, Fredericia, Dänemark
Kære Inspec,
Inspec har ydet kompetent og professionel vejledning, og vi har gennem hele processen, følt os i trygge hænder. Det har været en stor hjælp og har gjort forløbet med hussalg lidt mere overskueligt. Ville helt klart bruge inspec igen.
De bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Inspec
Being a Dutchman buying a house in Denmark I can only recommend Inspec ApS. Jesper is a very skilled guy and helped us very well with the thorough inspection of our future dreamhouse on Fyn.

Antwort von Inspec
Fik lavet energi mærke og blowerdoor test, meget omhyggelig virksomhed, gode priser og hurtig ekspedition. Vil helt klart anbefale til familie og venner

Virkelig god oplevelse.
Jeg ringer til inspec, og Jesper ringer tilbage samme dag og vi får lavet en aftale. Jeg har et nyt energimærke inden for en uge. Super hurtig service og prisen var god.
Efter rapporten spurgte jeg, hvad der skulle til for at stige et energimærke. Jesper kom med et hurtigt svar og jeg fik lavet forbedringerne og Jesper fik lavet et nyt energimærke, endnu en gang virkelig hurtigt.
Dette firma for en varm anbefaling herfra :-)

Antwort von Inspec
Virkelig behagelig og imødekommende oplevelse. Der blev forklaret og svaret på spørgsmål, både om proces og de ting der blev fundet, på en imødekommende og professionel måde.

Antwort von Inspec
Ud over et behageligt besøg, var det også enormt informativt og vi fik desuden god rådgivning i, hvordan nogle af bemærkningerne kunne udbedres og et par tips til vores egen boligsøgning.
Alletiders service! 🙂

Antwort von Inspec
I have only had good experiences with INSPEC. I contacted the company about an appointment for Pressure/Blow testing and to prepare an Energy Label for our newly built house. I was a bit pressed for time and asked if they could make it within a few days. To my surprise, I got a quick response from a nice office lady who immediately helped me to prepare the necessary documents to carry out the work as soon as possible. Jesper (Building consultant and owner) showed up within a few days and started the pressure test. Everything has been very professionally done and to our satisfaction and the reports arrived within few days. If you are looking for a company for Energy Labelings or Pressure/Blow Testing, we can highly recommend the team from INSPEC, really amazing service!
Super kompetent firma med service i top - Tak Jesper!
Jeg har kun haft gode oplevelser med Inspec. Jeg kontaktede firmaet om en tid til trykprøvning samt udarbejdelse af energimærke af vores nybyggede hus. Jeg var lidt tidspresset og forhørte mig om de kunne nå det indenfor et par dage. Jeg fik hurtigt svar fra en sød kontordame som straks hjalp mig med at forberede de nødvendige dokumenter så de kunne udføre arbejdet hurtigst muligt. Jesper (Bygningkonsulent og ejer) mødte op indenfor få dage og gik igang med trykprøvningen. Alt har været super tilfredsstillende og meget professionelt udført og begge rapporter kom inden få dage. Søger du firma som til energimærkning eller trykprøvning kan jeg varmt anbefale teamet fra INSPEC, virkelig god service!

Antwort von Inspec
De foretog arbejdet 2 dage efter min bestilling og samme dag lå rapporterne klar på Mail, til mægler.
Venlig, rådgivende og imødekommende betjening hele vejen fra start til slut, ikke mindst 1700.-kr BILLIGERE end hvis ejendomsmægler skulle have bestilt dem.
Whats not to like👍🏻👏🏻

Antwort von Inspec
Super kompetent, imødekommende og præcis medarbejder udførte tilstandsrapport på vores hus. Han var god til at tage sig tid og guide os trygt igennem processen. Prisstærk. Kan klart anbefales.

Antwort von Inspec
Super god vejledning igennem hele huseftersynet.

Antwort von Inspec
Havde besøg af Jesper og Kåre til hhv. tilstands og el rapport. Det var som sælger/kunde en god oplevelse, hvor jeg følte mig godt og fair behandlet. Kan anbefale herfra.

Antwort von Inspec
Vi havde besøg af Jesper og Kåre der hurtigt og grundigt gennemgik vores hus fra top til bund.
Foruden at være yderste behagelige, er der ingen tvivl om deres kompetencer og faglighed, hvorfor begge rapporter (tilstand- og elrapport) blev udfærdiget med gode beskrivelser der er til at forstå - og som ikke afskrækker.
Allerede 2 dage efter inspektionen havde vi rapporterne.
Det har været en god og tryg oplevelse, som varmt kan anbefales.

Antwort von Inspec
Super god service fra start til slut. Vi føler os helt tryg. Kompetent og professionelt firma. Kan varmt anbefales.

Antwort von Inspec
Kan kun varmt anbefale Inspec.

Antwort von Inspec
Behagelig gennemgang af huset og super fin vejledning og forklaring undervejs. Hurtig service og troværdige aftaler. Kan helt klart anbefales herfra.

Antwort von Inspec
Super fin service og behagelig kommunikation og vejledning. Kan varmt anbefales

Antwort von Inspec
Havde for en uges tid siden besøg af Jesper fra Inspec i forbindelse med at vi skulle ha lavet rapporter til hussalg. Jesper gennemgik grundigt vores ejendom, og var god til at forklare hvad han kiggede efter og de "fejl og mangler" han stødte på. --Martin som lavede vores El-rapport, og som var rekvireret af Inspec var lige gå god til at fortælle og forklare. Det er med tid at man føler sig tryg.
Allerede 2 døgn senere (På en lørdag) havde vi vores rapporter, og efter gennemlæsning kontaktede jeg Jesper med spørgsmål omkring vores energimærkning, og vi havde en rigtig god dialog omkring disse spørgsmål/svar.
Vi vil helt sikkert bruge Inspec igen - Eller anbefale Jesper og hans team til andre der skal sætte bolig til salg.

Antwort von Inspec
Professionel og meget grundig gennemgang i behagelig atmosfære

Antwort von Inspec
Tror alle er lidt bekymret for om tilstandsrapporten bliver udført korrekt og ordentlig for både køber og sælger. Jesper er lige til, med begge ben plantet i den jyske muld. Tryghed med det samme. Når jeg skal ud og købe hus igen, vil jeg ringe til Jesper og høre hans vurdering af huset tilstand. De spørgsmål jeg havde til rapporterne, har vi klaret her til aften kl. 19.30 :-) Det er holdning og arbejdsmoral.

Antwort von Inspec
Jeg var alene til inspektionen og var lidt nervøs for om jeg kunne svare på spørgsmålene, nu hvor min mand ikke var hjemme. Men jeg bliver mødt af Jesper som er helt nede på jorden og tager styringen og guider mig igennem hele processen og fortæller mig hvad der er vigtigt og ikke vigtigt ift rapporten. Det var et effektivt møde og han var rigtig grundig og har virkelig sans for detaljerne.
Det var god kommunikation og jeg følte mig tryg og afslappet gennem hele processen.
Kan klart anbefale Inspec!

Antwort von Inspec
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.