Insurello Bewertungen 4 083

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd och tacksam för allt stöd och hjälp som ni har gett mig, jag visste inte att jag hade rätt att få ekonomiskt ersättning så ni har fixat åt mig! Ni är helt fantastiska!! Stor tack fö... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag)... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

4083 Bewertungen

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Insurello är sämst!

Lyssna inte på alla andra apor som säger att Insurello är bra de är helt värdelösa. Lång handlingstid, beundrande kommunikation och nästintill ingen försäkring får man ut! Helt och hållet värdelösa.

19. Dezember 2025

Antwort von Insurello

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att din upplevelse hos oss inte varit som önskat.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@insurello.se så ser vi om vi kan reda ut situationen.

Fall i segelbåt

Jättenöjd med resultatet.Även om arvodet är lite högt så hade jag aldrig orkat kämpa i 2,5 år för en fallolycka i en segelbåt. Fick ut mer än vad jag trodde. Så tack! ❤️

23. Dezember 2025

Hej Anneli,

Tack för ditt omdöme och för förtroendet. Vi är glada att ha kunnat hjälpa dig 😊

Du är alltid välkommen tillbaka.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick ett Nej från försäkringsbolaget

Jag fick ett Nej från försäkringsbolaget först. Efter kontakt med insurello så fick jag ersättning på 35,000 kr. Tjänsten är gratis om du inte får något ersättning, så det är ett mycket stort pluss.

Hej Roger,

Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du haft en bra upplevelse hos oss 😃

Välkommen åter när behovet finns.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb dialog i ärendet där man kan…

Snabb dialog i ärendet där man kan följa ärendet. Superbra service där man det enda man behöver göra är att vänta. Arvodet är värt det!

Hej Ankie,

Tusen tack för din feedback!
Härligt att höra att vår tjänst levt upp till dina förväntningar.

Du är alltid välkommen tillbaka.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De skrev ofta vad som hände under tiden…

De skrev ofta vad som hände under tiden ärendet var igång
De fixade det jag själv inte kunde fixa
De 30% jag fick betalda var väl valda %
Jag rekommenderar verkligen Insorello

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme – det betyder mycket för oss!
Kul att du är nöjd med vår hjälp 😊

Hör gärna av dig igen om du behöver oss i framtiden.

Fantastiskt bra

Fantastiskt bra

Hej Andreas,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att allt fungerat bra!

Varmt välkommen åter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra upplägg och väl utfört arbete

19. Dezember 2025

Antwort von Insurello

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår tjänst 😃
Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen.

Helt suveräna

Hade inte fått ut några pengar från min 2 olycksfallsförsäkringar som jag hade när jag trillade och bröt armen. Skickade in ett ärende till Insurello och fick ut ca 30.000kr efter att Insurello tagit ut sina avgift för deras omkostnader.

18. Dezember 2025

Hej Kenneth,

Vad roligt att ta del av ditt omdöme – tack! Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse 😃

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp med ett försäkringsärende.

Funkade bra

Funkade bra. De hittade en försäkring jag inte visste att jag hade.

7. August 2025

Hej Eugenia,

Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med hur tjänsten fungerade 😃

Du är självklart välkommen tillbaka om du behöver hjälp med försäkringsärenden längre fram.

Jag är väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd. Är inte säker på att jag skulle fått ut samma summa om jag försökt själv därför tycker jag att avgiften är ok

16. Dezember 2025

Hej Tord,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss 😊

Vi finns här om du skulle behöva vår hjälp igen i framtiden.

Stort Tack för hjälpen

Stort Tack för hjälpen. Jag har i alla år tyckt att jag blev konstigt behandlad av försäkringsbolaget, men det rättade ni till. Tack😍

15. Dezember 2025

Hej Anna,

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att vår tjänst har fungerat bra för dig 😃

Du är alltid välkommen tillbaka om du skulle behöva vår hjälp igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Att de hittade alla försäkringar jag…

Att de hittade alla försäkringar jag hade rätt till och drev på bolagen så faktiskt pengarna kom mig tillgodo.

13. Dezember 2025

Hej Lena,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst 😊

Vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De lyckades få ut pengar åt mig

De lyckades få ut pengar åt mig, lite högt arvode men det var pengar jag ändå aldrig hade sett om man tänker så.

Hej Emelie,

Vad kul att höra att du är nöjd med vår tjänst – tack för ditt omdöme! 😊

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen vid behov.

Insurello

Tack för er fina hjälp 🌺

Hej Chatrine,

Tack för ditt omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med vår hjälp 😊

Vi finns här om du skulle behöva stöd i ett försäkringsärende framöver.

Enkelt……..

Enket att använda

28. November 2025

Hej Andreas,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd 😊

Vi finns här för dig även i framtiden om behovet skulle uppstå.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade aldrig fått någon ersättning av…

Hade aldrig fått någon ersättning av försäkrinsbolaget om inte insurello tagit hand om det.

Hej Håkan,

Vi vill tacka dig för ditt fina omdöme. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med vår hjälp 😊

Tveka inte att höra av dig om du behöver stöd i ett försäkringsärende i framtiden.

Allt gott,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa skulle aldrig min son få den…

Bästa skulle aldrig min son få den ersättning han fick. Arvode de förtjänar för allt arbete. Har inte tid med sånt och de gjorde jobbet kanon💪🏼rekommenderar till alla!

Hej Halida,

Tack så mycket för ditt omdöme! Det är jätteroligt att höra att du är nöjd med vår tjänst 😃

Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver hjälp med försäkringsärenden framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt smidig tjänst för något som man…

Väldigt smidig tjänst för något som man inte har ork och tid för att försöka dra i själv

Hej Eric,

Stort tack för din feedback! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse hos oss 😊

Tveka inte att kontakta oss igen om du behöver vår hjälp i framtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gammalt litet ärr ledde till pengar

Insurello hjälpte mig få pengar för en riktigt gammal olycksskada jag fick i skolan för flera år sedan. Jag trodde inte jag kunde få några pengar eftersom jag inte hade en personförsäkring men insurello bevisade att jag visst kunde få det. Även om du tvivlar att du kan få pengar för din skada/ärr, ge insurello en chans. Det kostar inget och du förlorar inget på det.

11. Dezember 2025

Hej Benjamin,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Insurello har gjort allt men det tog…

Insurello har gjort allt men det tog lång tid tills ärendet blev klart

26. November 2025

Hej Ziad,

Vi finns här om du skulle behöva stöd i ett försäkringsärende framöver.

Insurello 💙

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr