Insurello Bewertungen 4 083

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd och tacksam för allt stöd och hjälp som ni har gett mig, jag visste inte att jag hade rätt att få ekonomiskt ersättning så ni har fixat åt mig! Ni är helt fantastiska!! Stor tack fö... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag)... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

4083 Bewertungen

1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

All hjälp gjorde så att allt gick…

All hjälp gjorde så att allt gick snabbt, smärtfritt och typ automatiskt.
Rekommenderas starkt.

20. März 2026

Hej Jimmy,

Tack för ditt omdöme.
Härligt att du är nöjd med vår tjänst, det gör oss väldigt glada.

Du är naturligtvis välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

Riktigt uselt

Riktigt uselt. Att man inte under hela processen får prata med en riktigt person och förklara allt utan man får bara svara på massa färdiga frågor.

30. März 2026

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar verkligen att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med den handläggningstid du upplevt via oss. Vi strävar alltid efter att ge snabb och effektiv hjälp, och vi förstår att det kan vara frustrerande när väntetiden är längre än förväntat. Tyvärr påverkas vi ibland av längre handläggningstider från försäkringsbolagen, vilket kan göra att vi inte kan ge dig återkoppling så snabbt som vi skulle önska. Vi ber om ursäkt för att vi inte har levt upp till dina förväntningar.

För snabbare hantering rekommenderar vi att du använder vår chattfunktion mellan 09.00 och 14.00, då vi kan ge snabbare och mer direkt återkoppling.

Vi jobbar ständigt på att förbättra våra processer för att kunna ge mer konkret och snabb återkoppling till våra kunder, och vi kommer ta din feedback vidare för att förbättra våra rutiner.

Om du har ytterligare funderingar eller om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig bättre framöver, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänst:

💬 Insurello Kundservice

Hälsningar,

Insurello 💙

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När försäkringsbolaget som man går och…

När försäkringsbolaget som man går och betalar till varje år inte vill betala ut ersättning så hittar ni kryphål så man får en liten slant ändå. Tack

16. September 2025

Hej Monika,

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt lätt att komma igång.

Snabbt lätt att komma igång.

26. März 2026

Hej Robert,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk att ni undersöker om…

Fantastisk att ni undersöker om eventuella ersättningar för skador utan att det kostar kunden något.

3. März 2026

Hej Tussi,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Förstår att ni gjort ert bästa i mitt…

Förstår att ni gjort ert bästa i mitt ärende

26. März 2026

Antwort von Insurello

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Enkelt och bra

Jag är nöjd, dom höll kontakten under ärendets gång. Fick lite ersättning och ska bedömas 1 år efter olyckan om jag fick bestående men, vilket jag inte hoppas jag har fått.

9. März 2026

Hej Riitta,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har varit sjukskriven sedan 2026-01-23…

har varit sjukskriven sedan 2026-01-23 över en månad sedan skickande jag till
insurello fortfarande inte fått något beslut ännu får bara nytt datum från insurello sedan får man meddelanden att man ska svara för att gå vidare med mitt ärende men inget händer. skulle aldrig lyssnat på kompisen när han sa att ni va bra sitter här nu med hyran m.m som jag inte kan betal på grund av att ni är för långsamma....................................................

21. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tar tid men jag fick ut 70 000kr.

Det tar tid men jag fick ut 70 000kr. Slutsumman var ca 100 000kr och insurello tog 30 000 för jobbet. Idag ligger deras procent på 35% och jag har fortfarande ytterligare en händelse som jag ansöker om. Vi får se hur lång tid det tar denna gången.

22. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gjorde det arbete som vi inte orkade…

Gjorde det arbete som vi inte orkade eller hade tid att lägga på insamlande av journaler och diagnoser samt processer mot flera försäkringsbolag efter en fotbollsskada(knä) på vår dotter. Enkelt och bra ersättning för sveda och värk.

11. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Visste inte att jag hade rätt till mer…

Visste inte att jag hade rätt till mer ersättning än det försäkringsbolaget redan betalat ut för min arbetsskada förens jag kontaktade insurello som drog hårt i ärendet hos försäkringsbolaget och lyckades få ut 28,000kr till mig! Tog lite lång tid att vänta men ge insurello en chans, värt att vänta på och suverän service

18. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Riktigt dålig tjänst som tog flera år längre än vid egen ansökan.

Riktigt dålig tjänst. Tänkte att det skulle vara skönt att inte behöva krångla med processen hos försäkringsbolaget som jag gjort tidigare. Det var inte nåt insurello kunde bidra med. Jag fick lägga ner mer jobb själv då insurello får en att fylla i allt själv från försäkringsbolaget enda skillnaden är att de satt sin egna logga på blanketterna. Inte nog med det så hände det vid flera tillfällen att de missat skicka nåt vidare till bolaget. När insurello hade meddelat att de påmint försäkringsbolaget att svara på inskickade uppgifter varje gång jag ifrågasatte varför det tar sån tid under flera månader, ringde jag upp bolaget själv för att fråga vad som tar sån tid och de har då inte fått in uppgifterna från insurello.
När jag sedan informera insurello om att bolaget inte fått uppgifterna till att börja med så vägrar de skicka in dem på nytt och säger att allt de kan göra är att påminna. Jag försöker då få kontakt med någon ansvarig och vill prata med någon på telefon men får endast svaret att de jobbar endast digitalt. Men samtidigt är det ingen som svarar på den digitala plattformen som har några svar eller lyssnar på den info de får.
Spola fram några månader till och insurello skickar ett meddelande där de beklagar för de fått veta att försäkringsbolaget aldrig fått uppgifterna men att de nu ska skicka in det på nytt… alltså precis det jag kommunicerat med dem flera månader tidigare vid upprepade tillfällen.
Krånglet har fortsatt på flera plan ända fram tills nu när jag äntligen fått ersättning. Det tog dem 6 år att bli klara med nåt som brukar ta några enstaka månader. Ändå tar de 25% utan att erbjuda någon kompensation. De får en stjärna då det inte går att sätta 0.

11. März 2026

Mycket nöjd

Mycket nöjd, att slippa allt pappersarbete för en dyslektiker är guld värt.

15. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr