Intersport Twinsport Bewertungen 306

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring. Een puntje: mijn bestelling werd in tweeën bezorgd, dat was vooraf al bekend, maar ik zou graag bij betalen kunnen aangeven dat het samen verzonden mag worden en dan dus begrijp dat he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skischoenen gekocht bij Intersport Twinsport in Cruquius, die tijdens de vakantie in Oostenrijk niet goed bleken te passen. Zelfs zo erg dat m'n ski's bijna niet te besturen waren. Ter plaatse bij Int... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

26/03 een jas besteld, een winterjas van columbia met twee lagen die je apart of samen kan dragen. Enkel de buitenste jas zit in de doos, zonder originele plastic verpakking. Geen reactie op mijn mail... Mehr ansehen

1. Sportgeschäft
  2. Outdoor-Sportgeschäft
  3. Laufsportgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Intersport Twinsport is dé online sportwinkel van Nederland! Bestel in onze webshop of kom voor advies naar onze winkels! Vanaf €50,- gratis zending!

3,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

€9,50 betaald voor NIETS

Online een sportlegging besteld, verzendkosten 4,99 (aankoopbedrag €30,-). Vervolgens is de maat niet goed, retour gestuurd en vervolgens wordt er weer €4,50 ingehouden op het bedrag wat geretourneerd wordt. €9,50 betaald voor HELEMAAL NIETS! Wat een ongelooflijk asociaal bedrijf! Ik bestel hier echt nóóit meer. Ga dit ook delen op social media want mensen moeten echt goed nadenken voordat ze bij dit asociale bedrijf bestellen. Te asociaal voor woorden.

8. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Korting alsnog ontvangen na slecht review

Naar aanleiding van mijn review nam Twinsport via e-mail contact met mij op. Ze vonden het vervelend om te horen en boden mij alsnog de korting aan, in de hoop op een beter review. In de winkel idd alsnog de korting ontvangen. Ik miste de excuses en vind het jammer dat een slecht review nodig is om de korting te krijgen waar je recht op hebt als klant.

2. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ongelofelijk 2025 dit verwacht je niet.

Ongelofelijk 2025, in de winkel betaal je meer voor het artikel dan op de eigen website van ze.
Ofwel bedankt dat u de moeite neemt om naar de winkel te komen.
Hierover een mail naar de klantenservice gestuurd dit is letterlijk hun antwoord:

"Wij hanteren we in plaats gratis verzending vanaf een bepaald bedrag, op elke artikel 10% korting ter compensatie van de verzendkosten. Deze korting is dus alleen online van toepassing, en niet in de winkel. Hier komt dat prijsverschil vandaan."

23. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen duidelijke info over hun aanbod.

Volgens personeel en de site was een product op voorraad. Toen ik vanuit Amsterdam naar de winkel in Cruquius kwam, was er geen voorraad!.... terwijl op de website nog steeds op voorraad stond bij deze Twinsport.

8. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Welkom, maar niet heus

Als ik als enige klant overdag de winkel binnenkom, verwacht ik toch op zijn minst een "hallo". Maar nee, door verscheidenen verkoopsters volstrekt genegeerd, ook als ik langs ze loop. Idem afrekenen: de cassiere moest eerst iets afmaken voor ik werd geholpen. Kille winkel.

3. November 2025

De maattabel klopt niet

De maattabel klopt niet waardoor ik mijn artikel terug moest sturen. De verzending naar België was €4,99, het terug naar Nederland sturen is nog eens €6,95.

Zeer prijzig dus...

7. September 2025

Zeer nette klantenservice!

Zeer nette klantenservice!

Producten snel geleverd. 1 product pas na wettelijke bedenktijd geopend, bleek beschadigd. Na contact met klantenservice alles zeer netjes afgehandeld. Ik ga hier zeker vaker bestellen

22. Juli 2025

Opgelicht

Heb keurig twee dagen geleden een mail gestuurd omdat ik me onjuist behandeld voel met verzoek te reageren.
Intersport neemt niet eens de moeite een ontvangstBevestiging of inhoudelijke reactie te geven. Maakt de nare smaak nog erger

15. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgende dag levering aangeklikt 12/6…

Volgende dag levering aangeklikt 12/6 besteld 16/6 pas geleverd kwam dus 4 dagen later
Ook nog in een gescheurde zak en niet ingepakt mijn nieuwe joggingbroek heeft ook nog een vlek
Wat een shit service heeft trunkrs bezorgdienst twinsport

16. Juni 2025

Totaal gebrek aan service

Personeelslid staat op de afdeling Sneakers gewoon te niksen. Staat je aan te kijken maar service in de vorm "kan ik u ergens mee helpen" kent ze niet. Het was compleet zelfbediening en het kind was amper in staat om met een beetje tempo de gevraagde andere schoen bij te zoeken. Intersport had er ooit nog enigszins personeel rondlopen die een beetje verstand van zaken hadden maar dit wat er nu voor door moet gaan is een totale aanfluiting, kom er niet weer!

13. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bahandelingskosten extra betalen bij retour

Bij retour betaal je zelf de retourkosten wat geen probleem is. Alleen storten ze dan het bedrag retour met aftrek van
4,50 behandelingskosten.
Dus je betaald 3x kosten
verzendkosten (prima)
Retourkosten (prima)
En nog eens behandelingskosten.😡
Let daar dus op bij een eventuele bestelling hier!!

1. Juni 2025

Zeer slecht !!

Bestelling geplaatst met ‘voor 16:00 uur besteld, morgen in huis’. Na een week nog geen pakketje binnen.
Contact proberen te zoeken waarin ‘binnen 2 uur streven wij te antwoorden’ de grootste leugen is… 4 dagen later een heel vreemd antwoord dat de bestelling nooit is doorgevoerd en dat er door de privacy wet ook niet achterhaald kan worden wat er mis is gegaan. Met een oplossing komen ze ook niet. Geen nieuwe bestelling oid. Nu dus geen product en nog wel een openstaande factuur op Klarna.

2. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr