Świetna platforma, korzystam za każdym razem gdy chce albo stworzyć swoje CV od początku, albo wprowadzić zmiany na już istniejącym. Bardzo duży wybór szablonów, wszytsko jest intuicyjne i przyjemne w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Myslalem ze beda problemy z anulowaniem subskrycji,ale nie bylo Narzedzia do stworzenia cv na "wczoraj"tak bylo w mojej sytuacji pozwalaja szybko i profesjonalnie napisac nowe ,przystosowane do inne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Works Limited, H.P. House 21 Laffan Street Hamilton, HM09 , Bermuda
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Ciekawe szablony, prostota obsługi.
Troszkę kłopotliwe, że przed wydrukiem/ zapisanime nie ma możliwości PODGLĄDu, czy mieści się na 1 str A4

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Very helpful and easy CV creator. Preparing aplication is fast, easy and effcient. Thank you InterviewMe 🙂

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Nie polecam tej strony. Zarzekają że stworzenie CV ma być w pełni darmowe, a po poł godzinnej pracy nad dokumentem nagle chcą 5,95zł za 14 dniową subskrypcję. Zaoszczędźcie swój czas i nie używajcie tej bezużytecznej strony. Pozdrawiam.

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo polecam. Wiele lat korzystam z interviewme.pl i jestem mega zadowolona. Jeden z najlepszych kreatorów.

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Odradzam. Zapłacicie grosze za dostęp, ale to jest subskrypcja i potem macie obciążane konto co miesiąc kwotami ok 100zł.
Nie da się tego odzyskać.

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Super aplikacja! Jestem bardzo zadowolona, mam super c.v.

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Добрий сайт для створення резюме, але Нажаль для мене воно не було потрібне, мене прийняли на роботу без резюме, тому більше не потрібно) але я залишився задоволений цим додатком

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Jeśli twoje cv ma więcej niż siedem stanowisk pracy, lepiej jest zrobić cv w edytorze tekstu i nie płacić.
Końcowy podgląd nie daje informacji o tym ile stron zajmie cv! Przesuwanie suwaków nic nie daje, oprócz utraty estetycznego efektu i rosnącego gniewu. Czas spędzony gorzej niż na przeglądaniu stron z ogłoszeniami pracy...
Nie ma możliwości zmniejszenia czcionki tylko w stopce z zgodą na przetwarzanie informacji.

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo profesjonalna i szybka obórka CV. Jasne zasady. Szybka możliwość anulowania subskrybcji. Polecam - 5 gwiazdek

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Pisało darmowy kreator. Tworzyłem CV z 20 min na koniec gdy chciałem pobrać wyskoczyło że muszę wykupić pakiet za 7pln. Tylko ukradli mi czas.

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Fajny kreator dużo funkcji potrzebowałem szybko CV i stworzyłem je ekspresowo

Automatyczne przedłużenie po 14 dniach i kwota 94,50 to zwykłe złodziejstwo

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Generalnie to jakiś SCAM, jak raz podasz im dane do karty to nie da się już tego z ich strony usunąc, nie ma opcji do tego, jest tylko możliwość podpięcia innej karty. A kontakt z supportem jest jak rozmowa z upośledzonym. Kłamią, że w każdej chwili można sobie wykasować dane karty z ich bazy , co jest nieprawdą!
Strona stała się bezużyteczna ponieważ obecnie nie ma możliwości edycji języka aplikacji, a także nie da się usunac ich głupich dodatków do opisów pól na szaplonie. Po prostu to śmieć ten serwis obecnie.
Ale co Wy mi tu odpisujecie za bzdury? Ja pisze, że niemoge usunąć swojej karty kredytowej z profilu, bo nie ma takiej opcji a moję mailowe rządania usunięcia danych karty płatniczej ignorujecie!!
OMIJAĆ TEN SCAM !!

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
I highly recommend this site to be very helpful

Antwort von Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.