iSmoke® Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Clubismoke i 5 år nu, og jeg har kun roser til overs for dem. De bedste e-cigaretter jeg har prøvet. Lynhurtig levering. Fantastisk effektiv og imødekommende kundeservice. Jeg kø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service! Jeg har været kunde i snart halvandet år, og selvom jeg har haft lidt små problemer med hhv. batteri og filtre, så har de reageret med det samme og været behjælpelige med en lø... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. E-Zigaretten-Fachhandel
  2. Tabakladen
  3. Tabaklieferant
  4. E-Zigaretten-Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

iSmoke® er blandt de førende inden for e-cigaret og rygestopløsninger. Siden 2009 har vi leveret kvalitetsprodukter og godkendte filtre til voksne rygere, der ønsker et nemt og moderne alternativ til tobak.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Great customer service

I had a problem with my order. It was a UPS problem. I e-mailed Derek and he responded quickly. After several more e-mails even though it was not his problem Derek tracked my order and it was delivered promptly. I was leaving where it was delivered and left package for my sister in law. I still needed the merchandise and he fast tracked a delivery to where I was. We corresponded many times. He was so helpful and friendly. The customer service at this company goes above and beyond. I was impressed. I highly recommend and trust 1smokes.

12. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste e-cigaretter jeg har prøvet!

Jeg har fået mine e-cigaretter fra iSmoke i to år nu og har været meget tilfreds! Mentol filtrene er i topkvalitet, super brugervenlige og god smag. De holder længe uden at skifte filtre hele tiden, så dette produkt er langt bedre end andre e-cigaretter jeg har prøvet!

17. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været fast kunde i mange år og…

Jeg har været fast kunde i mange år og er meget tilfreds. Produkterne lever fuldt ud op til mine forventninger - Oplever høj kvalitet af produkter, venlig kundeservice og meget hurtig levering!

9. November 2025

Super produkter

Super produkter, Super service, Super hurtig levering pakkerne kommer altid dagen efter. Har brugt iSmoke i mange år nu.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NUL STJERNER!!!

NUL STJERNER!!!! Det er irriterende at man skal minimum vælge en stjerne herinde for at skrive en anmeldelse fordi det har de ikke fortjent.
En gennemført trist og intetsigende oplevelse. Den kan ikke tage imod opladning korrekt. Den har siddet i laderen i over 24 timer i streg og kun 10 sug på den fik jeg ud af det med stort set nul røg sky inden den slukkede sig selv igen for strøm.
Jeg fik tilgengæld dejligt meget brændende e væske i munden gentagne gange.
Der er INGEN tobakssmag heller. Nul. Jeres produkt er farligt at ved et rygestop man tager alvorligt i hvert fald.

16. April 2025

Over AL forventning!!

Bestilte onsdag i sidste uge, og fik leveret dagen efter. Første gang jeg prøver E-cigaret, og er stort set uden almindelige smøger, 1 max 2 om dagen, fra 10-15 stk en alm. hverdag, og skifter filter på iSmoke ca hveranden dag (1 filter svarer til ca 20 smøger, og pris pr filter ca 17kr). Lever i den grad op til mine forventninger og mere til. Kan så meget anbefales.

23. August 2024

Virkelig god service

Virkelig god service!
Jeg har været kunde i snart halvandet år, og selvom jeg har haft lidt små problemer med hhv. batteri og filtre, så har de reageret med det samme og været behjælpelige med en løsning med det samme. Stor anbefaling herfra hvis man vil smide cigaretterne og finde et super godt alternativ

5. November 2023

TOP karakter!

Et firma der virkelig går op i god service. Når jeg bestiller har jeg det altid 2 hverdage senere. Jeg har købt rygelse hos Ismoke i over 1 år nu, og når der en sjælden gang opstår fejl sender jeg en email, som på hverdage bliver besvaret virkelig hurtigt. Produktet er nemt at bruge og der er fyldestgørende oplysninger på sitet. Rabatordningen er rent faktisk så god at man virkelig kan mærke man bliver værdsat som kunde. 5 stjerner er nogle gange bare for lidt. TOPkarakter!

5. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt og enkelt produkt

Simpelthen den bedste kundeservice jeg har oplevet!!!
Et batteri ville ikke oplade - hurtig svar tilbage på min henvendelse og en ny bliver sendt.
Et godt og enkelt produkt som jeg varmt kan anbefale!

4. Jänner 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget glad for produktet

Jeg har nu røget på dem i 2 1/2 måned og har ikke rørt en cigaret siden.
Et produkt, der virkelig holder hvad det lover!
Da jeg havde problemer med et af batterierne ringede jeg til kundeservice og fluks blev der sendt et nyt afsted. Det er dælme kundeservice.
Hurtig levering og kundeklub er absolut også et kæmpe plus……

3. Jänner 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr