Spouwmuren in september 2025 nageisoleerd met A+ foam. Goede offerte en goede uitvoering. Huis comfortabeler geworden. Goede uitvoering werd bevestigd door warmtescan in februari 2026. Die bewees a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele prettige adviseur thuis gehad. Secuur in de opnames van de te isoleren delen. De uitvoerders daarentegen spreken amper nederlands, plakken niet goed af (150 euro voor betaald) en laten je nadien... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Isolatie.com heeft onze gehele woning voorzien van isolatie. Ze zijn begonnen met de isolatie van de kruipruimte. Daarna is eerst de oude isolatie uit de spouwmuur verwijderd, waarna deze gevuld is... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij verkoop heel vriendelijk en netjes geholpen, alleen bij isoleren en bewijsstukken sturen duurt heel lang. Als je iemand wilt contacteren via telefoon email niemand te breiken. Jammer niet aanrader... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Laat je woning vakkundig isoleren door een isolatiespecialist: Isolatie.com. Van gratis advies tot subsidie aanvraag. Jouw woning (dak, spouwmuur of vloer) is in één dag geïsoleerd zonder gedoe. Zo geniet je binnen no-time van een comfortabele woning zonder overbodige stookkosten. Bekijk ook onze reviews op klantenvertellen.nl
Broeder Hogardusstraat 5, 5423TC, Handel, Niederlande
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Het isoleren van mijn kelder zou in één dag worden uitgevoerd. Toen de onderaannemer arriveerde bleek dat ze waren voorbereid op een kruipruimte in plaats van een kelder. Het werk kon niet worden afgemaakt dus er volgde een tweede afspraak. Het tweede team werkte veel sneller en de jongens waren erg vriendelijk. De isolatie is netjes aangebracht, maar de kelder lag helaas wel bezaaid met gruis, stof, en geknoeid PUR-schuim. Het was netjes geweest als ze even met de stofzuiger of bezem door de kelder waren gegaan

Antwort von Isolatie.com
Werknemers waren erg vriendelijk en werkten hard door, waardoor de klus in 1 dag gedaan werd.

Antwort von Isolatie.com
Netjes en snel geholpen, meteen resultaat.

Antwort von Isolatie.com
Snel ingepland en netjes en snel voor elkaar gemaakt

Antwort von Isolatie.com
Mannen hebben super goed hun werk gedaan.
Planning van het bedrijf kan beter zouden eigenlijk tussen half 8 en 8 komen heb ik dus om half 10 gebeld en toen kwam er te voorschijn dat ze de planning omgegooid hadden en pas tussen 12 en 13 zouden komen na nog een keer bellen zijn ze pas rond half 4 gekomen. Mannen werken netjes en snel.
Planning vanuit kantoor kan beter geregeld worden. Ook de communicatie vanuit kantoor naar de klant was er ook niet!

Antwort von Isolatie.com
Het informatiegesprek met adviseur Rob was prettig en informatief. De offerte was in lijn met andere offertes. De planning was goed en communicatie vooraf ook. De uitvoerders waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en het werk verliep vlot, zo vlot dat wij ons afvroegen of alles wel goed was. Door de bouwvak vakantie verliep de communicatie rommelig, maar uiteindelijk kwam adviseur Rob nog eens langs en heeft het werk geïnspecteerd en voor ons foto's gemaakt en daaruit bleek dat het werk goed was uitgevoerd. We hebben wel kritiek geuit op de simpele roosters voor de ventilatie en geadviseerd daarvoor voortaan roosters met insectengaas te gebruiken. Of de isolatie oplevert wat we er tevoren van verwachtten, zal de toekomst moeten uitwijzen.

Antwort von Isolatie.com
Omdat alles perfect geregeld was, heel vriendelijk en bekwaam. Snel en vakkundig, mensen die graag voor je werken, zo kwamen ze bij mij over. Als iemand er naar vraagt dan zal ik ze het advies geven om met jullie in zee te gaan.

Antwort von Isolatie.com
Al het contact netjes verlopen, ook de mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd erg vriendelijk en proffesioneel. Alles netjes achter gelaten.
1 minpunt dat naderhand extra kosten zijn bijgekomen terwijl op offerte staat er nooit meerkosten geteld worden. Daarom 4 sterren.

Antwort von Isolatie.com
Goed en eerlijk advies, wat wel kon en wat niet kon. Snel en goed werk geleverd.

Antwort von Isolatie.com
Geheel conform verwachting. Snel en praktisch.

Antwort von Isolatie.com
Snelle en adequate actie. Vriendelijk en betrouwbare medewerkers. Heldere offerte.

Antwort von Isolatie.com
Nette monteurs, duidelijke uitleg voor aanvang werkzaamheden. kleur van het voegsel wijkt iets af tov bestaand.
Kleur afwijking is inmiddels nettjes hersteld, ik heb de 4 sterren gewijzigd in 5 sterren, want eerlijk is eerlijk, ik ben nu super tevreden.

Antwort von Isolatie.com
Spouwmuur isolatie naar tevredenheid uitgevoerd.
Naderhand bleek er een klein stuk stucwerk aan de binnenmuur los te zitten. Waarschijnlijk te diep geboord gat.

Antwort von Isolatie.com
Duidelijke uitleg materiaal mogelijkheden. Afspraken liepen soepel. Gevel isolatie netjes, ook nog schoon gemaakt en niet gezeurd over de dingen die nog tegen de gevel stonden.

Antwort von Isolatie.com
Goed werk geleverd, alleen communicatie met buitenlandse medewerkers was soms moeilijk!

Antwort von Isolatie.com
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.