ITTP Web & Grafik ApS Bewertungen 74

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende samarbejde fra start til slut Vi har fået udviklet vores nye hjemmeside af ITTP, og processen har været helt igennem positiv. De svarede altid hurtigt – uanset tidspunkt – og var på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service! Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med denne IT-virksomhed. Alle aftaler er blevet overholdt – både hvad angår tid, kvalitet og pris. Kommunikation har været klar og konstruktiv hele vejen igen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået lavet en ny hjemmeside i vores forening , det har været en rigtig go oplevelse. Der er blevet lyttet til vores ønsker og behov med stor fleksibilitet har Kenneth fået tingene til at lykk... Mehr ansehen

1. Webdesigner
  2. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  3. E-Commerce-Agentur
  4. Marketingagentur
  5. Medien- und Marketingagentur
  6. Online-Marketing-Agentur

Vom Unternehmen geschrieben

Det startede i 1998, og siden da har ITTP stået for at udvikle unikke webløsninger til mange forskellige typer virksomheder. Vi består af et lille, men effektivt team, der tilbyder konkurrencedygtige priser på vores mange forskellige webløsninger. Det kan vi, fordi alle de dyre mellemled er sparet væk. Vi sætter en stor ære i at lave et godt håndværk og være i løbende kontakt med vores kunder. Kontakten med dig sikrer, at vi finder den bedste løsning til dine behov både i designprocessen og ved vedligeholdelse. Udviklingen og driften af din hjemmeside eller webshop kræver nemlig en holistisk tilgang til processen, da en fantastisk hjemmeside ikke genererer den rigtige trafik uden markedsføring – og omvendt. God kundesupport er vigtigt for både din og vores skyld, og vi går efter at have dine opgaver løst inden for 24 timer. Vores team er småt, men godt. Hos ITTP er et godt medarbejdermiljø vigtigt, og vores medarbejdere er dedikerede til deres særlige fagområder, så du får den bedste løsning uden besværlige mellemled. Vi vægter frihed under ansvar højt, for på den måde kommer vi bedst i mål med webløsninger, der lever op til både dine og vores høje standarder for godt håndværk. Som kunde hos ITTP lytter vi til din virksomheds specifikke problemstillinger og behov i den online virkelighed. Vores mål er ikke ordrer, men derimod at samle på glade og tilfredse kunder, der kommer igen og igen efter vores store erfaring og ekspertise.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ros til ITTP

Vi har været kunder hos ITTP i de sidste 5 år, hvor de har hostet vores hjemmeside. Deres ekspertise har sikret, at vores produkter altid har haft den bedst mulige placering på Google.

For nylig har vi fået lavet en ny og opdateret hjemmeside, og Kenneth Kjær gjorde hele processen til en leg! Vi var bekymrede for, at vi kunne miste vigtige links på Google, men den frygt blev gjort til skamme – alt fungerer præcis som før, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Hvis du står og skal have en ny hjemmeside, kan vi varmt anbefale ITTP. De leverer professionelt arbejde og en fantastisk service!

12. Dezember 2024

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Christian! Det er bare skønt, at læse din positive oplevelse - det er bare sådan, at det skal være!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efter jeg skiftede til ITTP og fik…

Efter jeg skiftede til ITTP og fik lavet ny hjemmeside, sparede jeg penge og allerede 1 uge efter min hjemmeside var oppe at køre online havde jeg fået 3 nye henvendelser den vej. Jeg kan godt anbefale dette firma til andre og bare det med at det ikke er et påtrængende internet firma med diverse møde booker, er det bedste ved det hele :) .

7. November 2024

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Thomas. Det er bare sådan, at det skal være! :)
Jeg håber, at der kommer mange flere henvendelser din vej.
Vi snakkes - Kenneth, ITTP

Stor ros

Vi har brugt ittp til at bygge vores hjemmeside op. Samarbejdet med Kenneth omkring vores ønsker til hvordan siden skulle se ud, har været fantastisk. Kenneth har været meget tålmodig og god til at forklare, hvilket har været nødvendigt, da vi er helt på bar bund i forhold til IT. Tak fra GarnHulen ApS Hjørring

24. Oktober 2024

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Susanne. Hold da op for en sød anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på, at I synes forløbet har været godt. Det synes vi også :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt utrolig hjælpsom og ihærdig

Helt utrolig hjælpsom og ihærdig.
5 store stjerner herfra :-)

30. September 2024

Hej Camilla,
Tusinde tak for de fine ord! Vi er virkelig også glade for vores samarbejde :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lovet synlighed uden at holde det

Ittp lavet en side til OS, som blevet synlig på google. flere design virksomheder kontakte os og fortalt vores side ikke var og finde. vi havde en netværks kollega til og kigge på dette og desværre var kun vores forside. Vi brokket os til dem, og holdt betalingen tilbage hvilket resulteret i at de slette vores side og alt vores tekst som vi betalt for. og de nægter at give os nogen for for kompensation. hold jer langt væk

Update.

Der har vært lange korsdancer om beløbet. Dog forhold ittp Sig ikke til at de ikke har holdt den lovet aftale om synlighed, hvor i vi bla har har sagt vi ville holde et beløb tilbage til dette var bragt i orden.

Da ittp kan se de har fjelet vil de ha fjernet anmeldelser.

1. März 2024

Hej Lothar,

Vi er selvfølgelig ikke enige i din version af hændelsesforløbet.

Du har siden dag et været i restance hos os. Efter adskillige måneders dialog og forgæves forsøg på at indkræve det skyldte, så blev vi nødsaget til at lukke hjemmesiden. En lukning som flere gange var blevet varslet og med lang svarfrist, så du kunne tage stilling til konsekvensen.

Din anmeldelse her på Trustpilot er langt fra sandheden. Vi vil selvfølgelig bede Trustpilot om at fjerne den, da den er yderst misvisende.

Kompetent og ordentlig

Vi havde brug for en kraftig overhandling af vores foreningshjemmeside, der ikke var rørt i 10 år. Vi fik en god indledende snak omkring vores behov, smat inspiration fra en af vores foreninger. Tilbuddet kom umiddelbart efter vores møde og i henhold til de aftalte ønsker og behov. Kompetent og ordentlig behandling.

26. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imponerende service og virkelig dygtigt…

Imponerende service og virkelig dygtigt webbureau 😊 kan absolut kun anbefales.
Vi skal aldrig have andre end ITTP. Både Allan og Kenneth er yderst kompetente mennesker og fortjener den største ros!

31. Mai 2024

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Ole. Tusinde tak for de rosende ord! Fedt at du er tilfreds med resultat og vores samarbejde :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vælg ITTP Web & Grafik ApS!

Super proffessionelt webbereau.

Faglighed i top -> forståelse for kunden og deres ønsker -> Gennemsigtighed.

Dette kendetegner ITTP og deres services/løsninger.

Du kan roligt vælge ITTP som din digtale partner!

2. April 2024

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Anders! Tusinde tak for de fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale ITTP Web & Grafik…

Jeg kan kun anbefale ITTP Web & Grafik ApS.
Når jeg har brug for hjælp til at rette eller tilføje til hjemmesiden, går jeg aldrig forgæves hos ITTP. Kenneth er altid tålmodig og hjælpsom, men det bedste er, at det bliver forklaret i et sprog jeg forstår.

8. Februar 2024

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Ann. Tusinde tak for de fine ord. Vi har meget fokus på kommunikationen, så det er skønt, at det er værdsat! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service! Deres medarbejder var meget ordentlig, serviceminded og professionel.

Ingen lange bindinger eller skjulte vilkår, men derimod et ærligt oplæg og et fantastisk produkt.

2. Oktober 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Michael. Skønt at du har haft en god oplevelse - det betyder alt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min hjemmeside blev hacket og en helt ny skulle laves. Det blev ITTP…

Min hjemmeside blev hacket sammen med mange andres her i september 2023 og alt var totalt væk.
Så stod jeg der og skulle have en ny hjemmeside.
Der fik jeg en kolossal hjælp til oprettelse af en ny hos ITTP.
Lige fra starten hjalp de med kreative forslag og var hjælpsomme lynhurtigt med de tilføjelser som jeg hele tiden kom med. Der blev sendt fyldige videoer med beskrivelser af den for mig helt nye måde at bruge en moderne hjemmeside på. Så står du og skal have en ny hjemmeside eller IT-hjælp så kan du med stor tryghed stole på deres kompetence og bestille Kenneth og de øvrige hos ITTP til det.
De kan varmt anbefales. Tak til dem.
Mvh. Erik Thursgaard Jakobsen
Galleri Uggerby

19. Oktober 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Wow.! Tusinde tak for den fine anmeldelse, Erik! Det var nogle trælse omstændigheder, som lagde op til den nye hjemmeside. Men nu, hvor vi står på den anden side, så var det ikke helt skidt - som vi siger på nordjysk. Vi er sikker på, at der er mange, som får gavn af din nye hjemmeside. :)
Mvh. Kenneth - ITTP

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig gode tekniske løsninger og god…

Rigtig gode tekniske løsninger og god vejledning. Jeg får altid den støtte, jeg har brug for til at videreudvikle på min hjemmesideløsning. Super! Tak for det ittp :)

5. Oktober 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Tina. Tusinde tak. Vi er glad for at kunne hjælpe!

Virkelig professionelle folk

Virkelig professionelle folk , Super oplevelse fra start til endeligt resultat :-)

19. Juni 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Allan. Skønt at du har haft en god oplevelse! Vi synes også at resultatet er rigtig godt :)

5 stjerner til ITTP

5 stjerner for fantastisk service.
5 stjerner for tålmodighed
5 stjerner for de gode råd og samarbejdet mellem os og ITTP.
Kan helt sikkert anbefales.

4. Mai 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Dorthe. Tusinde tak! Jeg kan også uden at tøve, give dig 5 stjerner for vores samarbejde! :)

Samarbejde med ITTP

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Kenneth og ITTP, og vi har igennem hele forløbet følt os imødekommet, hver gang vi har henvendt os vedr. småjusteringer og andre forespørgsler. ITTP har leveret et produkt, der er lige, som vi ønskede.

// Kh Line, Vores Afrika

1. März 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Line. Fornøjelsen er helt på vores side! Skønt at vi har levet op til jeres forventninger. Vi ser også frem til et godt og langt samarbejde :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige fået webshop og har mange…

Vi har lige fået webshop og har mange udfordringer med oprettelse af vare m.m. men stor ros til Kenneth som har lavet den, han har stor tålmodighed og er hurtig til at vende tilbage hvis man har brug for hjælp.

Kan varmt anbefale ITTP.

17. April 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Lis og Henrik. Tusinde tak for de fine ord. Skønt at vi kan hjælpe jer med hjemmesiden og webshoppen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse for vores forening

God oplevelse for vores forening. ITTP lever klart op til forventningerne. Opsættelse af hjemmeside og servicering/ veludført af Kenneth. Kan varmt anbefales

4. April 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Hej Hasse. Tusinde tak for de fine ord! Vi sætter stor pris på vores samarbejde :)

Anbefaler meget gerne ITTP

Anbefaler meget gerne ITTP, hvor vi har oplevet et tjekket samarbejde med vores primære kontakt Kenneth. Der er hurtig respons og nysgerrighed på at finde de rigtige løsninger for os - herunder ærlig kommunikation og klare målsætninger.

9. März 2023

Antwort von ITTP Web & Grafik ApS

Jeg takker for de fine ord! Vi har også været yderst tilfredse med samarbejdet og ser frem til at hjælpe jer i den daglige drift af hjemmesiden! :)
Mvh. Kenneth.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr