Ivitasana

Invitisana fup og fidusfirma

Jeg købte en prøvepakke og det hjalp ikke overhovedet, man sendte så en regning på en pakke mere til godt 1000 kr, den er aldrig dukket op, jeg er så blevet kontaktet af et incassofirma 2 gange og begge gange har jeg sagt at jeg ikke har fået noget og ikke har bestilt noget, man kan ikke finde nogen mail eller mailadresse til firmaet invitasana det er rent fup det eneste der fungere er pengeindkrævningen man kan lige så godt spise vingummi eller panodil deres produkt virker ikke det eneste der virker er betalingsafdelingen det irritere mig grænseløs at de da ikke har et tlfnummer eller en mailadresse hvor man kan kontakte dem, hold jeg langt fra dem det er ikke værd at prøve

10. Jänner 2026

Fupfirma

Jeg tør ikke købe produktet, jeg er sikker på, at det er et fupfirma!
På Facebook står der nederst nogle links , f.eks vilkår og betingelser og kontakt, men de virker ikke, og hvis man går ind på den danske hjemmeside, så er der en masse hollandsk tekst blandet ind i den danske! Der er ingen steder en kontakt adresse eller telefonnummer, ej heller CVR nummer, der er påkrævet for en dansk virksomhed! Og hvis det var så effektivt, hvorfor har man så ikke hørt om det i medierne lige som Wegovy!

27. Jänner 2026

Jeg har nu taget en bøtte

Jeg har nu taget en bøtte, 1 tablet morgen og en om aften. Der er INTET sket på vægten.
Der blev lovet og med garanti et vægttab på 15 kg på 3 uger. ?…..
Jeg har købt 4 bøtter, de 3 er endnu ikke åbnet.
Jeg købte dem , da jeg hørte TV lægen Peter tale godt om dem.ligeså så jeg Mickey

der havde tabt sig enorm meget..
jeg venter på et svar fra ivitasana ?…

hvad gør jeg herfra?

4. Dezember 2025

Fup slankeprodukt

Jeg så en AI-reklame med Anne Louise Hassing, dansk kendt skuespiller, som reklamerede for produktet. Dette er en AI-redigeret reklame, som skuespiller Anne Louise Hassing er manipuleret ind i.

Jeg er kommet til at købe 3 glas piller ... Jeg har blot taget 1 pille og har ubehag i kroppen.

Jeg har kontaktet firma mhp. 30 dages returret, som de reklamerer med, og de foreslår, at jeg får en rabat på det eksisterende, jeg har købt, da det er svært for dem at videresælge uåbnede produkter.

Jeg ønsker pengene tilbage, og det har jeg skrevet til firmaet, som nu ikke besvarer mine mails.

Køb ikke dette produkt. Det er fusk, og jeg er blevet snydt.

vh Pia K

12. November 2025