Jalla Stones Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niet alleen de mineralen zijn prachtig, maar de service is ook geweldig. Een probleempje word meteen opgegelost, onder het motto "klant is Koning" Ik ben dus zo'n tevreden Koning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De foto's op de site doen de stenen eer aan. Geweldige kwaliteit stenen. Met zorg verpakt en voor elke steensoort een toegevoegde omschrijving. Bij de stenen eieren zit de presentatie ring b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer twee mooie stenen besteld, rozenkwartsharten. Van tevoren even gebeld of ze ingepakt kunnen worden omdat het voor een cadeautje is. Geen enkel probleem en kosteloos. Er stond er oorsponkelijk maa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Jalla Stone is dat het hele prettige en overzichtelijke websites heeft. Jalla Stone sieraden, edelstenen en mineralen en shawls. Bestellen gaat heel eenvoudig en bij vragen kri... Mehr ansehen

1. Mineralien-Fachgeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Ontzettend leuke en mooie webshop(s) met prachtige producten en foto's van Edelstenen, Sieraden en Shawls met accessoires. Je krijgt het product van de foto, niet zomaar een willekeurig stuk. Voor iedere portemonnee iets leuks te vinden! Vanaf €1 tot duizenden euro's voor unieke topstukken. Bijna alle knuffelstenen of zakstenen en trommelstenen te vinden van A tot Z. Ook heel veel hangertjes en ruwe stenen en mineralen. Onze Edelsteen Beelden of Statues uit Inida zijn razend populair vanwege de uitstekende kwaliteit en afwerking. Alles met de hand gemaakt in India. Op de Sieraden website ook heel veel mooie hangers, armbanden en ringen in alle maten in Zilver. Nu ook mooie armbanden met elastiek. Met onze Pashmina Shawls uit India zijn we tevens groothandel, Vraag gerust om advies. We hebben alle kleuren en prachtige kwaliteit! Samenvattend: Leuke, Mooie en Bijzondere kwaliteit Edelstenen, Mineralen, Knuffelstenen, Hangertjes, Beelden uit India en nog veel meer. Met persoonlijke benadering en uitstekende Service! Ook prachtige Sieraden en Shawls op een aparte website Verkoop op beurzen en op afspraak. De koffie staat voor je klaar! Vergeet ook niet onze beurskalender te raadplegen. Voor Mineralenbeuren en Spirituele Beurzen Tot ziens op onze websites!

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bijzondere en hartelijke service

Rond de feestdagen een bestelling gedaan van een aantal artikelen waaronder een prachtige amethist-geode van bijna 4 kilo. Deze zou zoals gebruikelijk bezorgd worden via een pakketdienst en ik was er op voorbereid dat bezorging even zou duren.
Tor mijn grote verbazing kreeg ik van deze lieve mensen een mailtje met de vraag of ik in het weekend thuis zou zijn, ze wilden de bestelling persoonlijk komen bezorgen, onder andere vanwege de drukte bij de bezorgers. Dat was echt super!

5. Februar 2022

Antwort von Jalla Stones

Bedankt voor het delen van je ervaring.
We zijn blij te horen dat het naar wens was!
Lieve groet!

Mooie edelstenen

Mooie edelstenen, snelle verzending.

1. Februar 2022

Antwort von Jalla Stones

Bedankt voor je compliment Sam!
Veel succes met de stenen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb tot nu hele goede ervaringen met Jalla...

Ik heb tot nu toe hele goede ervaringen met Jalla.
De stenen zijn van een hoge kwaliteit.
De website bestaat uit prachtige foto's met duidelijke teksten.
De verzending gaat snel.

31. Jänner 2022

Antwort von Jalla Stones

Hartelijk bedankt voor je mooie bericht Gaby!
We proberen de kwaliteit en service hoog te houden, mede dankzij jullie reacties. Dankjewel!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr