Jet Cars Bewertungen 96

1,5

Je vous conseille jamais vous prenez des voitures chez eux car vous payez moins cher et en arrivant à l aéroport c'est autre chose ? Il m a arrivé avec eux à l aéroport d Agadir car sur place c'est a... Mehr ansehen

In mei 2025 (dit jaar dus) een Honda Civic gekocht uit 2003 voor 1650 Euro. Volgens de verkoper een goede auto met geldige APK. Bleek achteraf vol te zitten met verborgen gebreken: Linker rem aan de a... Mehr ansehen

Heel aardig en klantvriendelijk mensen. Sinds ze bestaan heb ik een paar auto's gekocht ze waren goed en je betaal natuurlijk voor een gebruikte wagen en als je garantie wil kun je tegen betaling ook... Mehr ansehen

Μεγάλη απάτη. Προσοχή.... Μου ζήτησαν να πληρώσω 300€ παραπάνω από την συμφωνία μας. Εάν έκανα ακύρωση τις ενοικίασης του αυτοκινήτου..... Θα εχανα ότι χρήματα ειχα δώσει. Αλλού ήταν να γίνει η παράδο... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter
  2. Automarkt
  3. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De auto of occasion die u zoekt staat bij Jet Cars In- en Verkoop in Rotterdam, altijd ruim 2000 occasions op voorraad.....

• Geyssendorfferweg 11, 3088 GJ, Rotterdam, Niederlande

• jetcars.nl

1,5

Ungenügend

Inderdaad de GROOTSTE OPLICHTERS die er…

Inderdaad de GROOTSTE OPLICHTERS die er zijn. Bij het ophalen van uitgekozen auto wilden ze ineens een bijbetaling omdat ik afzag van de inruil van mijn oude auto. Zeer onvriendelijke en intimiderende personeel die zoveel mogelijk geld uit de zakken van klanten willen plukken. Ze hebben GEEN GREINTJE FATSOEN. Mijn aanbetaling van 200 euro ben ik natuurlijk kwijt, maar liever dat dan nog veel meer geld kwijt aan een waarschijnlijk toch rotte auto van hun. Weet niet wat mij bezielde om ondanks al de op internet vermelde slechte ervaringen met dit bedrijf , toch daar binnen te stappen. Mensen loop met een grote bocht om deze afzetters heen. Als je er toch binnenstapt , doe er vooral GEEN AANBETALING als ze dat vragen.

9. Juni 2021

Grootste oplichters

Grootste oplichters!
Sluit nooit een aanbetaling af, waar ik heel veel spijt van heb. Gisteren een auto bekeken rond een uur of 17:00, ik ging vandaag rond een uur of 10:00 opnieuw de auto bekijken. Met moeite enal een rondje mogen rijden met een lekke band waarna de auto al meteen een en al rotzooi bleek te zijn. Na een paar auto's ook bekeken te hebben was het al meteen duidelijk dat ik hier absoluut geen auto wilde kopen. Hele agressieve en onvriendelijke personeel, had op een manipulatieve manier een aanbetaling van 100,- gedaan, die ik natuurlijk niet meer heb teruggekregen. Maar goed liever honderd euro dan een paar duizend euro's kwijt. Ik ben van mening dat alle slechte ervaringen die hier beschreven zijn volledig kloppen.

22. Mai 2021

Ze hebben mij een ‘auto’ verkocht…

Ze hebben mij een ‘auto’ verkocht met de belofte dat er 4 wielen op zaten.. Toen hij eenmaal op naam gezet was kreeg is een auto met schade en 3 wielen.. waarbij de schokbreker er af ligt en het dus never niet gemaakt kon worden. Verder lag het interieur operns aan garde. HIER NOOIT ZAKEN DOEN!

11. Jänner 2021

Oplichters!

Oplichters!! Fotos op advertenties kloppen niet met werkelijkheid. Deze mensen doen hun best alle gebreken van auto's te verbergen. Verkopen echt hele hele slechte auto's. Agressief personeel.

11. Jänner 2021

Een grote puinzooi

Een grote puinzooi. Agressief personeel. Je mag zelf de sleutels bij de auto zoeken. Echt waardeloos. Staan bizar veel schade auto’s

8. Jänner 2021

Vandaag mijn 2e audi daar gekocht

Vandaag mijn 2e audi daar gekocht, 1e , a4, heel erg blij mee, top wagen.
Nu een a2 gekocht, lange proefrit gemaakt, mensen schrijven dat het niet mag, onzin! denk dat ik weer erg goede wagen heb gekocht .
Gegevens kloppen, onderhoud ook.
Omgang met personeel heel fijn, keurig geholpen en niemand die loopt te pushen, ja het is rommelig maar prima.

2. Jänner 2021

Zeer positieve ervaring met Jet Cars!!

Onlangs een Renault Clio 1.6 16v van 2004 bij hun gekocht. 131000 km met nap en verse apk. Heb er nu 1000 km mee gereden en het is echt een hele fijne auto. Misschien moet je geluk hebben bij hun, nou dan heb ik dat zeker gehad. Mankeert helemaal niks aan en alles klopt aan de auto en dat voor dat geld. Waar ze met deze kmstand overal te koop staan voor ca€2000 heb ik slechts €1200 betaald! Helemaal top.

30. Juli 2019

Jet Cars breekt alle negatieve records

Jet Cars breekt alle negatieve records. dit bedrijf zou verboden moeten worden en en het is mij ook een raadsel dat men zo mag werken. het is een en al list en bedrog. onbegrijpelijk dat politie en justitie hier niet in grijpt. Mensen blijf zo ver mogelijk weg van Jet Cars.

7. Juni 2018

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen