Jogo777pg Bewertungen 1

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

1 Bewertung

Account frozen with $178,000 blocked – no resolution for over 2 months

I am reporting a very serious issue with this platform.

My account has been under “verification” for over 2 months, with no clear explanation, no resolution, and no access to my funds.

At the moment, I have approximately $178,000 locked in my account, and the platform continues to delay the process without providing any concrete deadline.

Additionally, there was a suspicious login attempt from the Philippines that I did not authorize, which raises serious concerns about the platform’s security.

Despite complying with all verification requests, I am still being ignored or receiving generic responses.

This situation is extremely concerning and may indicate improper retention of funds.

I strongly advise others to be cautious when using this platform until this issue is resolved.

If this is not addressed immediately, I will escalate this case through all possible channels, including formal complaints and legal action.

This is unacceptable.

Estou relatando um problema extremamente sério com esta plataforma.

Minha conta está em “verificação” há mais de 2 meses, sem explicação clara, sem prazo de resolução e sem acesso aos meus fundos.

Atualmente, tenho aproximadamente R$ 178.000 bloqueados na conta, e a plataforma continua apenas adiando o processo sem fornecer qualquer prazo concreto.

Além disso, houve uma tentativa de login suspeita das Filipinas que eu não autorizei, o que levanta sérias preocupações sobre a segurança da conta.

Mesmo após enviar todos os documentos solicitados, continuo sendo ignorada ou recebendo respostas genéricas.

Essa situação é extremamente preocupante e pode caracterizar retenção indevida de valores.

Não recomendo essa plataforma até que esse problema seja resolvido.

Caso não haja solução imediata, irei escalar o caso através de todos os meios possíveis, incluindo denúncias formais e medidas legais.

Isso é inaceitável.

19. Februar 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen