Ik heb een vestje gekocht voor 70 euro en 5,95 verzendkosten moeten betalen. Het vestje bleek te groot en een vreemde vorm. Dat kan gebeuren, maar om vervolgens voor het terugsturen via DHL ook nog 6... Mehr ansehen
Het aanbod is op het eerste gezicht leuk. Maar ze prijzen de kleding aan alsof het goede kwaliteit producten/spullen zijn. Maar uiteindelijk betaal je veel te veel geld voor een vest/trui die op de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
www.jolienoe.nl
Canadabaan 16, 5388RT, Nistelrode, Niederlande
- 085 800 08 56
- info@jolienoe.nl
- jolienoe.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb een vestje gekocht voor 70 euro…
Ik heb een vestje gekocht voor 70 euro en 5,95 verzendkosten moeten betalen.
Het vestje bleek te groot en een vreemde vorm. Dat kan gebeuren, maar om vervolgens voor het terugsturen via DHL ook nog 6,75 te moeten betalen vind ik echt schandalig! Bijna 13 euro betaald voor niks. Is toch niet meer van deze tijd om én hoge verzendkosten te rekenen en nog eens nog hogere kosten om iets retour te sturen.
Prijs-kwaliteit niet goed
Maar uiteindelijk betaal je veel te veel geld voor een vest/trui die op de markt voor €50!! minder te koop is.
Dit vind ik bespottelijk en voelt niet fair.
Prijs-kwaliteit moet echt aangepast!
Super goed geholpen met de juiste maat…
Super goed geholpen met de juiste maat etcetera bestellen door Maud. Ik vond het super spannend om een mysterbox te bestellen ivm 30 kilo afgevallen en geen idee wat me nou zou staan en welke maat ik nodig had. Maud zorgde ervoor dat ik er fantastisch uitzie vandaag met kerst en mijn andere jurk doe ik van de week aan met kerstdiner met vrienden. Liefs Tamara en nogmaals bedankt lieve Maud.
Bizar hoge prijzen voor echt troep
Bizar hoge prijzen voor echt troep, kwaliteit zoals ali express of temu. 1 keer wassen en het is niks meer! Op andere webshops wordt de kleding stukken goedkoper aangeboden.
De verzend en retour kosten zijn erg…
De verzend en retour kosten zijn erg hoog. Vind dat ze leuke kleding verkopen, maar beter inspiratie opdoen via hun socials en kopen bij andere verkooppunten. Veel goedkoper!
Aanbeveling, keurige webshop!
Mooie kwaliteit kleding met een goede service. Ze versturen het keurig en hebben een goed retourbeleid. Ik ben heel erg tevreden!
Leuke webshop!
Leuke kleding en webshop met diverse merkjes. De prijzen zijn soms wel wat aan de hoge kant voor de 'merkloze' items in vergelijking met andere webshops die exact hetzelfde aanbieden. De klantenservice reageert wel snel en biedt goede hulp. Echter jammer dat retour & terugbetaling vaak ruim 2 weken moet duren, dit zou wel wat sneller mogen. Verder een leuke shop!
Super goede ervaring
Super goede ervaring. Een item van mijn bestelling had de gevraagde maat niet beschikbaar, kreeg ik gewoon een belletje om te checken of ze een andere maat mochten opsturen. Wat een service! Toppie!
Zeer positieve ervaring!
Heel blij met mijn nieuwe aankoop! Gekocht in de warehouse sale voor echt een hele goede prijs.
Ik lees reviews waarin er slecht wordt gesproken over het retourbeleid. Hier heb ik geen ervaring mee want tot nu toe pasten alle items die ik heb besteld. Echter wanneer je online besteld is het sowieso altijd verstandig om goed te kijken naar de afmetingen, hier kun je een bedrijf achteraf niet op af rekenen, omdat je zelf niet goed hebt gekeken.
Mocht je twijfelen om een aankoop te doen, zeker doen! De klantenservice is goed bereikbaar en kijkt met je mee wanneer nodig. Kortom zeer tevreden!
Leuke kleding maar slechte service
Leuke kleding maar slechte service. Retourneren is ontzettend duur. Broeken zijn vaak erg lang of juist te kort, de foto's zijn misleidend en er staat geen duidelijke omschrijving bij. Een keer een kapotte trui ontvangen, daar kreeg ik maar liefst 10% korting op.. Laatste keer wilde ik binnen een paar dagen een broek retourneren waarvan ik uiteindelijk toch vond dat hij te kort was. Ik had het prijskaartje er al afgeknipt, ze zijn wat dat betreft enorm streng en wilde de broek niet terugnemen. Wat ik al zei: slechte service.
Super shop en super service!
Afgelopen week een jas besteld. Hij was prachtig, precies 2 uur later postte ze dat ze korting hadden met een code vanwege het nieuwe logo.
Na een berichtje via Jaqueline al de service aangeboden gekregen om het verschil terug te storten. Echt super!
Helaas bleek de jas veels te groot, dit heb ik aangegeven via de mail omdat op de site geen optie tot ruilen stond. Ik mocht langskomen bij Jolie Noé om hem te komen ruilen.
Vanochtend ben ik hier geweest, een maatje kleiner was helaas nog wat groot dus er werd gekeken of er nog een op voorraad was en gelukkig was dit zo! Omgeruild en super blij de deur uit.
Kreeg ik ook nog een mail dat ik die 15% nog terug krijg.
Nou, mijn dag kan niet meer stuk! Jammer dat ik maximaal 5 sterren kan gegeven, jullie verdienen er 10!
Ik was al fan van ze, op de wintersale al super leuk geshopt maar na deze service kunnen ze bij mij niet stuk!
Kan niet wachten om weer te shoppen!
Ik zou hier niet snel weer bestellen
Ik zou hier niet snel weer bestellen. Verzendkosten zijn al €6 en retourneren kost ook nog een €6,50! Kortom, je bent al €12,50 kwijt als je een artikel terugstuurt. En dan is het ook nog je eigen risico of het artikel wel aankomt of je moet het verzekeren voor nog eens €1. Mooi verdienmodel dit. Ik ben benieuwd of ik mijn geld terug ga krijgen. Maar ik bestel hier niet weer.
Topservice
Al meerdere keren iets gekocht bij deze webshop en nooit teleurgesteld. Voor de zomer kocht ik een aantal items in de sale waaronder een MEGA leuke jurk. Helaas zat er een vlek in de onderjurk dus even een mailtje eraan gewaagd. Kreeg ik een zeer nette mail met extra korting aangeboden op de jurk waardoor deze een leuke prijs had. Ik heb de vlek eruit gekregen en ben super blij met de jurk. Snel verzonden, snelle reactie van de klantenservice met een goede oplossing. Ik bestel zeker weer.
Levertijd en kwaliteit prima
Levertijd prima. Kleding zoals omschreven. Gewoon niks op aan te merken. Top👍
Retourneren
Een knoop ging van een jurk af met passen. Iets met een grote voorgevel. Ook was de jurk niet wat ik zocht, contact gezocht of ik hem toch mocht ruilen. Snelle reactie dat ze de jurk kostenloos maken en dat ik de jurk gewoon kon retourneren. Service met een hoofdletter.
Leuke collecties en ook als er iets mis…
Leuke collecties en ook als er iets mis is, wordt er snel gereageerd en gehandeld. 1 van m’n favoriete webshops!!
Prima webshop
Ik heb hier inmiddels al meerdere keren besteld. Het pakket werd snel verzonden, zelfs tijdens de sale. De merkkleding is top, niets op aan te merken. Qua de ‘merkloze’ kleding kan ik me er wel in vinden dat dit van een minder goede kwaliteit is maar er zijn zeker geen gebreken! Wel jammer dat het de ene keer wel mogelijk is om met Klarna te betalen en de andere keer niet.
Slecht!!
Broek gekocht van 70 euro en 5,95 verzendkosten moeten betalen.
Broek was te groot en voor terugsturen via DHL 6,50 moeten betalen.
Echt schandalig! Is toch niet meer van deze tijd om én verzendkosten te rekenen en nog eens kosten om iets retour te sturen.
Hier bestel ik nooit meer iets!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.