Super fin oplevelse! Jeg skulle have fældet et træ og beskåret 2 høje træer. Jeg var ikke hjemme, mens det skete, men hold da op, hvor blev jeg glad, da jeg så resultatet. Alt var i øvrigt ryddet s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har netop haft besøg af de rareste personer, som har udført et flot stykke arbejde. De gravede ikke bare det aftalte hul til en trampolin og efterlod en stor bunke jord. De strøede i stedet pæn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har fået foretaget en kraftig nedskæring af en meget stor hæk, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De to, der udførte arbejdet, var utrolig behagelige og professionelle hele vejen igennem. K... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jønsson Haveservice passer dine grønne områder med fokus på kvalitet og pålidelighed. Vi hjælper både private og virksomheder med løbende pleje, beskæring, græsklipning, hække, oprydning og alt det, der får haven til at trives. Vi arbejder omhyggeligt, kommer som aftalt og afleverer altid et resultat, vi selv ville være tilfredse med.
Kirstinehøj 18, 2770, Kastrup, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fjernede hæk og lavede rende til ny hæk. God kommunikation og et godt stykke arbejde.
Min have har aldrig været finere. Hjælpsomme medarbejdere, der også har hjulpet med andre opgaver

Antwort von Jønsson Haveservice
Min have har aldrig været flottere
Hilsen Kirsten

Antwort von Jønsson Haveservice
Jeg fik fældet et stort træ den 13;4 26 og alt gik fint og der blev udført et fint arbejde
Jørgen pater

Antwort von Jønsson Haveservice
Det er da dejligt at læse alle de positive Anmeldelser
om Jønsson Haveservice,jeg kan bare ikke genkende
det .
Hilsen Finn.
Super fin oplevelse!
Jeg skulle have fældet et træ og beskåret 2 høje træer.
Jeg var ikke hjemme, mens det skete, men hold da op, hvor blev jeg glad, da jeg så resultatet. Alt var i øvrigt ryddet så fint op👏
Rigtig god service og fantastisk arbejde. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg ringer til Jønsson Haveservice

Antwort von Jønsson Haveservice
Bedste service og flotteste fliseterrasse vi har fået lagt 👍 Kæmpe anbefaling!

Antwort von Jønsson Haveservice
God kommunikation. Tilpassede pris efter størrelse af opgave og leverede et godt produkt.

Antwort von Jønsson Haveservice
Det har været en fantastisk oplevelse at have Jønsson Haveservice forbi og beskære vores kæmpe store kirsebærtræ. De er meget venlige, servicemindede og udførte et rigtig godt og effektivt arbejde. Jeg kan varmt anbefale Jønsson Haveservice. 👍

Antwort von Jønsson Haveservice
De gravede ikke bare det aftalte hul til en trampolin og efterlod en stor bunke jord. De strøede i stedet pænt jorden ud og sørgede for, at vores grund fortsat er pæn og plan.

Antwort von Jønsson Haveservice
Altid flinke og rare og meget pligtopfyldende, til en yderst fornuftig pris 👏

Antwort von Jønsson Haveservice
Jeg har været meget tilfreds med sidste års pasning af haven👵🏻Medarbejderne har altid været meget imødekommende. Kan godt anbefales.
Venlige hilsener
Lisa Lundø

Antwort von Jønsson Haveservice
Vi har brugt Jønsson Haveservice flere gange og foruden at være meget professionelle, er de behagelige at interagere med og har fornuftige priser! De er proaktive ift. hvad der giver mening uden at skubbe på for mersalg og vi har været meget tilfredse med det arbejde de har lavet for os!

Antwort von Jønsson Haveservice
Jeg er meget tilfreds med jeres arbejde.
Dejlige unge mennesker, der har været her
de sidste gange. 😄😄

Antwort von Jønsson Haveservice
Fliserne fik det friske udseende, jeg havde set frem til 👍

Antwort von Jønsson Haveservice
Udfører super arbejde til tiden så haven altid fremstår pæn og perfekt.
Kommer altid til aftalt tid og prisen er som aftalt.
Og så er det fradragsberettiget som service fradrag

Antwort von Jønsson Haveservice
Gravet tre buske op og anlagt græs i stedet.
Alt var fint så ingen problemer, kan kun anbefale firmaet.

Snerydning:
Vi har haft besøg af Jønsson Haveservice på Åvænget 2970 Hørsholm for at rydde et cirka 250 m² stort areal for sne.
Arbejdet er særdeles godt udført. Arealet er som støvsuget for alt.
Mvh. Poul-Erik

Antwort von Jønsson Haveservice
Tak for super effektiv snerydning af vores indkørsel. Der gik kun få timer fra jeg ringede og til arbejdet blev udført.

Antwort von Jønsson Haveservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.