In de blogs veel leerzame informatie gevonden
Mooie site met veel informatie. Een paar dingen geleerd uit de blogs. Aanrader.
Ontdek de kracht van innerlijke en uiterlijke verzorging en voeding. Op Jouwlijfstijl.nl nodigen we je uit om jezelf te trakteren op de kennis en producten die je helpen stralend ouder te worden. Met een focus op zowel uiterlijke schoonheid als innerlijk welzijn, bieden we alles wat je nodig hebt om je beste zelf te zijn, elke dag opnieuw.
Arnhemseweg 6, 3817 CH, Amersfoort, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Mooie site met veel informatie. Een paar dingen geleerd uit de blogs. Aanrader.
Professionele advies en vergelijking site
Prettige lees stijl, informatief met eerlijke vergelijkingen niet sturend maar wel vertrouwd doordat Tineke met haar opleidingen beschikt over goeden achtergrond informatie en ervaringen
Goed dat de prijs genoemd wordt
Doorschakelen naar bestellen is handig
en korting mogelijkheid is fijn
Deze informatie is wat ik zoek, ga bestellen en gebruiken.
Jeanine
Op Jouw LijfStijl heb ik al veel informatie over huidverzorging kunnen vinden. Toch zat ik nog te twijfelen over bepaalde huidverzorging. Tineke heeft mij een persoonlijk huidverzorgingsadvies gegeven met bijpassende producten. Super blij mee. Nu kon ik de juiste crèmes en serums voor mijn huid bestellen. Een aanrader!
Interessant platform. Ook een man heeft een huid maar ik voel me in een winkel niet altijd op mijn gemak tussen alle winkelende dames. Hier kan ik rustig de informatie lezen en mannen huidverzorgingsproducten vanuit huis. Erg prettig.
Wat een fijne website met heldere informatie en goede reviews!
Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ik was op zoek naar een serum wat bij mij past. Dan wil ik een goed en helder advies en ook producten die ik kan vergelijken.
Heel fijn dat ik op de site van Tineke terecht kan. Er wordt duidelijk aangegeven welke opties er zijn, de voor- en mogelijke nadelen van het product worden beschreven.
Daarnaast wordt er ook een prijsvergelijking gemaakt. Het is voor mij overzichtelijk waardoor ik een voor mij goede keuze kan maken. Ik heb een serum besteld en die bevalt mij prima. Dank Tineke.