Oszuści !!! Brak szacunku dla klienta. Zamówiłam towar, a oni piszą kolejnego dnia, iż go nie ma. Należy pisać o zwrot do innej platformy. Lepiej nie korzystać.
Das sagen Bewerter
Oszuści pełną parą. Przesyłka niby wysłana bez żadnego potwierdzenia wysłania. Dodatkowo kontakt email dramat każą wysłać potwierdzenie z platformy płatniczej innej niż tak naprawdę został dokonany pr... Mehr ansehen
Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towar... Mehr ansehen
Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera...... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Zamówiłam buto rolki
Zamówiłam buto rolki. Brak butów, brak kontaktu.
ZŁODZIEJE
Zamówiłam paczkę w styczniu tego roku za pół miesiąca minie rok a paczki dalej nie ma, nieźle złodzieje nie polecam zamawiać nic. Dodam tylko ze za paczkę zapłaciłam z góry 300 zł
Tak nie kupujciejak wszyscy piszą
Tak jak wszyscy piszą, jednakowy scenariusz.
Skurwesyny oszuści...
Długi okres oczekiwania na przesyłkę
Długi okres oczekiwania na przesyłkę.
Dodatkowe opłaty przy odbiorze paczki, o których sprzedawca nie informuje.Rozmiarówka nie dla Europejczyków.
Zalecam unikać tego sklepu.
Oszuści
Nigdy nie zamawiajcie nic u nich!!!!. W maju zamówiłem letnie buty dla dziecka, dostałem w grudniu i oczywiście przed tym musiałem napisać kilka wiadomości i się przypominać. Ciągle było że przesyłka jest w drodze. Dość że opłaciłem z góry za paczkę i przesyłkę to okazało się przy odbiorze że jeszcze musiałem dopłacić. Oszuści, oszuści. Nigdy nic nie kupować.
Przesyłka nie dotarła
Złożyłam zamówienie, przy składaniu zamówienia była informacja wysyłka 1 dzień - po złożeniu przyszedł mail informujący że przesyłka wysłana, ale.czas dostawy to 14-55 dni, do tej chwili przesyłki nie otrzymałam, za każdym razem pisze że chce odstąpić od umowy zakupu jeżeli przesyłka jeszcze nie wysłana ( zawarcie na odległość przecież więc mam takie prawo) a oni mi że przesyłka wysłana i link do śledzenia wyślą w kolejnej wiadomości, codziennie pisze gdzie ten link i teraz idzie tylko jeden mail od nich - lik wyślemy w kolejnej wiadomości - jedno wielkie oszustwo, towaru nie ma, 140 zł także, zerowy kontakt, nie polecam żałuję że nie prześledziłam opinii na temat tego sklepu przed zakupem
Z daleka od tego sklepu ZŁODZIEJSTWO od…
Z daleka od tego sklepu ZŁODZIEJSTWO od czerwca czekam na przesyłkę za 170 zł i do dziś nie ma. Pisałam kilka maili ale w odpowiedzi tylko "proszę czekać przesyłka w drodze mogę zareklamować jak dojdzie" OSZUSTWO Z DALEKA OD TEGO SKLEPU
Plecak Pikachu
Plecak zamówiony ok 13 października doszedł końcówka września. Za plecak i przesyłkę zapłaciłam 169.99 na ali z darmową wysyłka taki plecak 80 zł. Niezły wałek. Plecak miałbym usztywniany a tu guzik.... sam materiał. Kontakt tragedia . Po uporczywych mailach Pan stwierdził że rekompensata będzie w wysokości 35%. Oczywiście ani pieniędzy ani kontaktu... ZLODZIEJE !
Ten sklep to jeden,wielki dramat
Ten sklep to jeden,wielki dramat. Kontakt tragiczny. Zamawiając przesyłkę 1 lipca do mnie dotarła dopiero 3 dni temu. Chciałam zwrot kosztów we wrześniu za towar zakupiony,ale zostałam poinformowana ,że towar w drodze. No był w drodze ale dopiero po mojej interwencji 27 września. Oczywiście zdziwienie moje również było jak się okazało że muszę dopłacić 18,50 za odebranie paczki. Nie polecam . Napewno, był to pierwszy i ostatni mój zakup w tym sklepie.
Zamowiony towar(ubranka barbie) szedł…
Zamowiony towar(ubranka barbie) szedł bardzo długo bo okazało się że dostawa z Chin. Towar tania chińszczyzna i plastik. Koszmar.
A na poczcie musiałam dopłacić 16 zł. Złożona reklamacja nie przyniosła skutku. Co chwilę przychodziła ta sama odpowiedź- wyślemy pieniądze na konto. Oczywiście nic.
Nie polecam a wręcz odradzam sklep. Oszuści.
Naciągają i bazują na niejasnościach
Na stronie internetowej nie podawane jest, że towar jest z Chin i czas oczekiwania to 55 dni roboczych. Po kontakcie ze sklepem (tylko mailowy) obsługa przekierowuje do napisania kolejnego maila do „działu anulacji i reklamacji”. Kontakt jest niestety tragiczny, odpowiedź max raz dziennie. W moim przypadku „dział” ten zapewniał, że akurat zamówiony przeze mnie produkt jest w kraju i czy na pewno chcę anulować zamówienie. Stwierdziłam że skoro produkt jest na terenie kraju to nie będę anulować zamówienia. Obecnie, zamówienie nie zostało zrealizowane, nie dostałam zwrotu pieniędzy, nie mam kontaktu z działem reklamacji (nie odpisują). Lepiej skorzystać z innych platform, które oferują ochronę zakupu…
Nigdy nie kupujcie w tym sklepie
Nigdy nie kupujcie w tym sklepie, od dwoch lat nie przyslali i zamowionego towaru. Jestem 500 w plecy.
Sa gdzies zarejestrowani w UK. Pisalem na policje w UK, ale nic to nie dalo.
Odradzam zakupy w sklepie Joy-box.
Odradzam zakupy w sklepie Joy-box.
Co prawda uznano reklamację Pada do PS4, nie została jednak zwrócona pełna kwota zakupu i to pomimo długotrwałej korespondencji i zapewnień ze strony obsługujących reklamację, że brakująca kwota zostanie przelana na konto.
Jest to firma złodziejska
Jest to firma, która oszukuje swoich klientów. Nie reaguje na przypomnienia dotyczące zapłaconych i niezrealizowanych zamówień.
Daleko od takich specjalistów
WB
Oszustwo internetowe brak zwrotu urząd…
Oszustwo internetowe brak zwrotu urząd celny. Bluza niczego nie warta wydałem 120zl nie polecam oszustwo ostrzegam specjalny dział już poinformowałem powodzenia
Joybox to g@wno nie polecam
Paczka szła około dwa miesiące rzecz była nie orginalną a miała być orginalna przedmiot kosztował 150 zł tyle zapłaciłem tylko że jak przyszła paczka trzeba było dopłacić jeszcze 20 za cło jedna gwiazdka opini to i tak za dużo
The most awful service I've ever had
[PL]
Na zakup czekałem 3,5 miesiąca. Wspomniano, że przesyłka zostanie wysłana w ciągu 24 godzin, a została wysłana dopiero w 2,5 miesiąca. Za przesyłkę zapłaciłem 9,99 zł, ale przy odbiorze zapłaciłem dodatkowo 10,50 zł.
Ostatecznie zamiast 73 sztuk zestawu zabawek dostarczono jedynie 32 sztuki.
Najbardziej okropna usługa, jaką kiedykolwiek miałem.
[EN]
I've been waiting for the purchase for 3.5 months. It was mentioned that the parcel would be sent in 24h but it has been sent in 2.5 months only. I paid 9,99 zł for delivery but when I received the purchase I paid 10.50 zł additionally.
Finally, instead of 73 pieces of toys suite 32 pieces only were delivered.
The most awful service I've ever had.
Oszuści
Zakupiona została bluza... nie dość że wysyłka która miała dotrzeć kurierem szybciej niż poczta. To i tak przyszła poczta!! Listonosz się pojawił a nie kurier ogólnie nie dotrzymany termin i tak dostałam wiele później przesyłkę.
Po drugie musiałam dodatkowo dopłacić za przesyłkę polecona i 25 zł.
I tego nie ma to regulaminie.
Myślę że pociągnę tą sprawę dalej za nie dotrzymanie czasu wysyłki w regulaminie oraz za dopłacenie za paczkę czego również nie ma w regulaminie. Screeny na szczęście mam zebynie było że zaraz coś sobie tam zmienia. Nie polecam
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.