Das sagen Bewerter
Jeg havde en perfekt oplevelse da min gamle varmepumpe skulle fjernes og en ny monteres. For det første kom montøren på dagen og tiden vi havde aftalt. Han var dygtig, effektiv, pattentlig og den p... Mehr ansehen
Ny Panasonic varmepumpe i sommerhuset. Super god rådgivning +vejledning i hvilken pumpe vi sku vælge. Monteret i februar kulden, godt arbejde, funger Superfint med god varme også ved minus 11. Let... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Jp Klima
Vom Unternehmen geschrieben
Når du køber varmepumper og klimaanlæg ved JP Køl & Klima, får du en installation, som lever op til alle lovgivningens krav om installering af køleanlæg og varmepumper. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening (AKB) sikres vores kunder den højeste kvalitet inden for service og installation af luft/luft og luft/vand varmepumper! Ved køb af en varmepumpe hos JP Køl & Klima er du sikret en varmepumpe, som er udviklet specielt til det nordiske klima. Vi er autoriserede forhandler af varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic med flere indenfor luft/luft og luft/vand varmepumper. Alle vores varmepumper kommer fra den officielle danske importør. Dette er din garanti og sikkerhed for, at du får den ægte vare og ikke køber parallelimporterede anlæg, som ikke er udviklet til det nordiske klima. Få op til 10 års garanti på udvalgte varmepumper.
Kontaktinformationen
Dänemark
- jpklima.dk
Super venlig kundeservice og varen kom…
Super venlig kundeservice og varen kom hurtigt frem til os.
Seriøs og pålidelig virksomhed, som holder hvad de lover
Jeg kan klart anbefale at få monteret varmepumpe af JPR service. Vi har lige fået monteret en ny varmepumpe, efter Jakup fandt ud af at den gamle var blevet slidt pga ukorrekt montering at tidligere montør. Var virkelig god til at fortælle hvad der var gået galt, og hvad vi evt kunne gøre ved det, uden at vide at det ville holde 100 %, så vi valgte at få installeret en helt ny. Aftalte priser og tid blev overholdt. Jeg vil helt klart anbefale at man bruger JPR Service til jeres næste opgave.
Arbejdet pænt udført
Arbejdet pænt udført, hurtigt og en meget venlig montør. kan anbefales
Jeg havde en perfekt oplevelse
og den pris vi havde aftalt holdt også.
Jeg vil stærkt anbefale dette firma, det er ikke ofte man oplever det.
Mvh. Freddy Norit
Super rådgivning og fair pris 😃 👍
Let at styre hjemmefra
Absolut fair pris 👍
Har også anbefalet til andre..
Super tilfreds med min nye varmepumpe 😊
Super tilfreds med min nye varmepumpe 😊
Venlig og professionel behandling
Jeg er glad 😉
Very helpfull and nice guy
Very helpfull and nice guy, that knows more about air to air pumps than any of the people I have talken to. I am very satisfied. I can only recomment the company.
Jeg har været meget tilfreds lige fra…
Jeg har været meget tilfreds lige fra start, der er god kundeservice & tålmodighed i råd & vejledning af varmepumper (da jeg havde Mange spørgsmål). Montering gik også let & uden gnidninger, han var en meget venlig & dygtig montør.
Det eneste der ærgede mig var at jeg ikke kunne købe udvidet garanti på Toshiba varmepumpe, den kører dog uden problemer & jeg er meget glad for den..
Super service
Super service. Great innovation and solution
to complex issues due to excellent craftsmanship.
Fantastisk Danmarks varmepumpe
Fantastisk Danmarks varmepumpe. Virkelig lækker varme og ændret indeklima dramatisk.
Montør installerede i bidende kulde uden noget jammer.
Det er anden gang jeg køber fra dette firma og kan varmt anbefales 100% proff
Professionelt og imødekommende
Punktligt, venligt, professionelt, pænt ryddeligt og med gode forklaringer - alt i alt en supergod oplevelse at købe luft-til-luft varmepumpe her og få den installeret - med godt humør selv i møgvejr!
Jp klima og køl er super profesionelle
Jp klima og køl er super profesionelle. De gik et extra skridt for at hjælpe os. Med meget kort varsel fik vi skiftet vores varmepumpe. Meget venlige og super søde. Montøren var super venlig og dygtig til hans job.
De bedste anbefalinger herfra
Supergod og professionel oplevelse fra…
Supergod og professionel oplevelse fra bestilling til endelig installation af ny varmepumpe kort tid efter. Kæmpe anbefaling herfra!
JP Klima made an installation of 3…
JP Klima made an installation of 3 Mitsubishi air-to-air heat pumps for us. The job was executed in a most professional manner. Along with pleasant service and professional guidance, it made the purchase and installation an excellent experience.
Super firma
Helt fantastisk service fra start til slut. Fantastisk behagelig montør der kunne sit arbejde til ug. Jeg fik en Mitsubishi varmepumpe der lever helt op til aftalen, og tillige er den helt lydløs 💪
Virkelig god service og
Virkelig god service og
montøren er virkelig flink og giver en god info om produktet
vi bestilte en Luft til Luft varmepumpe
En rigtig god oplevelse med Jp Klima
En rigtig god oplevelse med Jp Klima. Levering til tiden og en super dygtig og venlig montør. Alt kører som det skal. Anbefaling herfra.
Super installation at køre perfekt tak…
Super installation at køre perfekt tak for en god oplevelse!!! vi er så glade for den nye pumpe det virker bare.
Må sige at deres service er helt i top
Må sige at deres service er helt i top.
Fra da jeg lavede den første forespørgsel på at få monteret en varmepumpe til arbejdet var udført.
Hvis man havde spørgsmål til hvilken pumpe man skulle vælge, eller da installatøren kom og så på stedet hvor den skulle sættes op var der råd og vejledning hele vejen.
Super professionelt personale.
Kan varmt anbefales.
God service og samtidigt meget konkurrencedygtig priser.
5 🎖️🎖️🎖️🎖️🎖️ herfra.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.