Bekymring uden grund. Nemt at bestille. Da de ikke havde rigtig gode anmeldelser på trustpilot, var jeg lidt bekymret. Jeg skrev til kundeservice og spurgte ang forventet levering. Jeg fik svar dage... Mehr ansehen
Hurtig levering ( syv dage efter bestilling til ikke brofast ø ). Hus nummeret levede helt op til min forventning. Hurtige tilbagemeldinger efter bestilling. Trak først pengene når varen var leveret.... Mehr ansehen
Jeg bestilte et skilt til kobberbryllup, og selve produktet var rigtig fint og levede op til forventningerne. Kvaliteten var god, og det var et flot skilt. Men kundeservicen var desværre ikke eks... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Juhls Design tilbyder en bred vifte af dekorationer til fester og dagligdagen. Vi ønsker at hjælpe med at gøre boligen mere personlig gennem vores fine dekorationer udskåret i træ og akryl. Nogle af vores mest populære produkter er vores højdemåler, hvor du kan få graveret eget navn på. Vi står indenfor det vi laver og alle vores produkter er lavet af træ i høj kvalitet.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi fik i en dåbsgave til vores datter…
Vi fik i en dåbsgave til vores datter en højdemåler, den højdemåler leveres med sådan noget klister på bagsiden så den kan hænges op uden skruer. Dette klister er bare ikke stærkt nok til at holde højdemåleren hvilket har resulteret i at den er faldet af og er knækket i bunden. Jeg kontakter juhlsdesign flere gange, men får ingen svar retur.
Dårlig service
Bestilte dobbeltklæbende tape til 10kr ekstra
Jeg modtaget hvad der nok svarer til 1 cm sammenrullet dobbeltklæbende tape pakket ind i tape..
Ja fred være med de 10kr men det er princippet
Har desuden også sendt en mail vedr. dette, men stadig ikke fået noget svar.
Elendig kundeservice og sjusket…
Elendig kundeservice og sjusket produkt. Jeg har modtaget årspile, og alle de forskellige år er i forskellige farver i træet. Når jeg forsøger at kontakte virksomheden, tager de hverken telefon eller svarer på mail.
Vil aldrig bruge den virksomhed igen og heller ikke råde andre til det.
Jeg bestilte en masse nøgleringe den 1
Jeg bestilte en masse nøgleringe den 1. Maj som skulle bruges til konfirmation knap 3 uger senere. Har intet modtaget endnu og trods flere mail til dem og forsøg på at komme igennem telefonisk har jeg stadig intet hørt fra dem eller modtaget fra dem.
Hold jer langt væk
Ingen kundeservice
Fik leveret et umiddelbart fint æresport skilt, men dog med en tydelige rids i. Jeg skriver til kundeservice, men har intet hørt tilbage. Synes det latterligt dårlig service!
Jeg fik det jeg bestilte efter et ønske…
Jeg fik det jeg bestilte efter et ønske på ønskeskyen
Alt var som beskrevet
Alt var som lovet. Varen var som beskrevet og levering var hurtig. Handler her gerne igen 👍
Ingen kundeservice
Jeg havde afgivet en bestilling på en dåbsgave, hvor levering var nøje afstemt med firmaets opgivne leveringstid og stedet for dåben. Da jeg ser, at gaven ikke når frem i tide, kontakter jeg kundeservice, og annullerer ordren såfremt leveringsadressen ikke kan ændres. Intet svar fra firmaet. Da jeg efter dåben får besked om, at varen er sat i produktion, kontakter jeg igen kundeservice for at sikre mig, at varen leveres det rigtige sted. Intet svar fra firmaet. 14 dage efter bestillingen leveres varen alligevel i en pakkeshop -300 km fra, hvor jeg bor.
Jeg har igen kontaktet firmaet og igen er det uden respons. Kommunikationen med Juhls Design ser ud til at skulle gå via Forbrugerombudsmanden.
Varen levede op til mine forventninger…
Varen levede op til mine forventninger og den blev leveret som lovet.
De er ikke til at komme i kontakt med
Jeg har modtaget en knækket højdemåler og har prøvet at få fat på dem uden held, har prøvet at skrive mail og besked på Facebook.
Men intet svar
Købte fugle man kunne sætte penge i til…
Købte fugle man kunne sætte penge i til en komfirmations gave de var så flotte alle spurgte hvor jeg hade købt dem
Ordre fejlagtig, elendig kundeservice
Jeg bestilte to medaljeholdere med navn, modtog kun den ene og den var ikke færdiglavet, det var blot et stykke træ med mønsteret printet på, men ikke skåret ud. Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice med adskillige mails ang min reklamation, men uden held.
Fint produkt og god handel
Hurtig ekspedit👍👍👍👍👍
Jeg er meget tilfreds med produktet jeg…
Jeg er meget tilfreds med produktet jeg har fået, men der stod det ville tage op til 2 dage at få. Der gik næsten to uger, og gaven kom for sent. Skrev til jer, omkring hvor langtid der ville gå mere og jeg fik ikke noget svar. Men alt i alt er vi glade for det færdige produkt.
Lad være med at bruge dette firma
Lad være med at bruge dette firma. Dårligere kundeservice skal man lede længe efter. Jeg bestilte 38 nøgleringe med navn den 10. April, som jeg skulle bruge den 2. Maj som bordkort. Der stod at det kunne tage 2-8 hverdage. Da der var gået 14 dage, skrev jeg til dem, for det er den eneste måde man kan komme i kontakt med dem. For det telefon nr. de har er kun til erhvervsdrivende. Men det har jeg også prøvet, og det tager de ikke. Jeg skriver til dem 4-5 gange for at høre om de kan sige hvornår jeg har nøgleringene. Men jeg hører intet. Inde på deres hjemmeside står ordreren som under behandling. I dag tre dage inden jeg skal bruge nøgleringene vil jeg vide om de kommer, for ellers skal jeg ikke bruge dem, for så er festen jo forbi. Da jeg så går ind og ser min ordre, har de slettet den, så nu skal jeg have en plan B. Lidt trælst, for de kunne have skrevet, at det kan vi desværre ikke nå, så havde jeg fundet et andet sted. Men hvis man kan give nul stjerne, så ville den komme fra mig af.
Mit skilt var knækket ved levering.
Mit skilt var knækket ved levering.
Fik derefter en mail hvori Juhls skriver at de vil ordne det, så det var jo super.
Herefter har det været umuligt at komme i kontakt med dem- jeg har sendt mange mails i den måned der er gået.
Endnu også truet med en dårlig anmeldelse 😞
Da jeg modtog den højdemåler jeg havde…
Da jeg modtog den højdemåler jeg havde bestilt, som egentlig skulle være en gave til en barnedåb. Opdager jeg at den er gået i stykker under forsendelsen.
Jeg skriver med det samme jeg opdager det, en mail til dem omkring hvad jeg skal gøre, for at få en ny vare som ikke er gået i stykker, jeg vedhæfter også billeder af min ødelagte vare. (Dette gør jeg d. 3. April)
Da jeg efter en uges tid stadig ikke har hørt tilbage fra dem, vælger jeg at skrive til dem igen, her har vi så d. 12. April.
Jeg har i dag d. 22. April stadig ikke hørt tilbage fra dem.
Så jeg vil råde andre til at holde sig væk, for de er simpelthen ikke til at komme i kontakt med.
Hurtig levering og flot arbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.