Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Mehr ansehen
Utrolig dårlig kundeservice. Købte glassverk hvor alle koblingene for overligger gik fuldstændig i opløsning efter et par år. Reklameret på det men fik svar at garantien var udløbet. Først efter la... Mehr ansehen
Bestilte en garasjeinnredning fra jula til over 20.000 kr. De brukte over 1 uke bare på å få pakket og sendt orderen, og i mellomtiden så satt de ned prisen med flere tusen kroner. Denne orderen veide... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Etter flere skader ved moderat vind på…
Etter flere skader ved moderat vind på et drivhus/ orangeri kjøpt i fjor så sendte jeg inn en klage og det tok fem seks uker og kjøpet ble hevet og pengene tilbakeført. Enkelt og greit, da det var godt dokumentert med bilder.
Veldig dårlig service på Jula i Bodø
Veldig dårlig service på Jula i Bodø. Reklamasjonsrutinene er superdårlig. De sier de legger inn tlf. nr. og reklamasjon i systemet sitt, men når en reklamerer finner de ikke det de har skrevet inn.
System for bytte av julegaver? Jula
Vi fikk en Julegave vi ikke hadde plass til, med tilgodelpp- hengende på. reiste til Jula Gjøvik. Det hørtes veldig greit ut å enten bytte gaven, eller få pengene tilbake. Vi valgte det siste. Jula sender da umiddelbart, en sms, til han som kjøpte Julegaven til oss, om at vi hadde levert tilbake julegaven.. og at han kunne hente ut pengene sine via en QR- kode... 🙄 Ja... resten kan folk tenke seg selv. Takk for verdens flaueste opplevelse, og takk for oss, Jula....😅
Tak- og veggsiper
Her er et forslag til en forbedret versjon av teksten:
Jeg kjøpte en tak- og veggsiper for tre år siden, og nå har plastdelen som kobler maskinen til støvsugeren knekt. Jeg tok turen til Jula på Alnabru for å melde fra om problemet, og en ansatt opprettet en sak for meg. Etter tre måneder hadde jeg fortsatt ikke hørt noe fra dem, så jeg tok kontakt med kundeservice direkte.
Jeg informerte dem om at jeg gjerne ville kjøpe den nødvendige delen, da dette ikke er en garantisak ettersom det har gått tre år. Jeg fikk til svar at de ikke har denne delen på lager, og at de ikke kan hjelpe meg ettersom garantien har utløpt.
Det er helt uakseptabelt at et verktøy til 3000 kr ikke har tilgjengelige reservedeler, spesielt for en så enkel tilkobling som til støvsugeren.
Jeg vil sterkt fraråde andre å kjøpe verktøy fra Jula! Nå sitter jeg med en tak- og veggsiper til 3000 kr som jeg ikke kan bruke optimalt..
Viktig at de gir tid til kunder og høre etter kundenes behov.
Jeg har vært kunde hos dere i over 11 år og ønsker å gi tilbakemelding på en opplevelse jeg nylig hadde hos deres butikk i hamar. Jeg besøkte Jula for å kjøpe skruer til å feste ledninger på veggen. Jeg brukt tid der det er skruer hos dere, men akkurat den typen som jeg trengte, fant dessverre ikke.
Da jeg trengte hjelp, forsøkte jeg å spørre (røpe etter ) en ansatt tre ganger. De to første gangene fikk jeg ingen respons, men ved tredje forsøk stoppet vedkommende. Da jeg begynte å stille spørsmålet mitt, ble jeg avbrutt flere ganger. Den ansatte insisterte på at “vi har det ikke”, uten å la meg forklare videre. Dette opplevdes frustrerende, ettersom jeg prøvde å forklare behovet mitt uten å bli hørt.
Jula har tapt seg.
Jeg valgte å handle på Jula med en vare som Biltema hadde lik, grunnen var at jeg tidligere har hatt reklamasjoner begge steder og Jula har hvert meget behjelpelig, nå kjøpte jeg en presse, bestillte med frakt pga vekt (75kg), fikk varen og monterte den men den fungerte ikke, ringte Jula å fikk beskjed om å komme inn med pressa, fortalte at jeg viste hva feilen var ( tilbakeslagsventil) og om de kunne sende meg den osv osv, 25minutter senere ga jeg opp. Endte med at jeg måtte bestille selv for egne penger for å fikse den, det hadde kostet Julas 85 kr å få meg fornøyd i stede mente de hele pressa, ja hele å ikke bare hydraliken måtte sendes til Sverige.
Dårlig kundeservice av Jula
Hadde klikk og hent på en pakke, som var et juletre og en lysslynge. Men da jeg åpnet pakken med lysskynga manglet det en adapter, som en essensiell del for at den skulle fungere. Det sto både på pakken og nettsiden til Jula at den fulgte med i pakken, men den var ikke å finne, og det var ikke store pakken og adapteren ville vært svært synlig. Da jeg ringe Jula og hørte om de kunne ettersende adapteren fikk jeg beskjed om å dra ned på varehuset for reklamasjon. Det har jeg ikke mulighet til, da jeg bor et stykke unna og ikke får tid nå før jul, og jeg synes det er på sin plass at butikken står for å fikse problemet, når det er deres feil at jeg ikke fikk det jeg betalte for. Det blir plutselig mitt problem som jeg selv må bruke tid og penger på å fikse, og det skulle bare mangle at Jula var på servicesiden her. Nope! Så da forblir treet uten lys i år takket være butikken. Jeg følte heller ikke jeg ble så godt tatt i mot av kundeservice, og det opplevdes ganske passiv aggressivt fra deres side når jeg prøvde å forklare meg. Skal ikke trykke klikk og hent fra Jula noe mer. Genuint dårlig opplevelse…
Tenk deg om!!!
Tenk deg om før du kjøper noe dyrt fra Jula. Blir det ødelagt på grunn av feil på produktet, vil de bare henvise til Forbrukerrådet i stede for å ta ansvar og oppfylle de forpliktelser de har i henhold til norsk lov. Kjøp heller produktet hos en aktør som overholder sitt ansvar.
Ps: kundeservicen i butikken er upåklagelig, det er kundeservicen deres i Sverige som er problemet og som ikke overholder det de skal. Det er de som tar avgjørelsen når produktet er inne til reparasjon. To ansatte ved butikken mente også at kundeservicen i Sverige var vanskelige med liten vilje til å hjelpe.
Product was out of stock, they said.
Product was out of stock in store(s). Few left on web. Called central service and asked when it would be back in store. Was told they did't know, or even if it would. So if I wanted one I should buy online ASAP. I did. 11 days later stores and web had loads of it, and at half the price (Black Week). If I knew, I would have waited for Black Week, hoping for a sale. Lost 2500 NOK there. Could have made a difference right before Christmas. Thank you Support, you knew this!
I have saved E-mail communication with Jula regarding this. Posting the reply I got is tempting...
60 dager dårlig åpent kjøp
Svar fra sjefen hos jula; 60 dagers åpent kjøp skal gjelde for vare kjøpt i butikk og uåpnet. Hvorfor skal jeg levere en vare i retur uten åpnet? Da hadde jeg ikke kjøpt den. Veldig dårlig, skal aldri mer kjøpe noe hos jula. Dette var veldig dårlig. Andre butikkkjeder har åpent kjøp og tar imot varer som man ikke er fornøyd med, dette gjelder merker som dyson. Men én vare hos jula får du 60 dagers åpent kjøp men kan ikke returnere hvis man ikke er fornøyd med vare pga den må være uåpnet. Veldig dårlig. Jula har tapt kunde.
Kjøpte en vare til kr 299,- i et JULA…
Kjøpte en vare til kr 299,- i et JULA varehus da jeg var på gjenomreise i en Nord-Norsk by. Varen var emballert slik at den ikke kunne testes i varehuset der den ble kjøpt uten at emballasje ble ødelagt, dette er også en type vare som det heller ikke vil være naturlig å teste før kjøp! Da jeg kom hjem så fungerte ikke denne varen slik den skulle, det var tydelig at varen hadde defekter. Jeg kontaktet JULA kundeservice å forklarte hva som er problemet og at jeg ønsket å reklamere på denne varen. Jeg fikk da til svar at dette kunne ikke kundeservice gjøre noe med. All reklamasjon må tas i varehuset der varen er kjøpt! Altså, for min del betyr det en reise på ca 600 km tur/retur. Noe jeg absolutt mener er svært urimelig å forlange av en kunde.Jeg forklarte dette til kundeservice hos JULA uten at dette endret deres standpunkt, de står fremdeles på sitt, de nekter å behandle min reklamasjon uten at jeg møter opp
fysisk i det varehuset jeg handlet varen. Styr unna denne useriøse aktøren, jeg har handlet mye hos flere av JULA sine konkurrenter, Biltema og Clas Olson. Har aldri hatt problemer med reklamasjoner hos noe av de 2 nevnte konkurentene!
Det har tidligere ikke vært problemer…
Det har tidligere ikke vært problemer med Jula, men i det siste har jeg opplevd ordre som ikke pakkes i tide, og frekk personale når jeg spør om de kan pakke dette da jeg skal videre på min ferd, og ikke ønsker og måtte kjøre flere ganger til samme plass.
Jula Rygge er et sjansespill
Jula Rygge er et sjansespill, noen ganger er kundeservicen laaaaangt over forventet nivå med personlig hjemkjøring av varer, andre ganger er den helt på trynet med frekkheter og ubehagelig oppførsel fra ansatte. Like spennende hver gang!
Kjøpte en darwin bod 6*8 meter
Kjøpte en darwin bod 6*8 meter, og etter første snøfallet og frosten, ble det mildvær som da knakk noen deler som skal holde takplatene på plass, og via bildene jeg sendte inn til supporten, mente dem dette ikke har skjedd av snø og is, så styr unna, bortkastede 10000,- kroner!
langtid på lervering hjem altid færdig…
langtid på lervering hjem altid færdig med at handle jula
Plexiglass i hagegjerdet fungerte…
Plexiglass i hagegjerdet fungerte dårlig i regnvær, ser ut som iskrystaller over hele glasset 😬. Kjøpte 5 stk plexiglass og returnerte 3, da 2 stk ble montert i trerekkverk. Veldig skuffende 🙄 Mvh Elin.
Clima varmepumpe uten garanti
Kjøpte Clima varmepumpe for 3 år siden. Den må ha omfattende service og dette ble meldt inn for 1/2 år siden. Leveres med 4 års garanti, men reklamasjon ble avvist fordi lager på pumpemotor regnes som slitedel og har bare 2 års garanti. Dette er i beste fall misvisende markedsføring.
Fikk derfor et annet firma til å utføre servicen, men med en regning på 4.200,-
Styr unna !!!
Bestillingen ble makulert
Ordre bestilt 22/10/2024 ble makulert etter en uke med venting. Anbefales ikke.
Meec: Ett batteri til alle... Nei, stemmer ikke!
Butikken reklamerer med at Meec har ett batteri til alt, men lell fins det flere voltversjoner av batteriet, noe som igjen betyr at du må kjøpe inn flere forskjellige ladere. Dette blir ikke opplyst ved kjøp av nytt verktøy og når jeg nå kontaktet Jula for oppklaring og ba om, som en kompensasjon for "skaden" (må kjøre 26 mil for å kjøpe ladere, eventuelt betale masse i frakt ved bestilling), en gratis lader, så var svaret nei. Aldri med Jula.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.